Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Екип за ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Цяло чудо е, че си още жив. Явно е нямало удар в главата.Аз съм разказвал тук, как една такава каска я изпуснах от един метър и се пукна. Вземи си нещо поне за 250 лв. за да те пази.
    Успех!

Коментар

абе ше си взема да пробвам

Коментар

Добро момче !

Коментар

кои нагръдници са по-добри,тези който се обличат като блуза или обикновенните който се състоят само от пластмаса,
          MG RACING

Коментар

Външните са Stones guards - т.е. пазят предимно от хвъчащи камъни, а вътрешните предпазват повече от падане, макар че всичко е най-вече божа работа.

Коментар

имаш предвид тези който се обличат че пазят от падане,ще ме прощавате но малко трудно загрявам
              MG RACING

Коментар

Тези, които се обличат като жилетка под джърсито, няма да те предпазят от падане, а точно обратното. Биха те предпазили при падане, но не се уповавай много на тях
                Външните се ползват най-вече при мотокроса, където навалицата е голяма и често хвърчат камъни.

Коментар

Здравейте! Искам да попитам какви са тези дето се обличат като жилетка под дрехите ,нещо като пистовите такива ли са? И има ли разлика между кросовия и ендуро екипа? По конкретно ме интересуват ботушите и наколенките!
                  "Do not correct a fool, for he will hate you;
                  Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

а тази каска дали е добра взех я оня ден за Трой Лий знам доста неща но то4но за каските............
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Каските на TLD са много надеждни.
                      Малко по-тежки са, но имат много добра защита.

Коментар

1050 грама е не е много тежка питах щото това е 4етвърта каска която купувам тоя месец 2 не са кросови но както и да е обикновенно в магазините ти казват 4е вси4ки са добри белкем си купиш някоя ама некви по смислени обяснения няма тая нямаше да я взимам ама поне така ми го разясниха 4е поисках веднага да я взема
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                          Здравейте! Искам да попитам какви са тези дето се обличат като жилетка под дрехите ,нещо като пистовите такива ли са? И има ли разлика между кросовия и ендуро екипа? По конкретно ме интересуват ботушите и наколенките!
                          Ето едните:

и другите:

Ботуши правят: Sidi, Alpinestars, Gaerne,kоито са тясно специализирани в производството им и техните според мен са на високо ниво.
                          Други като: Acerbis, Cemoto, Тhor, Fox и др. ги произвеждат заедно с останалите аксесоари и аз конкретно не ги предпочитам.
                          Напоследък масово ботуши се произвеждат в Румъния и само им се слагат украшения, характерни за отделните фирми.
                          Наколенки има и външни и вътрешни. Почти всички фирми ги правят. Въпрос на избор.

Коментар

Благодаря за снимките! А има ли разлика между ботуши за мотокрос и ботуши за ендуро?
                            "Do not correct a fool, for he will hate you;
                            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                              Благодаря за снимките! А има ли разлика между ботуши за мотокрос и ботуши за ендуро?
                              По принцип някои фирми правят отделни модели, но на практика се ползват всички кросови ботуши и за ендуро.
                              Добре е ендуро да се кара с ботуши с добра протекция, тъй като изненадите тук са по големи.
                              Който разполага с повече средства аз лично му препоръчвам моделите:
                              SIDI Crossfire, Alpinestars Tech 10, Tech 8, Gaerne SG 10.
                              С тези ботуши карат над 80% от състезателите в кроса и ендурото.

Коментар

Ето един вариант на ботуши за ендуро/траял, наистина имат по-малко протекция, не са толкова твърди, по-лесно се ходи с тях, но някой хора предпочитат тези неща:
                                http://snimka.bg/profile.php?edit_ph...oto_id=1927740
                                Относно жилетките, аз карам с Драгомия доста евтина ризница, и все пак я предпочитам, прилепва ми плътно по тялото и протекторите нямат възможност да се изместят. Много се ползва от хората с маунтинбайковете, падал съм няколко пъти с нея, единия си беше направо зверски с около 110, но ме предпази много добре, единствения и проблем според мен е протекцията около бъбреците, и дете ми тежки падания там ме понаболяваше една седмица след това. Някой казват че и гръбния протектор би мек, но не мога да си представя как трябва да паднеш за да се налага този протектор да издържи напрежението и да запази гърба изправен. Пробвал съм подобни протектори на Алпинстар и Дайнезе, от алпина съм много разочарован, прекалено тежки протектори, самата жилетка е прекалено еластична и не може да ги задържи на местата им, а Дайнезето...има защо да са толкова скъпи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X