Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво да избера Европейско или Японско, 2Т или 4Т

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Какво да избера Европеиско или Японско, 2Т или 4Т

за мен определящ фактор е здравината и цената на мотора и частите му ,сичко друго е на заден план в това отношение мисля че италянките не са за мене ,за мен мотора трябва да е здрав като голф2 и ауди 80 при колите (за съпоставка)но не съм убеден че итлиянките са за мен при това положение , плюс това аз съм от бургас а части за него тук незнам каде има ,и дали изопщо има
    се пак благодаря ви за постовете

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
      ....Да ви кажа ако ми попадне ТОЗИ мотор хич няма да се оплаквам, че бил "италиански"
      xi xi xi добре че поне имат дизаин италианските та да им се продават моторите
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Тая снимка дето излиза от линка е на стария модел... лично на мен ми харесва повече като дизайн.
        На новият модел гърнето вече е изкарано отвънка като на останалите марки и някои други промени, които според мен правят мотора по-грозен...
        Иначе Краси е прав, че дизайна продава... и това им е плюс, но все пак това още е нов модел и неможе да се отрече напълно, макар, че е италианка. Трябва да мине време и ще стане ясно на 100% за какво иде реч. Въпросът за V-образа от там и поддръжката на 2 цилиндъра е ясен, че е в лек минус. Но пък който харесва V-образни мотори и може да си позволи нова Априлия, едва ли ще го спрат точно двата цилиндъра...
        Просто на мотора му трябва време да се докаже или да ни откаже(те повечето са си отказани още от начало но както и да е)

Коментар

априлия за 2-ри сезона ако не се лъжа се опитват да пробият в мотокроса с този модел но не се получава

Първо се пробваха със Хавиер Гарсия Вико, не се получи нищо
          сега с Алесио Чиоди и Седрик Мелот, но нямат никакво класиране тази година

а Седрик Мелот има дори победи ако не се лъжа в някой кръгове предни години, даже мисля че и в Севлиево беше преди няколко години първи, но май беше на MX3 все още когаго бяха клас 650сс и караха заено със 125 и 250

това е за мотокроса
          иначе за ендуро варианта мисля че са малко по-добре

...сега видях че и на супермото са изместили хегемонията на Хускварна и КТМ
          Последно редактирано от Краси; 02-06-07, 10:39.
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Да в кроса нищо не правят тая година, макар, че пилотите са прилични.
            А не им ли е и сефтето тая 2007 с модела МХV или аз се бъркам нещо?

От друга страна погледнато пък вижте какъв фурор правят в световното супермото за поредна година, а двигателите из основа са едни и същи...

И в крайна сметка аз смятам, че световните състезания не са кой знае колко показателни за здравината и качествата които са ни нужни на нас като любители и масов потребител.

Коментар

не не им е 1-ва година в кроса, мисля че с Гарсия Вико през 2005-та направиха проба.

а това че световните състезания не са показателни за нас наистина е така, там нещата са в съвсем друга светлина

Коментар

До: Какво да избера Европеиско или Японско, 2Т или 4Т

хммм..усещате ли че вече темите които вървяха -за или против ктм..въобще не се и споменават-ктм все повече се налага като марка..което и на мен не ми е много приятно май да го кажа ..
                ама фактите са факти -ктм вече е сериозен -играч на сцената и..няма лабаво е го..даже и унас в гаража се намърда един такъв

Коментар

Оранжаво морето, Оранжаво небето, Оранжав съм и АЗ !

Коментар

хайде почваме да плюем по Априлия, на КТМ му мина реда

Коментар

• До: Какво да избера Европеиско или Японско, 2Т или 4Т

... а ето какво мислят за КТМ някой хора които с това си изкарват хляба

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...9&postcount=14

Коментар

Мда...КТМ що критики отнесоха та да стигнат това ниво...
                        Вече е ред и на Априлия да стане добър мотор... така че дерзайте... а аз ще седя от страни и ще гледам само, защото съм им фен и немога да изневеря...

Коментар

Аз напоследък съм се сприал на КТМ 250 sx 2003г но не знам как са от срана на подръжка и части. тоест какво най- много им се чупи и дали се намират части за тях. ако някои е запознат да сподели и не само за този модел а за всички модели на КТМ -sx i sxf най вечел

Коментар

тази марка добре ли е Scoot маи е китаиска а? маи поредният китаиски боклук а този еднуро модел Colt е стахотне на външен вид но дали не е само това ?

Коментар

Първоначално публикуван от Макса Преглед на мнение
                              тази марка добре ли е Scoot маи е китаиска а? маи поредният китаиски боклук а този еднуро модел Colt е стахотне на външен вид но дали не е само това ?
                              За боклук - не мога да кажа.

Това не е ендуро!

Прилича на Супермото, но е градски мотор, тип "Употреба в Индия, Пакистан и други страни от третия свят (б.р. България)". Окачването му не е сериозно и не е за сериозни натоварвания. Двигателя му е слаб, което вероятно е за удължаване на ресурса...

Ако ще караш из града и ще ходиш за риба с него - става...
                              Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

няма значение какъв е мотора важен е този който го кара

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X