Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво да избера Европейско или Японско, 2Т или 4Т

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от mitkov
    до 2 години най късно според мен трябва да пуснат кросовите си модели с алуминиеви рами
    Алуминиевата рамка ми се струва, че е повече мода, отколкото плюс. Доколкото съм чел рамката на КТМ в момента е най леката, без да е алуминиева! Също така, доколкото съм чел амуминиевата рамка на Хонда се скъсват да я модифицират и пак има проблеми, а пък да не говорим, че се цепи малко като остарее.

Коментар

Това е точно така Много карачи разправят че мотор с такава рама влизал и по тегаво в бързи остри завои На КТМ преди бяха от хром-молибдиен а новите са от-25CrMo4 и тя спечели награда за по по наи

Я кажи Събине как се ремонтира и обслужва мотор с ал рама

Аз много пъти съм казал защо съм избрал тази марка А и добре зная че аз Събин и Жоро сме заклети Хондаджии При Ямаха не ме кефи позицията на водача слабите спирачки и някои други дреболии Друг е въпроса че от местното представителство ми доставиха три контролни лампички за 90 лв и три месеца чакане

Е сега си взех за ЕХЦ то заден калник за 29 лв доиде за 7 дни и наи вече че няма части менте

Коментар

момчета
        аз не съм казал че алуминиевата рамка е по добра
        но така ако мислим то и прашките въобщте ама въобщте не са по практични от бикините например
        да не говорим за жартиери и токчета че въобщте не са практични или късите поли или обици или панделки и т.н.безкраен списък
        НО се продават
        Та практична или не алуминиевата рама взе да става стандарт от догодина даже и ямахите щте са с алуминиеви за съжаление без вр-а
        но от по следващата сигурно и той щте е така ако така продължават нещата

Коментар

намерих вр400ф 99г тва добре ли е ама казаха 4е нещо са мо праени тунинги по двигатела и било ного коне ама бех с 4ехли и не мойех да го запаля ина4е цената му е към 5500 струва ли си
          I got 5 on it

Коментар

тука в благоевград пове4ето мотори ги докарват от 6веицария и са ктм и хусаберг
            I got 5 on it

Коментар

Виж какво, в онзи край там повечето мотори идват от Италия, а в Италия всеки знае как ги карат. Аз съм вземал два мотора от Светльовите в Дупница, единият беше много добър, но другият ми стздаде големи главоболия Все пак зависи на какво ще попаднеш.
              Партнерът ми Данчо си купи WR 400 от състезател в Австрия и очаквахме да е скапан, но излезе бетон, а и е барнат и дърпа почти като моят.
              WR 400 никак не е лоша машина, но вече за секънд хенд рискът е голям Не е лошо някой, който има WR да го чуе и види.
              Ако не ти е спешно, изчакай до 7-ми, като минаваме от там за Гърция, ще го видим.
              А ти до тогава си оправи тоя "Джоп" на девиза, че така ми звучи като "работа" на английски!
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Наистина това е най-добрия вариант - да имаш някой който разбира от мотори под ръка и с него да огледате този дето се продава
                Хем ще ти каже дали машината е здрава , хем ще ти даде съвет и за цената Задължително е правенето на "кръгче"
                2010 CRF 250 R

Коментар

МММ ДАА добре е кръгчето да е поне 200 км

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                    МММ ДАА добре е кръгчето да е поне 200 км
                    Още по добре едно ком-емине с разучаване на нови пътища и пътеки - 1200км

Коментар

Още по добре едно ком-емине с разучаване на нови пътища и пътеки - 1200км
                      ммм дааа и после го връщташ на продавача и му казваш ...
                      .. бе ..... щте си помисля и щте ти се обадя

Коментар

Аз предлагам да го вземем в Гърция и да го тестваме там на карманела
                        ... пък после ще видим.
                        Ендурото и сексът не са шега работа !
                        -------------
                        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                        http://crazy-job.com

Коментар

пробвах днеска един ямаха 125 крос на четири състезания е 2004г добре беше ма нешто не се навивам ина4е ми го дава за 6000, то после и за 3000 сигорно не мога да го продам, каза 4е бил регистриран във федерацията.
                          I got 5 on it

Коментар

Гледах много мотори тук в сащ и цените са средно с от 2 до 3 хиледарки по-ниски от тези в бг., и почти няма мотор, на който да не са слагани допълнителни готини аксесоари и performance parts
                            No bike - no fun!

Коментар

Това е щото американците взимат по-ниски заплати, явно...

Коментар

или защото производителите продават по един милион мотора на година!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X