Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM EXC 200 /ехс 2такт мания/

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: KTM EXC 200

Гоблин я нещо за домашно, тъкмо си набрал скорост от вчера
    иначе ти изтривам темата за ТМ-а

http://www.eatmydirt.com.au/?m=article&id=15

Макар, че аз поразбрах доста от нещата най-вече за 200-цата, но предполагам и на другите ще им е доста интересно

най ми хареса това изказване
    This bike was the surprise of the day for me, and one of the most fun bikes I have ever ridden.

както и това класиране накрая на теста

Overall choice
    Favourite race bike – 1st 450 2nd 200
    Favourite social bike – 1st 530 2nd 300
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Олеле сакън. Да си почина малко...
      Интересна работа, най-малкият двутактовец в теста пак е направил най-бързата обиколка, като при Тм-ите...
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        Олеле сакън. Да си почина малко...
        Интересна работа, най-малкият двутактовец в теста пак е направил най-бързата обиколка, като при Тм-ите...
        мммм даааа ;-)
        а и тестващия екип е същия както на ТМ-а
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Случайно попаднах на едно филмче и реших да ви го предложа, защото в него се виждат факторите - Тегло, кубатура и тактове. Става въпрос какво могат 125сс КТМ-а(2 тактови) и според мен, който има съмнения дали случайно 300сс ще може да го носи, ще бъдат разсеяни доста сериозно. Разбира се има нещо за всеки - 450 ехс(4 тактов). Като цяло се вижда един доста невъзможен за мен терен, преодоляван със скромната скорост от около 10-20км/ч(поправете ме ако греша) и през цялото време се виждат някакви цвайки дето се подпират, въртят и дърпат нагоре надолу....Надявам се да съм пораздвижил темата, че ми е доста интересна! Поздрави! http://www.youtube.com/watch?v=Mla8v...eature=related
          09 YZ290F Athena BB

Коментар

..познайте..кой е човека от снимките ..и какъв е новият му мотор с който е решил да се представя вече
            Последно редактирано от mitkov; 09-12-08, 18:54.

Коментар

Не е ли онзи пич със сложното име - Блазусиак или нещо такова
              Ако е той - май мотора му беше 250 ХС?
              Последно редактирано от ACCELERATOR; 09-12-08, 18:59. Причина: допълнение

Коментар

Ако е той - май мотора му беше 250 ХС?
                ..официално ..да -но всъщтност мотора който е избрал е...?????.../гледайте хубаво снимките/

Коментар

Ето го на ендуро кроса във вегас, луд човек

Коментар

Амии .. така като гледам и сравнявам по снимки 200 и 250 моделите, този показан от Митков ми прилича на 200.Вече дали е ЕХС или някакъв друг не мога да позная.

Ivo Georgiev
                    няма ли да разкриеш изненадата вече?
                    Иван Маринов
                    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Ето го тука май пак с тоя мотор на мотокрос трасе....като гледам все си мисля, че ако Вилопото примерно дойде там ще му натупа шушоните....за Стюарт и дума да не става

http://www.youtube.com/watch?v=FGQd3nkkAzQ&NR=1
                      No bike - no fun!

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                        Ето го на ендуро кроса във вегас, луд човек
                        Това си заслужава да се види Особенно на финала хахахаха тоя какво си хварля мотора

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                          Амии .. така като гледам и сравнявам по снимки 200 и 250 моделите, този показан от Митков ми прилича на 200.Вече дали е ЕХС или някакъв друг не мога да позная.

Ivo Georgiev няма ли да разкриеш изненадата вече?
                          Ami da skoro no sega sym v Italy, kato se pribera
                          Иво Георгиев
                          Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение

Ivo Georgiev няма ли да разкриеш изненадата вече?
                            Е вече съм си в БГ и ще ви покажа новата визия на мотора си

Надявам се, че ще ви хареса.
                            Последно редактирано от Ivo Georgiev; 14-12-08, 18:44.
                            Иво Георгиев
                            Gworkshop

Коментар

Черен ,много агресивен изглеждаЕи сега Чинела ще ти направи забележка че 22'инчовия му монитор неможе ги да ги събере!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
                                Е вече съм си в БГ и ще ви покажа новата визия на мотора си
                                Надявам се, че ще ви хареса.
                                Ghost rider

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X