Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде продават Екипировка за Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къде продават Екипировка за Ендуро

Мики упорито говедо съм и няма да пропусна тази година сезона. Миналата го пропуснах, но тази няма!
    Най-вероятно ще се вземе първо мотора (обичам да казвам XR-a/TTR-a ) и после каквото остане отива за екипировка. Може 500лв, може 600.. ще видим.
    Янко по принцип съм с доста универсални размери и номер М си е номер М за мен. Няма тясно/широко или дълго/късо. 185 съм дълго на 65-70 кг. Просто не ми се дават 200 лв само за яке като за тези пари в момента има цели екипи - яке, панталон и ракивици от един модел.

Коментар

Намират ми се едни ботуши за подаряване, не са лоши и са с износена подметка и счупен щраймер.
      Ако ти свършат работа мога да ти ги дам. Кой номер носиш?
      DCRT®

Коментар

Ееее сега ако вземете и един мотор да му намерите да му подарите ще е супер, че по цял ден само за това ми надува главата какъв ХР гледал и т.н..
        п.п. Добре дошъл във форума Чефо!

Коментар

Миии сегашното DC е 42.5. Предишните бяха 43. А съм носил и 44. Много е относително. Трябва да се пробва. Мараба Насе . Стига лъга хората... тук таме си споделя мечтата да си намеря добър XR за 3000 лв .

Коментар

Ами порачай и един комплект от тия по 200лв. и за мен.
            [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Ако те интересуваш виж тези ботуши http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=22123

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
                Ами порачай и един комплект от тия по 200лв. и за мен.
                За да казвам, че има значи съм видял. Ето виж и после говори по този начин! http://www.motosport.com/offroad/pro...ItemId=4113570
                Моя грешка е, че казах яке. Блуза си е, но да не задълбочаваме.

Коментар

Така е прав си,но докато дойде при теб цената от 200лв.,ще е станала от 250 до 300лв.,а за толкова ще си купиш и от тук,е верно,че няма да е същия модел ама спестяваш време и главоболия.
                  Мисля,че за 250лв. и Стефан - bobimx ще ти даде-блуза,бридж и ръкавици. Извинявай ако съм те засегнал,но просто знам,че цената ще е с50% от горе. Ако има някой,който може да ги достави на тези цени които са там и аз ще си купя един,въпреки че моя още не съм го обличал.

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
                    Така е прав си,но докато дойде при теб цената от 200лв.,ще е станала от 250 до 300лв.,а за толкова ще си купиш и от тук,е верно,че няма да е същия модел ама спестяваш време и главоболия.
                    Мисля,че за 250лв. и Стефан - bobimx ще ти даде-блуза,бридж и ръкавици. Извинявай ако съм те засегнал,но просто знам,че цената ще е с50% от горе. Ако има някой,който може да ги достави на тези цени които са там и аз ще си купя един,въпреки че моя още не съм го обличал.
                    Не вярвам някой да го докара за мерси
                    Иво Георгиев
                    Gworkshop

Коментар

И аз затова му писах да поръча и на мен,а той се засенал.

Коментар

Всъщност работат е, че ако поръчвам от вън, ще поръчвам всичко накуп + още 1-2 приятелчета и най-вероятно ще излезе добра офертата. В този ред на мисли е съвсем възможно комплекта да излезе приблизително 200 точки. Днес докато се гледахме на по кафе с Ванко (VaHk0) ми спомена за Denniskirk и така като гледам цените са учудващо добри за по-стари модели черупки и копита. Ива, спомена те и теб и май ще те потормозя малко.
                        Малко извън темата, но как се пращат лични съобщения в този форум?

Коментар

Докато си сив няма да можеш Като понатрупаш мнения, тогава
                          Тормози ме, аз нося на такива работи Нали за ендурист се пиша
                          DCRT®

Коментар

Някой карал ли е с тази красота? Дайте малко информация, от рода на защита, удобство и като цяло може ли да се сравнява по качество с тази на ацербис или ако съдим по цената тази е по-добра (такава и ми изглежда)!
                            KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                              Някой карал ли е с тази красота? Дайте малко информация, от рода на защита, удобство и като цяло може ли да се сравнява по качество с тази на ацербис или ако съдим по цената тази е по-добра (такава и ми изглежда)!
                              Абе малко, като че ли са се изтървали с цената.
                              Иво Георгиев
                              Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
                                Абе малко, като че ли са се изтървали с цената.
                                Наскоро ходих в този магазин на "SPIDI" и установих, че не са изтървали цената само на тази жиледка! Стоките там са доста скъпички... за първа класа
                                KTM Fen

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X