Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CRF mania (само за пристрастени)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: CRF mania (само за пристрастени)

Не съм сигурен, но попаднах на тази снимка в един американски форум, там твърдят, че според списанието Дирт Райдър, страница 24.
    Хонда ще пусне на пазара първа 2Т мотор, при това инжекцион, ако това се окаже вярно, много ще разбуни духовете...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Bike_zps39b3da60.jpg
Прегледи:1
Размер:78.2 КБ
ID:5513577

Текста е замъглен заради авторски права на списанието, американци, кво да ги правиш.

Коментар

Първоначално публикуван от shyfx Преглед на мнение
      По мотора няма лагерче семерингче и втулчица коята не смених жилата са чисто нови абе общо взето стана като нов имам само един проблем понеже задната гума ми е широка 150 и как ли не я мъчих но опира в веригата,някакви идеи? скоро ще направя и подробен репортаж.
      Нормално при 150-ка. Даже като се поизноси веригата може и по джантата да почне да жули ама зависи и от профила на гумата де…

Коментар

Еми май ше търся по тясна гума,гледах и някви супермото слайдери дето има нещо като планка точно до гумата.Ама ше я сменя с по тясна и тва е.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Не съм сигурен, но попаднах на тази снимка в един американски форум, там твърдят, че според списанието Дирт Райдър, страница 24.
          Хонда ще пусне на пазара първа 2Т мотор, при това инжекцион, ако това се окаже вярно, много ще разбуни духовете...

[ATTACH=CONFIG]620864[/ATTACH]

Текста е замъглен заради авторски права на списанието, американци, кво да ги правиш.

Tова май ще е няква ендуро версия,че гледам има фар ако и хонда пуснат някое 300 2Т ендуро направо го отнасям

Коментар

на ДРЗ 400 супермото гумите са 140/70 R17M/C

предполагам ширината на шарнира е подобна, така че явно размер до 140
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение

...
              Аз си мисля, че има двутактови двигатели с принудително впръскване и то от преди повече от 10 години, но са монтирани на шейни. Т.Е това не е някаква техническа новост. А хонда опредено са изостанали в развитието на ендуро мотоциклетите си в сравнение с КТМ, колкото и да не долюбвам последните, защото пускат в производство нови, но недомислени боклуци с заложени по дефолт капани за юзърите и като си поправят миналогодишния гаф се бият у гърдите все едно отново са преоткрили топлата вода.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Имах идея да изнеса зъбака от джантата с тефлониви втулки по 3мм но ми се струва доста слабо като здравина и според мен няма да издържат втулките и ше стане свинско,щото то ще се счупи точно когато си на пълна газ и от там нататък се сещате какво става.

Коментар

Тогава ще трябва да изнесеш и предния с толкова, но пък тогава ще дойде проблема с водачите. Също така може да почне да опира в рамката.........
                  EXC TPI 2019

Коментар

По повод супермото проекта на колегата , някой знае ли от какъв мотор са джантите от снимката ?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:521812_483889795001723_1851543504_n.jpg
Прегледи:1
Размер:125.5 КБ
ID:5514081
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Aprilia монтират такъв модел джанти.
                      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Джантите са за црф заводски на една италианска фирма но до колкото си спомням струваха колкото един црф.И някаде по един европейски форум за супер мото един състезател каза че не били най удачния избор особено ако трасето имало много скокове.

Коментар

http://www.motostrano.com/Marchesini...-p/sa-0001.htm предна 1,399 $

http://www.motostrano.com/Marchesini...-p/sa-0002.htm задна 1,499 $

Коментар

Търся преден спирачен диск къдрав и ляв радиатор.А по въпроса с гумата срещнах едно момче в софия с црф 450Р 2006 година направен на супер мото задната му гума беше 170 и изобщо не опираше във веригата.Странното е че почвам да се притеснявам че аз нещо съм оплескал

Коментар

Имам преден спирачен диск 280мм къдрав комплект с адаптор ако имаш интерес званни на 0898524074 Мишо
                              мразя да карам в гората!

Коментар

Здравейте колеги,след 3 годишно отсъствие се върнах към ендурото,до сега съм карал само кросаци.Но сега успях да се сдобия с CRF/CRE 250 Х HM 2005г. Но след последното возене ми изчезнаха фар/къси и дълги/,габарит и заден стоп,след едно падане,но предния габарит свети.Мотора е с поставен клаксон,къси и дълги светлини и стоп машинки подготвян за регистрация,казвам това за улеснение да имате представа какво е правено по мотора.Тока за фара,задния габарит и стоп машинката са взети от едно черно кабелче,до колкото успях да схвана това са кабелите за задните светлини в калника,но не съм напълно сигурен.В Кюстендил от където съм от месец има вече два Х-а 450 и моя 250 и няма компетентни люде да ме насочат къде да търся проблема.
                                Случайни хора УАЗ не карат! Радослав Стоилов 0899496832

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X