аз пък търся офф роуд (крос) каска..има ли някой с идея откъде да взема нещо добро...около 200-300лв.+ очила ??лв.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде продават Екипировка за Ендуро
Свий
X
-
Коментар
-
Crazy job си накупихме протекторни жилетки от вело магазин в София. Много по-меки и по-удобни са от някои мото такива, а защитата им не е никак лоша! Мисля, че са български и цената им е около 140 лв.
Аз съм пробвал преди това какво ли не и или ми убиват, или стягат, или ми претъркват кожата и затова карах с външна броня, но тези са изненадващо удобни.
Препоръчвам ви ги
Коментар
-
Наистина има много добри отзиви за тия.Първоначално публикуван от Жоро ХаджиевCrazy job си накупихме протекторни жилетки от вело магазин в София. Много по-меки и по-удобни са от някои мото такива, а защитата им не е никак лоша! Мисля, че са български и цената им е около 140 лв.
Аз съм пробвал преди това какво ли не и или ми убиват, или стягат, или ми претъркват кожата и затова карах с външна броня, но тези са изненадващо удобни.
Препоръчвам ви ги
Пичовете от един друг форум се събраха сума народ и им направиха отстъпка - взеха ги за по 120 кинта http://bikerz.netissat.bg/viewtopic.php?t=1315
Коментар
-
Re: Къде продават (Екипировка за Ендуро)?
Къде в Пловдив мога да намеря екипировка и на каква цена (горе-долу)Последно редактирано от vasko_gaz 66; 24-03-07, 18:14.АКО ПОНЕ ВЕДНЪЖ НА ДЕН НЕ ИЗПИТАШ СТРАХ, ЗНАЧИ НЕ ЖИВЕЕШ !!!
Коментар
-
каде точно в софия?????Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнениеCrazy job си накупихме протекторни жилетки от вело магазин в София. Много по-меки и по-удобни са от някои мото такива, а защитата им не е никак лоша! Мисля, че са български и цената им е около 140 лв.
Препоръчвам ви ги
Коментар
-
N42 40.971 E23 18.053Първоначално публикуван от vesco_divia Преглед на мнениекаде точно в софия?????
Така достатъчно точно ли е ?????
Иначе може да се научиш да ползваш google.
Млад си, учи компютри , ще ти трябват !
http://www.velomania-bg.com/contacts.html
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Вече те е боднал в България
Коментар