Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Екип за ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Екип за ендуро

В крайна сметка излиза, че избора ми е правилен така ли да разбирам
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Гледам тука си говорите за ботуши ...
      Има един много лесен начин да разберете кое е най-доброто и това не е като четете реклами или форуми Погледнете с какво са обути най-добрите ездачи на ендуро и крос мотори Набива се на очи един надпис alpinestars

Кви пък са тези звезди в алпите..ХМ
      2010 CRF 250 R

Коментар

• Кой тип ризница/body armour е по добър?

То първото май не се води и ризница

Yamaha YZ400F

Коментар

• До: Кой тип ризница/body armour е по добър?

Темата е с малко несмислено заглавие Но, ако сравняваш коя има по добра протекция е малко трудно. Първата е направена за претпацване на коремните и гръдноте части а втората за почти цялото тяло от кръста нагоре, лично аз бих ти препоръчал втората но ако искаш по добра протекция вземи първата и си купи налакътници и тн..

пП. Успех.
          OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

дам първата ми изглежда че не пази толко добре гърба примерно, а за ръцете е ясно.
            Аз отдавна съм си се спрял на втория вариант и май него ще си взема.
            Yamaha YZ400F

Коментар

Първоначално публикуван от poisoner Преглед на мнение
              дам първата ми изглежда че не пази толко добре гърба примерно, а за ръцете е ясно.
              Аз отдавна съм си се спрял на втория вариант и май него ще си взема.
              Радвам се че съм помогнал. Успех и поздрави.
              OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Хора, търся ендуро панталон, крачолите да покриват ботуша. Дайте някви предложения марка-модел и също как вървят цените.
                KTM Fen

Коментар

В САЩ гледах много готини намаления на един такъв Шифт.Бяха по 50 долара и имаше размери.Тук в БГ най-евтиния такъв панталон който съм виждал беше на Ацербис мисля и беше 200лв.Ако си поръчваш сам от САЩ пак ще ти доиде към 200лв де, но ако се комбинирате ще може да ти падне и на 130тина лв.
                  Иван Маринов
                  Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                  ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Колега я виж този модел на ШИФТhttp://www.motoshop1.com/product_inf...roducts_id=314.Маиче е същия които търсиш!или се бъркам.
                    KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Кой търси евтина ризница: http://cgi.ebay.de/Safetyjacket-Prot...0|293:1|294:30
                      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                        В САЩ гледах много готини намаления на един такъв Шифт.Бяха по 50 долара и имаше размери.Тук в БГ най-евтиния такъв панталон който съм виждал беше на Ацербис мисля и беше 200лв.Ако си поръчваш сам от САЩ пак ще ти доиде към 200лв де, но ако се комбинирате ще може да ти падне и на 130тина лв.
                        Имам човек в Сащ и мисля да си поръчам скоро, някой ако иска да се комбинираме, само да си разделиме парите за доставката... да пише ЛС
                        KTM Fen

Коментар

Ето с какъв екип карам аз :

[I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

• До: каските?

Една екипировка в която включва всичко колко горе долу струва но и да е качествена ?

Коментар

..зависи какво разбиташ под качествена. Едно 700лв. МОЖЕ БИ ще те оправят..

пП. Колега.. не се плаши от цените ако си новак..

Коментар

Колега се ми се струва че 700 лева няма да му стигнат до никъде на момчето.Като почнеш ботуши,клин,наколенки,ризница,тениска,ръкавици,каска,очила и като сметна горе-долу идват към 1000лева. Аз лично направих следното отидох в магазин на АПРИЛИЯ и си взех пълен екип на АХО който са едни от водещите производители. Екипа ми излезе 1340лева,имаха дори и вариант на лизинг. Моят съвет е да не правиш компромис и като си купуваш да си вземеш нещо качествено не после да съжеляваш. Успех.
                                0878424143
                                0887424150

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X