Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой с какво ЕНДУРО ще кара през 2006-та?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от PBear
    ето го и моето возило
    съвет да си смениш гумите иначе ще си правим компания в "брането на цветя"
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

знам, но няма пари....
      иначе вчера точно брах цветята-защо мислиш че съм с 1 огледало

Коментар

Първоначално публикуван от PBear
        знам, но няма пари....
        иначе вчера точно брах цветята-защо мислиш че съм с 1 огледало
        Аз в момента почти привърших със "реставрацията" на МЗ-та но, докато не го направя фишек няма да пусна пост в тая тема..
        Между другото аз ще карам с МЗ ТС 250...
        Има много подобрения по него, но за тях ще научите, когато вече всичко е фишек и да съм спокоен, че няма нужда да карам с раницата с инструменти на гърба
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

JRC2 ме помоли да кача тази снимка тука предполагам, че Kawasaki KX 250 F няма да бъде машината само на малък Кеко този сезон, а и на JRC2
          (Което всъщност е много добре, защото се надявам и аз да намажа от тази картинка )
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

хехеей
            тоя пич на снимката има много недвусмислен номер - 69

Коментар

Първоначално публикуван от didkata_s
              хехеей
              ехх дидке дидкеее....за какво си мислиш само направо наруши РЕДА И ДИСЦИПЛИНАТА в форума..как може такива работи а колкото до МОТОРА мнооогооо ммнооогооо добър незнаех,че на КЕКО е 250..хмм...не беше ли 125
              "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

Първоначално публикуван от didkata_s
                хехеей

Aми нарочно е...но не идва от тов акоето си мислиш.по точно с двоино значение,едното от което е това,а другото,,хехе малко парадокс но идва от...Ники Хеидън...просто симпатия...роден Хонда-джия и т.н....а
                Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

тия графики са лудница..bones and skulls shit like this................
                  full time rider, part time racer
                  jrc4life

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                    ето и още нещо от мен по подготовката на мотора
                    вчера ми пристигна предпазителя PRO TAPER за кормилото си бях поръчал
                    направо добави COOL фактор на моторчето

разопакован и готов за поставяне

не е с дунапрен а с нещо като мус което и не попива вода а и е по плътно и пази по добре при удар

и мусчето отвътре даже е надписано

вече поставен

COOOL
                    Те тоя материал, дето му викаш "мус", би трябвало да е полиуретан (търговското му наименование е >PUR<, а техническото най-често е Celltec, но има и други видове), синтетичен материал е, дунапрена също е вид полиуретан, само че твоя Про Тапер е с по-голяма плътност, а оттам и твърдост.
                    Даже ако го огледаш Про Трапер-а, и ако наистина материала е ПУР, то ще да го има тоя търговски надпис PUR някъде по изделието.
                    Преди работех в една фабрика, която работеше с PUR и съм гледал как става работата. Полиуретана представлява една течност, малко по-гъста от масло М10Д ( ), която се налива в предварително изработени форми (негативен отпечатък на крайния вид на изделието), после тези форми се загряват до към 60-70 градуса по целзий, при това полиуретана разширява обема си няколко пъти, вследствие на което пък заема формата, в която е налят. Има си много тънкости при тези операции, изработката на формите трябва да е много прецизна, също така тоя ПУР, който ползвахме ние беше двукомпонентна смес, и трябваше да е с много точно съотношение, което се постига със специални машини (големи колкото мотокар). Въобще, това си е цяла индустрия.
                    Обикновено повечето волани на автомобилите се правят от ПУР, както и много много други изделия, които са навсякъде около нас. Доколкото знам има и седалки (мотоциклетни, автомобилни и др.), които също са направо изляти от ПУР.

Айде, че много се отплеснахме , надявам се инфото ми да е полезно и интересно за някои.
                    Hristo Draganov
                    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD

Обикновено повечето волани на автомобилите се правят от ПУР....
                      изцяло ли?
                      мисля, че има метален обръч..
                      на мен определено ми беше интересно товоа

Коментар

Е да де, да де, разбира се, че има метален (или от друг материал) обръч . Иначе спокойно ще можете да си сгънете волана в джоба
                        Ми ако на някой мога да помогна с някаква друга информация относно полиуретана .... (стига да мога разбира се), да пита. Макар че полиуретаните са много видове, а аз имам наблюдения само върху 2-3 вида от него.

П.П. При мотоциклетните (а и другите) седалки, които пък са обшити с кожа (или друг материал) отвън, вътре "дунапрена" също е полиуретан, само че от доста по-меките видове, но се отлива (всъщност процеса се нарича "формоване") по същата технология.
                        Също така има и много твърди видове полиуретан, от които крайното изделие е твърдо почти като камък.
                        Hristo Draganov
                        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

на полиуретана му учехме и формулата във факултета че и синтез и тн доколкото помня ама вече съм ги позабравил тези неща

ПП па и не ща да си ги спомням че много учене много нещо беше

Коментар

Аз когато имам време с това http://snimka.bg/album.php?album_id=30512

Коментар

ОЩЕ ЕДНО ПОДОБРЕНИЕ

готина капачка със клапанче което пуска само на вътре но не и навън ако се изпусне мотора бензин не изтича от отдушникът

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X