Viva la Gabrovo! Браво, карате и напредвате, а аз съвсем ще забравя да карам и колело дори в тея щати
Нямам търение лятото да даде някой едно кръгче
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой с какво ЕНДУРО ще кара през 2006-та?
Свий
X
-
Митков, ако зависише от мен според теб нямаше ли да се пускам? Чесно да ви кажа не съм излизал на истинско каране от закриването 2005.Първоначално публикуван от mitkovпетре ти що не се пробваш тази година в джуниър класът
ще натрупаш опит и после ще ти е по лесно
мотора ти не е лош става си за състезания що годе
айде не се притеснявайте ами се включете повече хора
то не е казано че трябва да сте 1 ви
ендурото е преди всичко среща с природата и удоволствие
а и важно е да си в кюпа така постепенно и ще се научиш да караш по добре
моята цел да участвам в състезанията не е да давам на всяка цена някви добри времена или да гоня класиране иначе въобще нямаше и да се пусна до сега нито пък да участвам със стари мотори
просто ми се ще да се науча да карам добре а процеса на тва обучение ми доставя удоволствие
освен това сред природата се чуствам че съм си "на мястото" и жив иначе асфалта и бетона хич не мога и да ги понасям 
Под истинско каране имам предвид, 3-120 км. Правил съм по едно кръгче пред нас и съм връткал чужди мотори!
Не ме интересува с какъв мотор ще карам, ако ще да е ИЖ или МЗ! Въпроса е да карам! Вече не ходя на Каравелово, не ходя да карам, само гледам как Даниел си кара и си оправя МЗ-ката и ми става кофти. Гадното е, че когато си тиин - 16 годишен, колкото мен, не можеш да правиш каквото си искаш! Кофти е, но е факт, длъжен съм да слушам и да съм мирен!
Само ходя на училище и уча! Добре че е китарата, тя поне ми дава малко настроение за нещата! Сега смятам да продам мотора! Дано с парите купим един нов компютър и една ел.китара! Както и да е лайфа продъжава, търпелив човек съм! Мога да чакам много дълго! I'll be back!
Коментар
-
Жоро, не си прав !Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев... щото само приказки им дай и закани.
Неможе да кажеш така, защото това не зависи от нас !
Ние сме още лапета кадето се вика и дори да искаме, има доста сериозни неща, които ни спъват !
Неможеш да се сърдиш на Манолев, защото аз лично гарантирам, че Манолев дори повече от всички иска да се пусне на състезание, но просто трябва да се съобразява с мнението на другите..
Разбирам да сме се захванали изцяло със живота и да сме станали напълно самостоятелни и да можем да се издържаме и да правим, каквото си искаме и да не се съобразяваме със чужди желания !
Аз примерно тази година бих се пуснал и все още не е късно да се пусна но просто няма да успея засъстезанието в С. Загора, понеже на мен пък финансите не ми позволяват....
Аз се надявам сега от бала ако успея да събера нещичко и да влижа парите в някаква що горе добра черна дупка за пари, която да става за състезания.... и така..
Просто неможеш да кажеш, че само говорим и се заканваме.. аз направих всичко възможно да си стегна мотора, но стана точно, както си мислех и просто не останаха финанси за екипировка, за да участвам, пък и за пореден път разбирам, че с моя мотор, най-много само проблеми да ви създам по състезанието !
Ако питаш нас или поне лично мен... бих се състезавал на всяко едно състезание, независимо е дали е крос или ендуро състезание и то, защото ми се кара и искам да карам повече от всичко друго, но когато искаш нещо много силно то не винаги става на момента ![CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Сигурна съм, че Жоро е казал това за заканите на шега.Дани е прав - Само желание не стига. И аз имам желание, и аз искам да карам, и аз искамда се състезавам...От къде да гепа пари за машина и всичко? Ако ме бяха направили мъжко да съм сменила поне три мотора до сега ама - пусти карък женско съм.Рано или късно нещата ще станат. Заслужава си да чакаш и аз ще чакам. Може би трябва да се направи нещо като фонд.Откриване на таланти и някакво финансиране.
Коментар
-
Не, този път не се шегувам!
Два пъти до сега са ме били на убиване. Първия път, когато си купих китара без разрешение и втори път, когато ударих прасенцето-касичка в земята, направих турне при всички баби и дядовци и си купих Балканче.
Не ви препоръчвам да направите точно така, но изход винаги има, ако го желаеш много.
Коментар
-
Само където трябва да имаш прасенце касичка, което да праснеш в земята нали ?Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев..изход винаги има, ако го желаеш много.
Жоро, много добре знаеш, че в днешно време само със желание НЕ СТАВА ![CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Ей,момчета.Прави сте.Разбирам ви напълно.Не е лесно.Още зависите напълно от родителите си.И аз съм бил на вашите години.На 14 си купих едно симсонче,като нашите ми помогнаха за него малко,но ми забраниха да го карам докато не стана на 16 и не взема книжка...
Иидея си нямах тогава за състезания,но много ми се караше.И страшно мечтаех да сикупя по-сериозен мотор.Обаче абсолютно никога не съм наричал мечтата си черна дупка и не ми е минавало през ума да я продам,за да си купя нещо по-полезно ми в момента!Е възможно е и да съм бил по-глупав и заблуден но...К. Кулев
Коментар
-
браво ники
манолев-то ясно че вашите нещо мрънкат
ама според мен не си продавай мотора и им кажи най сериозно че смяташ и искаш да караш
ако наистина искаш де
и на мен преди като тийн ми правеха такива въртели но прав е жоро че като имаш желание намираш начини
на майка ми например и бях направил картичка за 8 ми март от картон като 8-ми беше нарисувано от две кросови гуми една върху друга
а текста гласеше " картичката погледни и декларацията в миг ти подпиши"
ставаше въпрос за декларацията която тогава искаха от родителите за да те вземат да тренираш мотокрос
разбира се майка ми не издържа и подписа
баща ми обаче уж бе съгласен а не подписа
ама и на него кви номера му правех докъто да се навие да ми дава балканчето не е за разправяне
направо ако съм на тебе докъто не вземат да ми дават мотора няма да ида въобще и на училище
нито пък ще им проговоря но аз съм си малко такъв де склонен към крайни неща
ти си знаеш най добре айде че сега ще кажат че те навивам нещо срещу вашите
най добре проведете един диалог и им обясни че искаш да караш и това по рано или по късно ще се случи но ако е по късно както те искат вече другите отдавна ще са се понаучили а ти тепърва ще трябва да започваш което ще ти струва доста усилия и може би и травми
-обяснявай им го това всеки ден по няколко пъти докъто им писне и ще се навият
аз тъй бях направил веднъж

подейства
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар