Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HONDA XL 600R

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: HONDA XL 600R

Идеята беше, че до колкото знам при някои 4Т модели преди да са загрели се чуват шумове по двигателя и ми е пределно ясно защо, но идеята е дали има такива специфични шумове и тази моторетка преди и след като загрее ?
    Тук гледам един клип в една страница и ми се стува че се чува плътен звук но и леко цъкане на двигателя...предимно заради това попитах дали имат някакви шумове...
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Това е хонда те работят като в "масло",като запали студен има малко шум но малко след това изчезва и трябва да работи така все е дно не е запален,замо специфичното свирукане на двигателя трябва да чуваш.Няма никакви странични шумове.
      Защо не си вземеш един доминатор,те са почти като хл-ите,но имат стартер което е голям плюс в гората,и като го олекотиш стават доста по-леки.пък ще си намериш и читав такъв за добри пари.
      Успех
      MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
        Това е хонда те работят като в "масло",като запали студен има малко шум но малко след това изчезва и трябва да работи така все е дно не е запален,замо специфичното свирукане на двигателя трябва да чуваш.Няма никакви странични шумове.
        Защо не си вземеш един доминатор,те са почти като хл-ите,но имат стартер което е голям плюс в гората,и като го олекотиш стават доста по-леки.пък ще си намериш и читав такъв за добри пари.
        Успех
        И на мен ми направи впечатление, че хондите като чели свирукат леко....по-скоро даже е виене от колкото свирукане..
        А за доминатора....... може ...... и това го имам като вариант, но мисля, че са доста по тежки и окачването им не е толкова здраво (по-меко е на НХ-а)...
        Този ХЛ който съм показал е СЪС стартер именно заради това ми хареса !
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Стартера е много важен,Не бих се съгласил че окачването е по-меко,то се регулира и можеш да го направиш по-твърдо ако искаш.
          Търси модел със задна дискова спирачка.
          Виенето си е виене,хубаво е,между другото хондите от този вид/хр,нх,хл,и др/имат много яки двигатели,караш само масло сменяваш и това е карал съм много мотори но по здравина едва ли някой може да ги бие.
          Успех това е един добър избор.
          MG RACING

Коментар

Станиславе, съгласен съм с теб че е важен стартера, и че окачването се регулира, но самия Доминатор е някак си и по-обемист и по-нисък, което до някъде и затруднява проходимоста му според мен
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Така е спор няма,то си е въпрос на личен избор
              MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
                Така е спор няма,то си е въпрос на личен избор
                Според мен този модел XL 600 RM е направо междинка между Доминатор и ХТ ?
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

За Хт-та не ми говори не могат да стъпят и на малкия пръст на хондите,Лично мнение,продиктувано от личен опит...
                  MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul Преглед на мнение
                    Според мен този модел XL 600 RM е направо междинка между Доминатор и ХТ ?
                    Моляте,покарай един ХЛ и един Доминатор,мн.си ми далече да ти дам да направиш сам разлика,и да видиш за какво става вьпрос.Става вьпрос за здрав Доминатор.не на 100 000 км.

Коментар

Хубаво сте отворили темата за XL 600R.
                      От миналата седмица вече съм притежател на точно такъв модел.
                      Според мен съотношението цена-качество няма конкуренция при този мотор.
                      А за масата му мисля че няма какво да му тежи толкова че да надвишава 140кг, като се има в предвид това че моделът R няма половината пластмаски, тръбички, джунджуриики - които ги има LM-a няма стартер и джигателя е с магнезиеви капаци, така че...
                      Прикачени файлове
                      If you want to be "пиян", drink "ракия", not "айран"
                      Кара: Honda XL 600R 1984'

Коментар

А какво ще кажете за Хонда XR600R. Моля за някаква инфо по отношение на значението на символите XR, XL и т.нат. които са преди кубатурата, а също така и R, L и т.нат. след кубатурата....Може ли някой да помести някакви технически данни за тоя мотор, XR600R винаги ли се произвежда с двигатели с еднаква мощност, понеже виждам различия в обявената мощност в обяви касаещи един и същ моделл

Коментар

HONDA XL 600

Аз от скоро имам такъв , може да е преходен към нещо по-ново, но въпреки сериозната си възраст (над 20 г), ми харесва как се представя. Предстои ми да му направя нещо като основен ремонт , поради сериозният разход на масло - ще ми трябват сегменти , гумички , гарнитури , съвети от къде да се поръча . Искам също така да попитам , какви са съществените разлики с модела XR 600 ?
                          Последно редактирано от Жоро Донечки; 15-07-09, 09:23.

Коментар

До: HONDA XL 600

здравей колега
                            аз карам такъв мотор, "РМ" версията със стартер!
                            незнам твоят от кой е?
                            чесно казано за асфалт е превъзходна машина,но за гората си е доста тежък(поне на мен ми е тежък)
                            и аз като теб имам същия проблем с харченето на масло(1 литър на 1000 км. горе долу)
                            иначе мотора си пали безпроблемно,дори в студените дни,има си ряз и пуши само при запалването за около 1/2 минути после изчиства!
                            казаха ми че е от гумичките на клапаните!
                            а като цяло незнам при теб как е но и разхода му при общо взето юнашко каране е между 8 и 10 литра на 100км. градско а извън градско се представя доста по добре! с двама човека и багаж ми даде разход 4.5 на 100 при каране 100/120!
                            а за части и аз незнам от каде да търся,но със сигурност знам че в представителсвото на хонда за България е адски скъпо(пример: километраж за ХЛ - 495лв.)
                            NO PAIN NO GAME!
                            Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
                            gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

До: HONDA XL 600

Аз имам около 1/2 мото часа с хонда ХЛ600 със стартер и впечатленията ми са, че това е една адска машина. Вярно тежи ама е супер стабилен.
                              Задната му е барабан, ама кво толкоз нали си има жестока компресия на двигателя една скорост надолу и се едно си скочил с 2та крака на спирачката Мотора като загрее е направо перфектен.
                              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Honda xl 600 R

Здравейте!
                                Ще си купувам Ендуро и съм се ориентирал към горе посочения мотор.
                                Ако може да дадете мнение за този мотор, и проблеми свързани с него.
                                Модела който съм харесал мисля че е 83-та година.
                                Също така ме обезпокои един шум който се чува от него, не мога точно да обясня какъв е, нещо като "виууууу" а продавачът ми каза че това е маслената помпа и да не се безпокоя.
                                Ще се радвам да дадете някое мнение.
                                Чао и безаварийната!

Модератор:
                                Работете с търсачката бе хора! Защо я пренебрегвате?!
                                Виж каква хубава тема има за ХЛа, а ти пускаш нова и питаш за нещо, което е обсъждано отдавна!
                                Хайде сега се върни в началото на темата, прочети я и опитай пак с въпросите.
                                Дайте по-отговорно!
                                Последно редактирано от Жоро Донечки; 15-07-09, 09:27.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X