Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА В СОПОТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Аз ще ви чакам на Каравелово. На моста, който беше на трасето!

Коментар

Ще се видим на поляната.. аз в 9:00 трябва да съм в войнягово със още един пич.. и ако се виждаме ще е на поляната... та... пожелавам на всички безаварийно пътуване до утре приятели..
      Дано има повече хора горе, за да стане шоу-то
      Айде лека мека и безаварийна на всички
      ----
      Манолев, няма да сме тоя път двамата, но ти най вероятно отново ще си със хора от твоя клас.. аз тоя път ще съм със отбора на самоделките естествено
      Айде.. сори още един път но.. така се получи ... айде лека и меке приятели..
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Ето малко снимки от мястото на събитието.Първата е от бензиностанцията в Сопот сборен пункт на част от групите.

Поляната на която се събират всички.

На фенера само който не е искал само той не е пробвал да се качи.

Тука вече на паметника точно след долината на смъртта.

Коментар

Браво Николай аз сутринта бях на ЛукОила и видях ЖОРО с Витарата когато сваляха моторите....но теб нете мернах но то беше голяма лудница
          "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

Здрасти пичове! Токущо се върнах от откриването! Беше адски готино и диво, с много усминхнати и доволни хора! Само може да съжалявате, че не дойдохте! Както се казва отидох - видях, а и пак ще ида! Естествено, не можах да си начеша крастата, относно карането, но другата седмица е близко! Карах заедно с доста хора известни тук хора и за мен беше огромно удоволствие! Жалко, не си взех апарата, но имаше доста други хора с апарати! Айде, качвайте!

Коментар

Колеги,
              в събота сутрината с два колесара и един бус, пълен с мотори отпътувахме към Сопот за Откриване на сезона. Точно решихме, че този път сме се събрали точно в 8.00, както беше уговорено, когато на жасминовия WR му гръмна свещ и пак отиде 9.00, както обикновенно.
              Амбарев и Радо ни чакаха на ЛУК-а в Сопот, разтоварихме бързичко и тръгнахме за манастира за да запалим свещи, че дано да ни върви безаварийно!
              Митков каза, че ще бъда с големия, но аз взех малкия фотоапарат и хубаво, че въздухът беше много чист, та снимките ги бива.

Групата е готова за похода до хижа Бунтовна. Имахме нов член и аз карах последен за да следя всички, а не както обикновенно Данчо, тъй като кракът ми още не беше минал от изкълчването.

Времето беше чудесно. Тук сме под Фенера, а в дясно на поляната вече някои бяха разпънали софрите.

Спускането към "Долината на смърта". Красота! В далечината се вижда Стара Планина.

Още долу срещнах Даниел Туйков, но той каза, че ще ходи на Чевира, а преди паметника се видяхме с Митков. Точно бях спрял, че много ме беше заболял кракът.

Там бяха още Николай и Манолев от форума.

... и Димитър беше там с KDX-а на Митков. Точно му се беше скъсала отново "тунингованата" газ от Стара Загора, но нямаше наоколо КТМ да развием отново една гайка от него.

Там беше момента да пробват CRF-a - Димитър...

... Митков ...

... Манолев и той не пропусна, но го направи по-късно на хижата.

Амбарев разпределя спането.

Краси и той беше там. Много други приятели - също. Настроението беше приповдигнато.

Купонът започна с големи бутилки лимонада, сайдер и други подобни екзотични напитки, а Малък Кеко предупреждава всеки поотделно, че по заповед на Митков, този път ще се пие само лимонада!

... или най-много по малко бира.
              Виждате обстановката е много задушевна и ... същата дума без "в"-то.

На Ники Кънчев от нашата банда чак му стана студено без алкохол, та го завивам с якето си.

По едно време пристигнаха група балерини, които изпълниха на данчовата маса фрагмент от "Нощ на голия връх" по Мусоргски.

Данчо много се развълнува от изпълнението, та чак запали цигара.

Така с лимонада и класика премина вечерта, но изглежда БАЯ безалкохолно съм изпил, та не си спомням к'во стана по-нататък ...
              ... на сутринта денят беше отново кристално чист и от Бунтовна се виждаха чак Родопите. Доста се кьорих за Бяло море, ама нещо не можах да закарам до него.

Част от Crazy job избистря погледи на сутрешно кафе.

Междувременно се видяхме с Ненко Аврамов и той ми показа пробитите си очила от удар на клон. Носът му не съм снимал, но резултатът се вижда в лявата половина на очилата.

Жасмин отново не си хареса свещта и пак я смени.

Кокера си смазва Sidi-то пък с WD 40, тъй като много скърцаше.

Амбарев - Джуниър много кара в събота и си долива бензин.

Ние решихме да слезем до Бяло Камене и от там да хванем пътеката към Фенера за да не ни изпадат пломбите по каменистия път към Чевира. Е, не пропуснахме и там да пием кафе.

Точно поехме нагоре и данчовия КТМ си изгуби болтовете на предния спирачен апарат. Намерихме поне наклатките, а Данчо обинтова "пациента".

Тази пътека е много живописна и скъсява много разстоянието на връщане.

Новият КТМ 525 в Crazy job е на Ники Кънчев. Кокера каза: "Аман от клас Е3 и почна да си търси ЕХС 450. Дори май си намери?!

След Фенера хванахме за разнообразие трасето от миналогодишния кръг в Сопот.

Пролетта се чувства вече навсякъде осезателно!

На връщане по дългите прави на черния път към Сопот карахме колкото газ има мотора. Вдигна се прах до небето.

Ето ни отново на бензиностанцията в Сопот и се стягаме за Стара Загора.

Като влязохме в града, Данчо каза, че има важна работа и тръсна багажа ни с тези, които бяха при него в буса. За Жасмин нямаше място в джипката, та се повози на платформата.

По традиция седнахме отвън на клубното барче и казахме, че този път няма да гледаме девойки, а кучета.
              След малко се зададе едно!

Crazy job благодари на Амбарев, Радо и всички колеги от Сопотския ендуро клуб за чудесния празник

Коментар

Браво! Трябваше да ме снимаш, докато правех бекфлипа! Айде, другия път!

Коментар

Между другото, днес карах от х.Бунтовна до Каравелово с севлиевската група! Направихме много готино каране! Водих ги по любимите ми пътеки! Всички, особено Краси останаха очаровани от разнообразието на природата! Беше страхотно!

Коментар

Не, че нещо ама нужно ли е да има откриване или нещо такова, че това веселие да се повтори.... щото определено бих се нарадвал да участвам и аз ....
                    Трябваше да дойда с вас, ама к'вото е...
                    Та хвана ме яд, че не пробвах на Жоро ЦРФХ-а, но това може да се направи на една сбирка на форума примерно.. какво ще кажете..
                    Всички, които четат и пишат в този форум да вземем да си направим една ...... "сбирка" и да се покефим за ден два.. ?
                    Ако на някой му се занимава да пусне нова тема с такъв подтекст.. мене ме мързи щото съм скапан от прехода.. 160 кг. мотор.. коловозите, калта, снега, леда ония 75 кг. приятел който карах с оная 25 кг. раница на гърба, че и моята раница с големия чук си казаха думата... определено...
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [/FONT]________________________________________
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

Благодарим на всички за оказаното съдействие ... а както по горе беше казано .. "който не е дошъл той не е усетил "! Ендуро клуб Ектрийм Сопот благодари на всички гости уважили това събитие и традицията със "закриване" и "откриване" на сезона !
                      Ето и още снимков материял !

Ендуро клуб Ектрийм Сопот и привържаници !

Поляната където се събират всички .. и млади и стари моторджий от околията както и гости !

дамм ... Екстриймът беше на ниво !

Амбарев и Амбарев-Джуниър !

Ето вече на веселбата .. а това трябва да са "Момичетата от балета"

А ето ги и истинските .. а както се вижда Жоро не само умее да кара добре а и да се забавлява ...

След тежка нощ и връщането е много тежко затова всеки има нужда от почивка

----------------------------------------------------------------------------------
                      Пълния снимков материял може да видите на http://store3.data.bg/ambarev/Otkrivane150406/
                      Вече проблема с хоста и това че някой хора нямат възможност да видят материалите отпада ... имаме си място в http://htftp.offroad-bulgaria.com а ето и къде вече е възможно да разглеждате галерията http://htftp.offroad-bulgaria.com/am...X-treme_Sopot/

Коментар

Здравейте!Аз също бях на откриването и само мога да кажа, че супер много се накефих!Освен това видях наживо и разговарях с хора от форума - Димитър, Митков и Петър Манолев!Това ми е четвъртото ендуро мероприятие, което посещавам (след откриването и закриването 2005 година и кръга в Сопот), и смятам да продължа традицията!

Коментар

Здравейте всички ендуристи !

Участието ми на "откриването" беше под голям въпрос, но благодарение на моя приятел Митков и на съпругата ми Ива и аз бях там
                          Най-приятното нещо на "откриването" за мен освен карането по красиви места си остава възможността да се видя с хората като мен събрани накуп. Е, някои не бяха точно в купа, ама като носят такива тежки неща с тежките си МЗ-ти ...

Имах честта да се запозная с Петър Манолев - един съвсем уравновесен млад човек и Милен, който бива да я смени тази симсонка с нещо по-мощно
                          2010 CRF 250 R

Коментар

дааа и аз бях там и мога да кажа само че беше СУПЕРРР
                            времето този път беше много хубаво почти нямаше и кал даже
                            на места имаше доста сняг на едно място на манолев мотора потъна в половин метрова пряспа сняг че може и повече да беше едва го извадихме
                            направих много яки снимки особенно от фенера но краси от форума ми задигна фотоапарата :x
                            сега чакам по спиди да ми го пратят и ще кача снимките

Коментар

Последно ти взех фоапарата от Ненко!
                              Той тоя фотоапарат като моя мотор, кой ли не го употребява?!

Коментар

Ето и аз намерих време да драсна някой ред. Наистина много много се изкефихме на мероприятието, и времето и самото събитие бяха страхотни. За 3-те дена от както тръгнахме в петък навъртяхме 350 км и определено мога да кажа че си откарахме Отново мога да каже че това са най готините терени за каране които някога съм виждал и непропускам събитие в средна гора !!! Понеже Митков си заряза апарата при мен аз след малко ще пусна снимки на негова милост

даже и клипче съм му направил от изкачването със зяпачите, а дано му мине яда

С помощта на Пешо Манолев отрихме нови за нас пътеки и както самия той каза всички много биха се накефили и наистина е така, уникални са !!!
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X