Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде продават Екипировка за Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къде продават Екипировка за Ендуро

Незнам дали си ходил в магазин "Холиган" в Горубляне!
    Там има ботуши на "Онийл",доста модели и номера!
    В наличност
    NO PAIN NO GAME!
    Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
    gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Само цената да не е над 300 лв... същност, кофтито е че немога да отворя сайта... и затова ако можеш ми дадеш точен адрес, ще е супер.
      KTM Fen

Коментар

гр. София; жк. Горубляне; Самоковско шосе. но точно кой номер е незнам!
        Ако идваш от към "Цариградско" се пада от ляво отделна сграда!
        Някаде около центъра на Горубляне се пада и обикновенно пред магазина има изложени гуми и някой път и мотори!
        NO PAIN NO GAME!

Коментар

Мерси за обяснението, със сигурност ще го намеря, след нова година мисля да се поразходя.

Значи тук близо до моя блок има едно ендуро магазинче - гр.София; ж.к. Св. Троица; на бул.Константин Величков и ул.Цар Симеон, мисля, че Макеа се казваше... до скоро търсеха продавач, но преди малко минах и бяха махнали обявата, може би вече работи, дано ви е от полза
          Ето точна карта: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=bc...Name=&oType=49
          Последно редактирано от Daniel Gyorev; 30-12-07, 17:59.
          KTM Fen

Коментар

сайта на "еди" по-лесно се намира с този адрес

http://moto-ltd.com/

Коментар

http://bikershop-stenly.com/index.php? - тук има хубави текстилни якета за ендуро на горе-долу приемлива цена, като имаме предвид че попринцип има и доста по скъпи
              KTM Fen

Коментар

Линка към сайта на хулиган-бг е неточен ,затова не се отваря.Пробвай на
                http://www.hooligan-bg.com. Там е написан и адреса - Самоковско шосе 47

Коментар

Така и така за екипировка става дума ще пиша тук без да отварям нова тема. Засилил съм се да поръчвам малко протекция от ей тоя хамерикански сайт - http://www.motosport.com/offroad/index.php .
                  Проблема обаче е, че много артикули много нещо и не мога да си избера. По напредналите в занаята ще ги помоля да ми скалъпят една екипировка, която да ми излезе до максимум 500 лв.
                  Говоря за ризница, наколенки, налакътници и каска. Ако има мекдан за ботушки, тениска и панталон ще съм много доволен . Всъщност ако някой има по-добро предложение за електрнонен магазин ще се радвам. Жоре надали ще ме помниш, но с теб се бяхме запознали преди години (х. Грънчар) и ще натвърдя ако може ти да ми скалъпиш някакъв комплект. Ей тогава онова синьо-бяло UFO направо ми събра очите!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Владимиров Преглед на мнение
                    ...да ми скалъпят една екипировка, която да ми излезе до максимум 500 лв.
                    Говоря за ризница, наколенки, налакътници и каска. Ако има мекдан за ботушки, тениска и панталон ще съм много доволен ....
                    Колега , наистина ми събра очите!!! Аз съм вече за втора каска, а само тя е 399$
                    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                    KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                      Колега , наистина ми събра очите!!! Аз съм вече за втора каска, а само тя е 399$
                      Е ся, има каска и каска.И за 100лв., и за 1000.Същото важи и за другите такъми
                      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                      Суперскан България www.decbg.com
                      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

По напредналите в занаята ще ги помоля да ми скалъпят една екипировка, която да ми излезе до максимум 500 лв.
                        Говоря за ризница, наколенки, налакътници и каска. Ако има мекдан за ботушки, тениска и панталон ще съм много доволен
                        500лв. по днешен курс са $370. Това е една доста прилична сума и ако не говориме за професионална екипировка то тези пари използвани в щатие и то при РАЗПРОДАЖБИ биха били предостатъчни да си купиш всичко гореизброено НО Остава всичко това да бъде доставено до България и тук започва броенето на пари Доставка, мито и ДДС.
                        Ако имаш желание мога да помагам

Коментар

Мики не се и съмнявам, че съм ги събрал, но за сега толкова. Осъзнавам колко малко пари са това за екипировка, но трябва и за кон да останат. Трябва да се вместя в 3500 за всичко и като се има в предвид, че не искам да си купувам трион нещата стават мъчителни и доста мизерни погледнати от страни.
                          Предполагам, че първо ще си внеса играчката и тогава ще видим какви пари ще останат за екипировка. Дай боже да се случа късметлия и да има някой друга паричка в повече, но за сега толкова.

Коментар

Така и така за екипировка става дума ще пиша тук без да отварям нова тема. Засилил съм се да поръчвам малко протекция от ей тоя хамерикански сайт - http://www.motosport.com/offroad/index.php .
                            Проблема обаче е, че много артикули много нещо и не мога да си избера. По напредналите в занаята ще ги помоля да ми скалъпят една екипировка, която да ми излезе до максимум 500 лв.
                            Говоря за ризница, наколенки, налакътници и каска. Ако има мекдан за ботушки, тениска и панталон ще съм много доволен . Всъщност ако някой има по-добро предложение за електрнонен магазин ще се радвам. Жоре надали ще ме помниш, но с теб се бяхме запознали преди години (х. Грънчар) и ще натвърдя ако може ти да ми скалъпиш някакъв комплект. Ей тогава онова синьо-бяло UFO направо ми събра очите!!!
                            Колега!
                            Ти за тези пари можеш и от тук да си вземеш екипировка!
                            Стига да не държиш да е висок клас!
                            Каска:Airoh Runner nero - 170 лв.
                            Ризница Dragomir - около 150 лв.
                            Наколенки - около 60лв.
                            И ако добавиш още малко парички
                            Ботуши Oneal ELEMENT - 245лв.
                            Нещо от този сорт примерно!
                            NO PAIN NO GAME!

Коментар

Мики не се и съмнявам, че съм ги събрал, но за сега толкова. Осъзнавам колко малко пари са това за екипировка, но трябва и за кон да останат. Трябва да се вместя в 3500 за всичко и като се има в предвид, че не искам да си купувам трион нещата стават мъчителни и доста мизерни погледнати от страни.
                              Предполагам, че първо ще си внеса играчката и тогава ще видим какви пари ще останат за екипировка. Дай боже да се случа късметлия и да има някой друга паричка в повече, но за сега толкова.
                              Колега, мога само да приветствам твоето желание и упоритост!
                              Коментара ми е плод най-вече на личното ми усещане, че когато става въпрос за моята глава, гръб, ръка, коляно и т.н. е по-добре да бъда малко по-удобно, по-леко и вероятно по-красиво(специално за дамите от форума става въпрос...Ивке) екипиран.

Освен това, дорих бих те подкрепил с каквото мога в желанието ти да "влезеш в играта"! Вероятно и не само аз. Така, че - ако не ти е проблем, просто публикувай размерите на това което търсиш, също и своите "габарити" за всеки случай!...Може пък някой да ти предложи нещо втора ръка, но здраво на приемлива цена, пък и защо не и подарък!

Освен това, разгледай сериозно и предложението на Чинела - повярвай ми, не съм аз единствения, който е доволен от "групажите", които прави от САЩ.

Оставам с пожеланието да те видим по-скоро в нашите радици! Успех!
                              Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                              KTM 350 SX 2011

Коментар

Според мен е най добре да си купиш нещата от където можеш да ги мериш и да видиш да ли са ти удобни.Аз пуснах обява,че купувам екпировка,но не получих нито едно предложение и се принудих да си купя нова.От темата "Разпродажби" си купих едно яке,което се оказа,че ми е голямо и скъсано на ръкава,а продавача твърдеше,че няма забелешки.Така че дай некой лев повече,но да видиш и премериш какво купуваш,а да не се налага после да го продаваш защото ти е голямо или малко.
                                [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X