Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой с какво ЕНДУРО ще кара през 2006-та?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой с какво ЕНДУРО ще кара през 2006-та?

Ракох че е добра темичка,та да си кажем и ние.Повечето се знаем но...
    Нека го направим със снимки и т.н.Не просто всеки да напише марката,а нещо като статия за списанието да направим за моторите си.Няколко снимки,описание,подобрения и други неща които сметнем,че ще са интересни.Какво ще кажете?
    Айде Жоро давай новата Хонда тука,да не се налага модераторите да ти местят от други теми снимките.
    Събин с цялото си оборудване ще е един от най-интересните.
    К. Кулев

Моя DR направо ми е неудобно да ви го покажа,въпреки че хвърлих бая средства за външният му вид!!! Но за мен той не е чак толко важен,Важно е техническото му състояние!!!!!
    "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
    А+
    LZ1DRZ

Коментар

и аз мислех да пусна такава тема...ама има толкова въпросителни около това с какво ще карам тая година че...

Коментар

При мене няма неясноти щото имам само един мотор

Ето този КХ 125-1996 ще ме вози на шампионата през 2006

дано успея да му сменя повечко части
        2010 CRF 250 R

Коментар

С каквото си поискам!
          По-траялските с това

CRF 250 X

По-бързите трасета с това

WR 426 F

И ралитата с това

Africa Twin 750
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

Жоро, ще се разчекнеш с толко много мотори бе - да се чудиш на кой да се качиш
            2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
              Жоро, ще се разчекнеш с толко много мотори бе - да се чудиш на кой да се качиш
              Има си време и място за всички!
              Това е като си вманиячен, нямам свястна кола, но виж мотори на корем!
              Предимно ще координирам тази година с тях.
              -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                ....
                Има си време и място за всички!
                И аз бих си завъдил такъв "гараж"
                2010 CRF 250 R

Коментар

Според моето скромно тийн мнение - не ти трябва скъпа кола. Не виждам, ама никакъв смисъл от скъпи и лъскави играчки. Аз като си купувам кола ще се старая да е джипка - нафтичка, и ще се старая да потърся такава, която ще може да вози 3 мотора на платформата добре. От това по-хубаво какво?

Предимно ще координирам тази година с тях.
                  Е, Жоро, мисля че трябва да се жертваш - година или две. Но българското ендуро е спечелило толкова много от теб, ама има още толкова да печели. Жертвата съм сигурен, че ще си струва.

А, отделно пичове, по въпроса какво ще карам - за какво стигнат пари. Само да успея да продам трите мотора, които са в гаража. Е, те все някой ден ще се продадът. Нали?

Коментар

Идеята ми за тази тема беше всеки да направи подробно описание на машината си със снимки и обяснения за подобренията и т.н.Обаче нещо за сега не се получава.
                    Ще покажа какво точно имам впредвид по-късно като направя една хубава фотосесия и като подготвя материала.Мисля,че ще се получи доста интересно,ако всеки ни запознае с техниката с която разполага.

А сега ето и снимки на новат ми придобивка Аз ще съм с това:

Невероятно щастлив съм,че успях да го купя!!!

Отдавна мечтая за такъв!!

Естествено веднаг го пробвах При температури около нулата няма никакъв проблем.

Вече бях решил,че ще карам всеки ден,но то стана нечовешко!!!Тук към -17'/-18'.И в колата ми е студено

С нетърпение чакам да стане около 0' за да мога да карам отново
                    К. Кулев

Коментар

честито калине със здраве да си го ползваш много се радвам че си успял даго вземеш
                      според мене отдавна заслужаваше такъв мотор
                      айде радвай му се със здраве

Коментар

Ясно, скоро ще отварям сервиз и ще заебавам досегашния бизнес
                        -------------------------------------------
                        Калине, пожелавам ти прияно каране и да ме принудиш да фалирам сервиза!
                        (този поне е кросов и няма стъпенка!)
                        -------------

Коментар

Браво, Калине! Дори и аз, ако ми предложат подобна машина, макар и КТМ, бих я взел! Все пак говорим за аванта!

Защо не се спря на нещо японско? Ако е от спонсорите подаръка - разбирам

Жоре, относно сервиза, вземи ме и мене. Прави ми кеф да гледам развалено оранжево.

Коментар

петре доколкото знам няма никва аванта ами калин бая парички е инвестирал в тоз портокал
                            даже май и кредит е взимал

Коментар

Честито Калине със здраве и само бензин да му наливаш
                              "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                              MG Racing Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X