Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китаец Barton nxt 300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ехе, реших днес да вляза в този форум да видя дали има нещо за CRF300 и гледам ти си писал в старата ми тема, където се интересувах от купуването на този мотор. Още по-голямо съвпадение, че и ти си от Сандански.
    Миналото лято си взех аз NXT150, щото не съм карал до сега мотор и съм по-малък човек, много доволно моторче. След месец вече толкова се зарибих, че реших да си поръчам CRF300 и определено се усеща колко по-качествена сглобка е, но но нямам забележки към китаеца. Тези от МоторЗет ми бяха казали да държа смукача на средна позиция (защо?), но след час каране мотора винаги заглъхваше и гаснеше. От тогава винаги си го държа изключен и направо е като прероден Моят е на ~45 часа, но вече само седи в гаража. Декември ми дойде CRF300, преди седмица си изкарах книжката и сега го джиткам яко. Гледам снимката ти до пейката, там бях в Събота Ти обаче си доста по-опитен карач от мен, евала.

Гледам си споменал, че си ходил до Мазгала - можеш ли да ми дадеш някакви отзиви за него? Аз нищо не разбирам от мотори, виждал съм го 1-2 пъти по туричка, разпитвах го някакви неща, но сега като съм си взел чисто нов японец, искам да знам дали мога да му се доверя за евентуални ремонти/монтажи?

Esper - ти от кой град си? Видях, че си си монтирал Acerbis резервоар на твоя CRF. Много искам да си поръчам и аз, но не смея сам да монтирам такива неща, нито познавам хора, които могат да го монтират. Ако не си много далеч, бих ти платил труд + разноски да дойдеш да ми го монтираш

Коментар

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      rm -rf ./
      Последно редактирано от Esper; 05-05-26, 11:14.

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Купуваш си един ацербис идваш до Перник и го монтираме за няколко часа.
      Продават го дори в плик като раничка - може и на гръб да го вземеш.
      Бай дизайн ме мързи. Но може пък и да се измисли нещо

• sl.daskalov
      sl.daskalov коментира
      Редактиране на коментар
      Вальо Мазгала е много добър майстор, от тия дето не спират да четат и да се учат! Можеш да му се довериш за абсолютно всякакъв мотор, АТВ, шейна и др. Друг е въпроса че като всеки добър майстор, е много зает и трудно взима нови клиенти. Но каже ли , си държи на думата и няма да те мотае!

[QUOTE=NilName;n7038130]
    Миналото лято си взех аз NXT150,

Иска ми се със сина ми да дойдем да видим NXT150 на живо защото сигурно ще се наложи догодина да му търся нов мотор че сегашния ще му умалее. Може ли да се уреди?
    "Do not correct a fool, for he will hate you;
    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

[QUOTE=sl.daskalov;n7038143]
      Първоначално публикуван от NilName Преглед на мнение
      Миналото лято си взех аз NXT150,

Иска ми се със сина ми да дойдем да видим NXT150 на живо защото сигурно ще се наложи догодина да му търся нов мотор че сегашния ще му умалее. Може ли да се уреди?
      Няма проблем. Аз днес се върнах в Сандански, до утре вечер или четвъртък съм тук, след това в петък пак се прибирам, така че няма проблем. Само трябва да се припали, че от септември не е пипан. Палил съм го 2-3 пъти за по 5мин в гаража. Ще ти пратя телефон на лично, звънни когато искаш и ще се разберем. Утре ще ходя до туричка през деня евентуално, но ще се уговорим.
      Мислиш ли че Мазгала би могъл да ми монтира афтърмаркет резервоар качествено?

Esper - от една седмица имам книжка, не смея да изляза с мотора извън града още

Коментар

• sl.daskalov
        sl.daskalov коментира
        Редактиране на коментар
        Е то монтирането на резервоар няма да е сложна работа! С Мазгала трябва да преговаряш лично. Мене ме знае че с доста неща се справям сам и затова ,предполагам, ми отказва в много случаи!

• Esper
        Esper коментира
        Редактиране на коментар
        Рано ти е още за голям рерервоар, струва ми се!
        Иначе не изисква специални умения и инструменти.
        Само YouTube - новият service manual.
        Аз ако съм мастер няма да съм хепи да ме занимават с такива неща.

• NilName
        NilName коментира
        Редактиране на коментар
        То така ама не ми се ще да прееба нещо и после да не мога да си карам мотора.

Къде му е сервиза на Мазгала? Трябва да отида да го разпитам. Няма да откаже като му извадя кеш

Коментар

Първоначално публикуван от NilName Преглед на мнение
        Къде му е сервиза на Мазгала? Трябва да отида да го разпитам. Няма да откаже като му извадя кеш
        Сервиза му е от Сандански като идваш преди Пежо в ляво после в дясно по черния път успореден на Е79 и в края на пътя точно срещу Пежо се пада. Тел. ще ти пратя на лично, ако си късметлия може да ти вдигне, но само в делничен ден го търси.
        "Do not correct a fool, for he will hate you;
        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
        X