Имам предвид от 200 кубика да стане 250 кво точно се сменя и дали е много скъпо " кит " дефакто .... Просто ми е любим за тва съм си го харесал 
Хаха просто щото немога да си намеря такъв модел ....... :X тва е целата работа

Хаха просто щото немога да си намеря такъв модел ....... :X тва е целата работа
0888984256
Ами биелата има едва доловим луфт, най-вероятно от долния лагер за това ще отворим да видим как са нещата. Много хора предполагам биха игнорирали подобен миниатюрен луфт. А за буталото какво да ти кажа, някой пак би казал че е наред. Сегментите имат големичък ключ и полите на буталото са си поизносени. Аз обаче съм влюбен в машинката и искам да си е 6. Предницата съм я ревизирал тотално: лагери, семеринги , прахообирачи, масло, коловете съм боядисал прахово (ботушите), нови чорапи. Отгоре ще лепя прозрачно дебело фолио да не се дерът коловете в гората. Сложил съм обръщаши се ръчки на спирачката и съединителя, алуминиева капачка на резервоара, подсилени вътрешни държачи на гардовете на кормилото, чорап за долния лагер на задния шок. Обмислям какви гардове на радиаторите да сложа : правени или "купешки"
Ако смениш бутало, съм убеден че ще държи много повече от 150 часа работа. Наличното, с което ти дадох мотора, е на много повече. Според мен, над 200 мото-часа. Радвам се, че си обслужил предницата. Нея не съм я пипал, както ти бях споделил, през цялото време докато го притежавах. Поздрави!
Коментар