Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Suzuki DRZ400
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Suzuki DRZ400
Понеже и аз съм доволен от избора, да не се повтарям, но ето едно review. Е, вярно, че е малко рекламно .
http://www.youtube.com/watch?v=eJL1u...eature=related.
Коментар
-
Леко съживяване на темата.Kолеги, тъй като фара на Сузукито свети постоянно/няма бутон за гасене/дали някой от вас е приспособил допълнителен бутон за спиране на осветлението.Виждал съм в нета закрепен бутон на самата маска,но не съм сигурен дали е за осветлението.
Коментар
-
Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнениеДа питам един малко тъп въпрос... От къде в София мога да си купя ключ за смяна на свещ?
Има наши търговци, които вече доставят от там и то без надценка.
Коментар
-
Първоначално публикуван от endurolud Преглед на мнениеТърся да закупя ново или втора употреба задно казанче за спирачната течност.Също така и тази предпазната ,,пластина,,която седи на генерацията.Мотора ми е ДРЗ 400Е 2006г.Благодаря предварително.
Коментар
-
Поздрави на всички с ДРЗ, към който явно ще се стремя и аз. В тази връзка, имам следния въпрос: Тук четох, че DRZ 400 E се отличава от S и по това, че има едновременно и кик и стартер. Прегледах подробно обявите в Мобиле и Карс. От всички мотори, само един в Асеновград има кик /макар да не е писано, че е Е версия/. В няколко други обяви се твъри, че моторите са DRZ 400 Е, но на снимките ясно се вижда, че нямат ритач. Възможно ли е да има Е версия без кик? Ако няма, по каква причина ще се сваля нарочно манивелата, нали е за удобство?
Благодаря предварително!
Коментар
-
Първоначално публикуван от popov308 Преглед на мнениеПоздрави на всички с ДРЗ, към който явно ще се стремя и аз. В тази връзка, имам следния въпрос: Тук четох, че DRZ 400 E се отличава от S и по това, че има едновременно и кик и стартер. Прегледах подробно обявите в Мобиле и Карс. От всички мотори, само един в Асеновград има кик /макар да не е писано, че е Е версия/. В няколко други обяви се твъри, че моторите са DRZ 400 Е, но на снимките ясно се вижда, че нямат ритач. Възможно ли е да има Е версия без кик? Ако няма, по каква причина ще се сваля нарочно манивелата, нали е за удобство?
Благодаря предварително!МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар