Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Екип за ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: каските?

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
    Колега се ми се струва че 700 лева няма да му стигнат до никъде на момчето.Като почнеш ботуши,клин,наколенки,ризница,тениска,ръкавици,каска,очила и като сметна горе-долу идват към 1000лева. Аз лично направих следното отидох в магазин на АПРИЛИЯ и си взех пълен екип на АХО който са едни от водещите производители. Екипа ми излезе 1340лева,имаха дори и вариант на лизинг. Моят съвет е да не правиш компромис и като си купуваш да си вземеш нещо качествено не после да съжеляваш. Успех.
    (+1) В крайна сметка е най добре да си вземе качествена стока ,независимо колко пари струва.Да не говорим ,че само едни наколенки ,като тези на "астерикс" струват по - 1200лв.

Поздрави!
    [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

• До: Екип за ендуро

Хм така като ги казахте тея цени чак аз се стреснах.Много бе.Зависи какво иска човека под качествена екипировка.За мен 500лв за първи ботуши са много пари.Особено ако човека тепърва прохожда със спорта и не е сигурен дали ще му хареса.Аз избрах варианта да си взема по евтини ботуши за 250-300лв примерно.Сега след като вече ги нося 2г+ 500лв за ботуш ми се струва приемлива цена ... или 600лв.Брич и фланелка не са кой знае колко наложителни на първо време, а дори и такива има нови за доста малко пари и то качествени.От САЩ примерно модели 07-08г, на по половин цена понякога, а понякога и по евтино.За качествена ризница...има достатъчно хубави и за по 200лв (661 например).Каски хубави за по 200-250лв също има.И така като ги събера си стават пак под 1000лв.Естествено горната граница е неограничена.Има ризници и по 400-500лв.Ботуши по 1200лв и т.н.

Обобщението ми:1000лв стигат като не е задължително да се дадът на един път.На първо време ботуши, каска, очила, ръкавици и наколенки.
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Съгласен съм,аз си взех каска ШОТ за 270лв,ботуши thor за 240 и т.н,първо всички протекции,после шаренийките фланелки и бриджове

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
          Ботуши по 1200лв и т.н.
          няма такива, най-скъпите са 950 лв. Другото е измислено надуване на цени

Коментар

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
            няма такива, най-скъпите са 950 лв. Другото е измислено надуване на цени
            Хм прав си.Като казах 1200лв визирах Scott Genius ботушите (май така се казват), но сега като каза това и се поразрових и видях, че в чужбината даже май Gearne SG12 е по-скъпо на някой места от скота.
            Иван Маринов
            Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
            ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

някъде във форума четох за нещо като на боксьорите което се слага в устата, но предпазва от гълтане на езика при падане. Никога не съм си гълтал езика, но бих ползвал такова за всеки случай.
              Аз търсих из интернет, но не открих, само някакви докато спиш.
              Някой знае ли такъв продукт марка, име, линк?
              Yamaha YZ400F

Коментар

Колеги, някой има ли идея от къде мога да намеря такива протектори за нос. Прерових темите и не открих нищо по въпроса. Търсачката също нищо не казва. Ако има да се продават в някои магазин, кажете къде е. Или пак трябва да поръчвам от чужбина.
                Благодаря.
                Прикачени файлове

Коментар

Както каза колега :
                  Първоначално публикуван от garkoff Преглед на мнение
                  ... първо всички протекции,после шаренийките фланелки и бриджове
                  Аз от 3 дни имам еднуро, дори все още не съм си направил първата разходка, но се екипирах веднага с нови : каска, наколенки, налакътници, ботуши, очила и ризница. Шаринийките вярно ще изчакат....
                  Искам да съм изцяло подготвен, да няма сакатлък
                  Който се интересува ще пише в темата
                  Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                  Mercedes w212 E350 4matic
                  Ducati Monster 600
                  O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от damian64 Преглед на мнение
                    Колеги, някой има ли идея от къде мога да намеря такива протектори за нос. Прерових темите и не открих нищо по въпроса. Търсачката също нищо не казва. Ако има да се продават в някои магазин, кажете къде е. Или пак трябва да поръчвам от чужбина.
                    Благодаря.
                    http://www.thefind.com/sports/browse...eak-nose-guard

в бг малко вероятно да ги има
                    Yamaha YZ400F

Коментар

Първоначално публикуван от poisoner Преглед на мнение
                      http://www.thefind.com/sports/browse...eak-nose-guard

в бг малко вероятно да ги има
                      Има , при "Бат Дак ". След като си срязах носа на един клон и аз се замислих за протектор и си купих.
                      Луд умора няма , само се поти !

Коментар

[QUOTE=backo67;850618]Има , при "Бат Дак ".

Колега, къде е при Бат Дак. Дай някакво инфо за непосветени. Магазин ли е. И ако е, къде да го търся.
                        Благодаря.

Коментар

Бат Дак е магазин Ендуро.

За да не обяснявам пак направо виж един мой по-стар пост
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...95&postcount=8

За тебе важи същата прикачена картинка за Стара Загора, тъй като предполагам щом си от София ще дойдеш откъм магистралата, т.е. от южната страна на Стара Загора.

П.П. Уффф, къв съм тъп - магазин Ендуро имаше и в София, но не го знам точно къде е, нека колегите от София да кажат.

Ето адреса от сайта:
                          София
                          ул. "Пиротска" 101
                          Телефон: 0898 324523
                          Последно редактирано от HD; 17-09-09, 00:06. Причина: Добавяне
                          Hristo Draganov
                          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Мерси за точното описание. Магазина в София го знам. Но тъй като ще пътувам от морето, първо ще проверя в Ст. Загора. Все пак ми е роден град, та по сантиментални причини, и едно кафе ще пия.
                            Благодаря още веднъж.

Коментар

Ще ми препоръчате ли каска за супермото? темата ми не е много за тук но все пак - какъв вид да е кската? На мен лично кросовите каски са ми по удобни - чувствам се по просторно отколкото в кацка за пистов мотор или нещо от сорта с слюда

Ще следя темата за отговори

Коментар

Първоначално публикуван от jorimafia Преглед на мнение
                                ...На мен лично кросовите каски са ми по удобни....

Ще следя темата за отговори
                                Мисля, че сам си си отговорил! Въпросът ти е безсмислен!
                                КЕФА ЦЕНА НЯМА! Борис Кърчев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X