Въх, щях да пропусна КТМ-ите
 Краси, ми то тези дето ги споменаваш вървят горе-долу като 4Т на цени !!!

от тоз модел
 от тоз модел

а и че пали малко по трудно от 125 2 т и трябва да гледаш да не го загасиш на някое криво място
  а и че пали малко по трудно от 125 2 т и трябва да гледаш да не го загасиш на някое криво място 125 2 тактови
  125 2 тактови    

ако щеш и 250 2т -например някой CRM250
  ако щеш и 250 2т -например някой CRM250    много са добри а са евтини и имат и фарове и всичко можеш и гаджетата да разкарваш и за всичко да го ползваш
  много са добри а са евтини и имат и фарове и всичко можеш и гаджетата да разкарваш и за всичко да го ползваш   

Явно нещо в съединителя там около касетата е изпуснало от това прегряване дето му одарих и тея полу съединители неска и моторчето си каза своето и сега съм още по решен за хубав мотор
 Явно нещо в съединителя там около касетата е изпуснало от това прегряване дето му одарих и тея полу съединители неска и моторчето си каза своето и сега съм още по решен за хубав мотор   

Аз по МЗ-та си хвърлях всичките пари, камо ли пък ако имам хубава машина
 Аз по МЗ-та си хвърлях всичките пари, камо ли пък ако имам хубава машина  

То и аз още си мисля, че карам ама съм далееееече още от някакви истински умения. Ако си мислиш че като яхнеш ВР450 и ще станеш майстор - много се лъжеш. Не напразно хората които са най-добри в мотокроса и ендурото са минали ПОСТЕПЕННО от малки към големи кубици.
 То и аз още си мисля, че карам ама съм далееееече още от някакви истински умения. Ако си мислиш че като яхнеш ВР450 и ще станеш майстор - много се лъжеш. Не напразно хората които са най-добри в мотокроса и ендурото са минали ПОСТЕПЕННО от малки към големи кубици.  

. Тва кък въриииии. Ужаааас.  За 5 минути ставам леш
 . Тва кък въриииии. Ужаааас.  За 5 минути ставам леш   Определено не става за учебен мотор
 Определено не става за учебен мотор   

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар