Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сравнителен тест между 450 4т ендура !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сравнителен тест между 450 4т ендура !

Аз макар че карам КТМ, не мисля че тяхната ергономия е най-добрата, но пък и всеки човек си има свойте анатомични особености и няма как всеки мотор да пасне на всеки райдър. Границата е много тънка но въпреки това един опитен карач може да я хване, въпреки че в много от случаите всеки си се донастройва по мотора
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
      Абсолютно си прав !!! Освен това мисля че ако Жоро Хаджиев няма поне 20 000 км offroad, по-добре само да чете и да не се изказва.
      За мое, а и не само, огромно съжаление почти не четем нищо от Жоро. Не четем мнения и на другите стари кучета в ендурото. Това ми липсва. От около година, все по-трудно намирам във форума интересни, задълбочени и написани с познание постове. Чудя се каква е причината за това. Няма и красивите снимки и закачливи коментари от рейдовете на Крейзи Джоб. Добре е, че господин Чинел продължава да ни радва очите от Рила и проявява чувството си за хумор и самоирония.
      Искам да чета, чета, да научавам и, както досега, да си пиша в разделите за уговорки и общи приказки.Поздрави!
      Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
        Ако трябва да съм откровен в момента нито едно 450 ендуро не ме впечатлява.Ще чакам.
        Ами скачайте на 2т ,докато чакате... положението ще се влошава , няма да се подобрява! От година на година 4т стават все по-кекави , със все по-тежка поддръжка
        Последно редактирано от yurgana; 23-02-11, 11:57.
        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
          Ами скачайте на 2т ,докато чакате... положението ще се влошава , няма да се подобрява! От година на година 4т стават все по-кекави , със все по-тежка поддръжка
          Добра идея
          Вчера и днес, се премята у нас един WR250F алум. рама. Е няма такъв туч, тежи та се не трае на фона на 250ЕХС 2Т, не мога да си представя какво чудо е 450-то
          Последно редактирано от Краси; 23-02-11, 12:06.
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
            Добра идея
            Вчера и днес, се премята у нас един WR250F алум. рама. Е няма такъв туч, тежи та се не трае на фона на 250ЕХС 2Т, не мога да си представя какво чудо е 450-то
            Да не спамим темата, Краси, но си много прав за огромната разлика в теглото. Тук се обсъждат 450цц 4-тактери. А иначе ето сравнението в масите http://www.ktm.com/250-EXC.33.0.html...ash=da62385a81 , http://www.yamaha-motor.bg/products/...view=techspecs , http://www.yamaha-motor.bg/products/...view=techspecs
            Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Модел 2013 няма да има нищо общо със сегашните КТМ-и,като двигател и рама това е от кухнята-100% информация не ме питайте откъде знам.

Коментар

Първоначално публикуван от ЖОРО ПАШОВ Преглед на мнение
                Модел 2013 няма да има нищо общо със сегашните КТМ-и,като двигател и рама това е от кухнята-100% информация не ме питайте откъде знам.
                Значи да се надяваме на нещо читаво най- после , защото всъщност и аз съм фен на марката (или по точно aftersales management-a)
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Уф-ф, бях написал дълъг, аргументиран пост, но пак съм допуснал грешка в логването и няма да го повторя ! Ще обобщя.
                  Имайте доверие на Кокера, който кара много други марки и заключението му за тях е: "Абе, има неща в които превъзхождат КТМ, ама като цяло ... " Кокера няма рекламен договор с КТМ и сам си избира най-доброто, за да побеждава ! Имайте му доверие !
                  Брът'чет, аз моя КТМ го опекох целия, затова бяха тия проблеми. Изпусна му семеринга на водната помпа, когато пробивахме оная гора с падналите дървета при 40 градуса и не забелязах изтичането ... е няма как ! Хондата ми, пък при подобен дефект превъртя зАПЕчатката на разпределителния вал (ех, липсва ми Ванката !) . Въпросът е, че единият го направи след сезон експлоатация, а другият след 4 сезона, но предпочитам да карам удобен мотор с по-тежка подръжка, отколкото неудобен с по-малко подръжка. За мен комфорта е по-важен !
                  Е, сигурен съм, че през 2020-та ще произведат страхотни модели, ама да чакаме до тогава ли ?!
                  Адаша Пашов е много прав ! Тук се говори за стандартни модели, нямащи нищо общо със заводските индивиди. Смяна на ауспуси, игли, отваряне на еър боксове, смяна на маховици и разпр.валове са само наши си, махленски тунинги.
                  Не усетих много добре ташака за изминатите километри , затова ще поясня: Със Сузуки имам около 10 000 км ендуро; с двете хонди (XR и X) около 60 000; с Ямаха - 30 000; с КТМ - 20 000.
                  Другите мотори не ги смятам !
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X