Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Екип за ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Екип за ендуро

Първоначално публикуван от xoc13 Преглед на мнение
    Мен ,ме интересуваше сичко колко горе доло излиза.
    Всичко на мен по мои сметки с доставка ще ми излезе близо 1500 лв. но фанелките ще са 3 а бричовете - 2.. също така смятам да взема и едни по-ефтини ръкавички Thor за резерва
    Прикачени файлове
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Да не ходиш на околосветско с толкоз екипи

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
        Да не ходиш на околосветско с толкоз екипи
        Мне, просто нямам никакъв екип.. а и едната фанелка от трите е за подарък та затуй иначе само 2 ще са общо..
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Е вземи си ги различни поне бе.И лятно панталонче си вземи

П.П.Колко лева излизат тези очила с доставката?
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от Ivo_xt Преглед на мнение
            Ванка, Vector-а се произвежда в две разновидности, за супер мото и за мото крос. Аз в момента съм с същите и сравнени с предишните ми ботуши тези са като маратонки като усещане на крака. Единственият по-добър модел на Алпинстар са Tech10 които са по-скъпи. Вече имах възможност да ги "пробвам" в практиката и мога да кажа само добри неща за тях (спасиха ми крака при затискане от мотора). До момента са на един сезон и няма следи от износване, но времето ще покаже колко ще издържат.

П.П. Даниеле по-добре си избери модела в черно, че тези белите след 2-3 карания заприличват на носени 3 години ( цапат се страшно много )
            Иво здравей, ти точно си го казал, че са удобни като маратонки което е точно така НО тези ботуши са с най-ниско ниво на защита на крака/ глезена и затова казах, че са за супермото и АТВ. Това не значи, че не могат да се карат и на крос или ендуро но със същия успех Туйков може да си ползва служебните обувки при това са черни Тук сега може да се развие спор до безкрай и всички ще са прави НО пак се повтарям, за един средностатистически ендурист като мен БОТУШИТЕ трябва да са с най високо ниво на защита а за ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ е там нещата седят по по различен начин.

Коментар

Ванка, не говори щуротии без да си ги пробвал тези ботуши О'нийла, с който ти караш е от най-ниския клас и далеч не е с по-високо ниво на защита от Вектора
              Заповядай в гаража да ги огледаш. Ботушите са страхотни, с твърди и същевременно гъвкави протектори (за да позволяват минимално усукване на крака, което предпазва коленните връзки), леки са (което е едно безценно качество) и видимо са удобни според думите на потребяващите ги
              Да не говориме и за дизайна ... с тази маратонковидна форма изглеждат страхотно
              Друго предимство, което установих - моите ботуши, които са 38 номер, за бая по-тежки от вектор 42 номер. Материалите са от по-ниско качество. Обаче разликата в теглото на 2-та вида ботуши когато се намокрят става очевадеща
              Аз карам с Thor Quadrant, които далеч не са лоши ботуши, но наистина Алпинките са единствени по рода си Когато ми свършат тор-ките (като гледам няма да е скоро) определено ще ги заменя за алпинки
              И не на последно място - О'нийл Елемент като твоите се късат за половин сезон (при поне 2-ма познати се получи това) а Алпинките са пъти по здрави. Същото момче, което скъса въпросния О'нийл сега кара 2-ри сезон с Вектор.
              DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                ... затова казах, че са за супермото и АТВ. ....
                ...Честно казано, на пръв поглед ми изглеждат с подметка като за АТВ...
                Интересно ми е Ивка да пусне една снимка - как изглеждат отдолу след досега с острите шипове на стъпенките...И тогава да говорим, а не да спорим "теоретично"
                Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                KTM 350 SX 2011

Коментар

Те ви едни добри ботуши , ем леки , ем със супер протекция , ем удобни и не пускат грам вода.Аз на некой им разправям , ама те едно си знаят.
                  Здраве , ше се научат
                  http://www.dirtbikebitz.com/images/p...ssF_BlaBla.jpg
                  0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                  Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                  Суперскан България www.decbg.com
                  Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

На каква цена лягат тези "сидки" с доставката до .....вкъщи ???
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                      На каква цена лягат тези "сидки" с доставката до .....вкъщи ???
                      Цифра пара.Ако некой още не е разбрал , хубаво и евтино-йок
                      Аз с мойте кат джапам цял ден из локви и реки , вечерта краката ми са абсолютно сухи.Питай другите
                      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                      Суперскан България www.decbg.com
                      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Имам един въпрос към знаещите: Карам "работно" АТВ, и обичам да стигам на труднодостъпни места. До сега използвах обувки уудстон за планина, но минавайки по селски път една остра клечка, която застъпах с гумата се изправи и проби пластмасовия протектор около стъпенката на АТВ. Кракът ми от глезена нагоре изобщо не е защитен. Сериозно се замислих за ботуши но нямам никакъв опит и не знам какви да избера. Трябва да са леки, тъй като често слизам от АТВ и продължавам пеш в горите, тъй като пътищата се стесняват и не мога да вървя с него.
                        Какво бихте ми препоръчали?
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Колега s_s1, най-добре е, като си купиш ботуши да си носиш и уудстон-ките за пеши туризъм. Това което е основното предназначение на ботушите - да предпазва крака е и най-големият им недостатък при пешеходството - ограничават ти движението на глезенната става, което води до невъзможност за пеши туризъм. Вярно е, че има и скъпи ботуши с панти, но и те ограничават толкова, че пак ще ти е неудобно.
                          Според мен си вземи ботушки да ти пазят крака, когато си на АТВ-то, но сложи в една чантичка и туристическите обувки.
                          Ако пък се касае за зимни преходи, то краката ти съвсем ще измръзнат в ботушките. За това си трябват сериозни туристически обувки. Между впрочем можеш да си вземеш едни такива - пластмасови - те са с панти и сравнително високи. Като сложиш и наколенките и си предпазен добре.
                          Например тези Асоло - не са с панти но биха ти свършили работа. Нещо не мога да открия в нета по-добри в момента, но има.
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от chris_vicom; 20-11-07, 12:09.
                          "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

а това полуботушче удобно ли е, за да се преубувам и дума да не става, не е удобно в снега и калта.
                            А и намира ли се и какви пари чине?
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Честно казано са скъпички... по-скъпички от повечето кросови ботушки.
                              При тези http://www.eshop-gorgona.com/catalog/about_us.php имаше едни червени пластмасови, но не помня коя марка. Ако си от София провери по специализираните туристически магазини все ще ти предложат нещо подходящо. Има в предвид обаче, че по принцип това са много високи класове обувки за ледено катерене и е нормално да са скъпи. Просто са за професионалисти, на които от това им зависи живота. можеш също да потърсиш комбинирани обувки за катерене със ски те са подобни и с панта на глезена, за да позволява движение на ставата, но си е чанч с такива обувки да вървиш.
                              Въпреки калта и снега ти препоръчвам кросови ботуши + туристически обувки.
                              "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Иво здравей, ти точно си го казал, че са удобни като маратонки което е точно така НО тези ботуши са с най-ниско ниво на защита на крака/ глезена и затова казах, че са за супермото и АТВ. Това не значи, че не могат да се карат и на крос или ендуро но със същия успех Туйков може да си ползва служебните обувки при това са черни
                                Това не мога да го оставя без отговор. Затова първо - copy-paste от сайта на alpinestars:
                                Vector Boot
                                Alpinestars’ innovative Vector motocross boot ...
                                Patented "ankle brace" with additional shock absorbing insert.

Някой беше казал нещо за подметката, че ... незнамсикаквоси. Тръгнах да снимам подметката на чужд vector с идеята да я сравня с подметката на бившите ми Cemoto, но за да не каже някой, че различните хора и различните мотори износват подметките по различен начин - ето ви бившите ми Cemoto и сегашните Alpinestars (признавам си, носени са с около 30% по- малко време)

няма банички по горите, затвоа нещо ги ям по вътрешния ръб

А вервайте ми - на vector-а подметката изглежда много по- добре от моята и някой щеше да се заяде "ти си снимал ботуши с които не е карано". Както и да е - на vector-а подметката се сменя.

ПП Не съм карал с vector.
                                ПП2 Но като дойде време за смяна - знам какво ще си купя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X