Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китаец Barton nxt 300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Китаец Barton nxt 300

Реших да се върна и към гората пак, не може само асфалт! Поръчах си китайче Barton nxt 300 на принципа - по добре девствена китайка отколкото дърта баба японка употребена не се знае колко и от кого!
    Чакам го да дойде още, та лични впечатления нямам, чул съм само добри отзиви от собственици, изчел съм и съм изгледал всичко което може да се намери в нета. Обсъдихме го подробно и с чат джи пи ти и с жената! Не ме интересува мнението на хора ,които са нямали личен досег а само са чули нещо си или просто имат комплекси към китайското производство.
    Като добия лични впечатления ще пиша пак!

П.п. Добре че навремето не успях да си продам по голямата част от екипировката за в гората!
    "Do not correct a fool, for he will hate you;
    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Щом екипировката ти става още,значи всичко е наред..Много важно кой какво си мисли в гората.

Честито...и да се похвалиш като дойде.
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

• sl.daskalov
      sl.daskalov коментира
      Редактиране на коментар
      Ще се похваля задължително, само че съм забравил как се качваха снимки тука.
      А екипировката даже ми е голяма. Аз като остарявам явно се смалявам. Бях стигнал 125 по едно време, сега съм 103 с тенденция да свалям още.

С увеличаване на годините, силно трябва да се намали рисковото каране в гората
    Според мен, даже изобщо да се избягва.
    Поради естествени процеси в организЪма
    Панайот Бърдарски
    0887 60 77 22

Коментар

• pansim
      pansim коментира
      Редактиране на коментар
      Напълно е достатъчен за дъртаци само за гората...не се обиждай, аз съм 67 набор наче за асвалт е малко тази мощност Ама нали е без регистрация
      Имам си скокльо 500 кубика Хуска...не е работа
      Само за младежи

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Нема как да не се съглася с тия особености около ЕГН-то
      Иначе тая хуса (гас-ката) страшно ми хареса но май повече ме беше страх от него.
      Трудно беше но се въздържах - позакъснял съм за него!

• sl.daskalov
      sl.daskalov коментира
      Редактиране на коментар
      Възраста е просто цифра, човек сам си налага ограничения! Като развих диабет и хашимото доста окьоравях, отделно доктора ми бучи че вдигането на адреналина влияело нещо си на инсулина, та не трябвало да карам мотор! Казах му че като умра най вероятно ще спра да карам и мотор! Почнах да ходя, по 10 - 15 км на ден, почнах да карам колело по 40-80 км на седмица (когато времето позволява де). Освен хапчетата, пия редовно протеин и колаген и витамин D3 + K2 . Свалих от 125 кг на 103 кг и освен че вече всички показатели са ми нормални, се чувствам и достатъчно силен и здрав да тръгна пак и по гората!
      Та остаряването ще почака още някоя и друга годинка!

Честитутка, забравих одеве

Колко се чака за модела?
    Предполагам си има вносител тук или?
    То за такъв тип мотор гаранция няма ако ще да идва от Япония.
    Но все пак според мен е ОК да има локален търгаш.
    Ще прощаваш но не съм питал гугъл по темата а и този бранд до сега не съм го чувал.
    Враг усраине

Коментар

• sl.daskalov
      sl.daskalov коментира
      Редактиране на коментар
      Има представителство в Полша генерално а за България са Мотор Зет. Много свестни ми се видяха тия Мотор Зет. Изпродали са всичко за Коледа и Нова година та затова се чакам. Казаха че над 400 мотора са продали досега без рекламации. Гаранция има ама не помня точно, май 1 година или 20 моточаса .

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Супер и цената е почти 1/3 от еквивалент на джапанка или на еврогейщина.
      CRF300 не е за сравнение, че е друг тип мотоциклет.
      Нормално цената да е по-ниска ама важното е да е наред.

Успех и да споделиш като дойде и му направиш поне 10 моточаса

• sl.daskalov
      sl.daskalov коментира
      Редактиране на коментар
      Абе хонда си е хонда па макар и тайванска и друго щеше да е да станат две хонди в гаража, обаче имам и други неща да плащам и купувам та затова най вече , се смирих малко!
      А отзиви ще пиша, само да добия! Сега ще е по полека, по полето та да направим разработката правилно, а лятото ще напънем по планината.

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 2 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
X