Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде продават Екипировка за Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде продават Екипировка за Ендуро

Търся ботуши и каска за ендуро.Нови.Търсил съм на :Пиротска,Кирил и Методи,Суходол,на Околовръстното,Мотобум.Има ли други места в София.След 16 юни може и във Варна.

Най-добре от чужбина си поръчай да ти докарат. Австрия или Германия. Купувай си бутуши AlpineStar ili Sidi (ама модел Flex), земи си една каска Airoh или нещо още по манияшко

Коментар

...

има още ... магазин на ул. Три Уши ... това е заз КНСБ, в близост до Булстрад - от площад Македония тръгваш по Алабин в посока Съдебната палата и първата пресечка в ляво ... в края се намира магазин "two wheels"
      там има каски Айро - дето спомена Патър ... и май имаше и някакви подобия на ботуши ...
      Мисля че срещах и някаква броня Дайнезе ... и някакви наколенки ...

може да видиш и магазин Ендуро ... ама той ли беше на пиротска ... или на Симеон

а във Варна ... може да видиш какво предлагат Адвенчъркар
      гр.Варна , ул. Карамфил 28 , E-mail : adventurecarbg@abv.bg GSM 0888 / 613018

още линкс:
      http://moto.zonebg.com/linksbg/?cat=3
      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Последно си взех бридж, фанелки и ръкавици UFO - МХ серия от Nikicar от Варна. На добра цена излязоха и съм доволен, тъй като е от колекция "Лято '05". Ако искаш говори с него, той има такъв ник тук във форума Нека ти скълапи оферта!
        Имам чисто нова каска HJC - американска за продаване. Донесоха ми я от чужбина по поръчка, но само дето номера не уцелихме, явно кифоча ми е голям за нея! Ще я дам за 300 лв. ей тъй, да я няма, а струва 500 и кусур Сайз (М) е.

Коментар

Жоро я ми я покажи на снимка... Може аз да ти я купя

Коментар

Жоро тъй тъй сме почнали да те питаме за цени на това онова. Я ни светни на кви пари си си взел тениската бриджа и ръкавиците И дай снимка на каската да я видим. Звучи доста интересно

Айде и то бързо

Коментар

Re: ...

Едно пояснение за ботушите, които tatkobarba спомена в този магазин в Три Уши. Значи същите ги видях на състезанието в Севлиево, където някакво момче беше отворило малко магазинче в бокса. Тогава го питах и то ми каза, че тези ботуши са марка ако точно помня "Сетуп" или нещо подобно и че били дъщерна фирма на Сиди. Каза, че били доста добро качество. Но повече незнам

Дано да съм бил от полза на някой при избора

Коментар

Пичове, това е каската, ама тя вече не се продава! Тази вечер я пробвах и нали свалих някой и друг килограм и бузките също, та ми стана. Ще си я слагам в комплект със сивият Acerbis-екип. Сори ! Иначе я препоръчвам на всеки. Тежи само 980 гр. и синята вече я тествах в едно дърво. Бетон е
                Колкото до екипа, май платих малко повече от 400 лв, но няма да говоря за продуктите на UFO, вие ги знаете. Само ще ви кажа, че брича е невероятен, със силиконови крачоли и много мек и удобен
                Знам, че Nikicar току-що получи пратка от Италия.

Коментар

Няма нищо аз ся една Airoh сигурно ще си купя. Щото и аз като свалих ся 10 кила ще ми трябва по малка каска. Главата ми е много голяма по принцип Голяма ама нищо няма в нея

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Манолев
                    Главата ми е много голяма по принцип Голяма ама нищо няма в нея
                    Ами ... щом се занимаваш с ендуро, то е ясно!

Коментар

Прав си Ама има хора дето са били умни, и като са се зафанали с мотори и са изпростяли

Коментар

Къде продават (Екипировка за Ендуро)?

Къде продават в София на по ниски цени екипировка.?
                        от кал не се пази:)

Коментар

виж в магазин Ендуро-Пиротска 101.Има стока на CEMOTO на сравнително ниски цени
                          "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                          А+
                          LZ1DRZ

Коментар

wheell, опита ли с "Търсене" във форума - горе в ляво до "Върпоси/Отговори" има линк ... върши доста работа ...

И пиши по-конкретни въпроси: каква екипировка търсиш? Ендуро? Крос? Туристическа?

и какво от екипировката? Каски? Якета? Ботуши? ... или всичко на куп?

аз не съм намерил място, където да има много хубави неща и да са почти без пари ... ако ти го намериш казвай къде е и да ходим там
                            Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Магазин Никомотор на Кирил И Методий ама незнам кой номер мисля че 86 май беше. Там има Ацербис и Прогрип скоро ходих.

Магазин Две Колела - ул. Три Уши 9 - точно срещу федерацията по мотоциклетизъм имат Прогрип на значително ефтини цени спрямо Мотобум.

За Данчо Ендурото казахте СЕМОТО също добра екипировка на добри цени.

Ади...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X