Търся ботуши и каска за ендуро.Нови.Търсил съм на :Пиротска,Кирил и Методи,Суходол,на Околовръстното,Мотобум.Има ли други места в София.След 16 юни може и във Варна.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде продават Екипировка за Ендуро
Свий
X
-
...
има още ... магазин на ул. Три Уши ... това е заз КНСБ, в близост до Булстрад - от площад Македония тръгваш по Алабин в посока Съдебната палата и първата пресечка в ляво ... в края се намира магазин "two wheels"
там има каски Айро - дето спомена Патър ... и май имаше и някакви подобия на ботуши ...
Мисля че срещах и някаква броня Дайнезе ... и някакви наколенки ...
може да видиш и магазин Ендуро ... ама той ли беше на пиротска ... или на Симеон
а във Варна ... може да видиш какво предлагат Адвенчъркар
гр.Варна , ул. Карамфил 28 , E-mail : adventurecarbg@abv.bg GSM 0888 / 613018
още линкс:
http://moto.zonebg.com/linksbg/?cat=3Път без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
Последно си взех бридж, фанелки и ръкавици UFO - МХ серия от Nikicar от Варна. На добра цена излязоха и съм доволен, тъй като е от колекция "Лято '05".
Ако искаш говори с него, той има такъв ник тук във форума
Нека ти скълапи оферта!
Имам чисто нова каска HJC - американска за продаване. Донесоха ми я от чужбина по поръчка, но само дето номера не уцелихме, явно кифоча ми е голям за нея! Ще я дам за 300 лв. ей тъй, да я няма, а струва 500 и кусур
Сайз (М) е.
Коментар
-
Re: ...
Едно пояснение за ботушите, които tatkobarba спомена в този магазин в Три Уши. Значи същите ги видях на състезанието в Севлиево, където някакво момче беше отворило малко магазинче в бокса. Тогава го питах и то ми каза, че тези ботуши са марка ако точно помня "Сетуп" или нещо подобно и че били дъщерна фирма на Сиди. Каза, че били доста добро качество. Но повече незнам
Дано да съм бил от полза на някой при избора
Коментар
-

Пичове, това е каската, ама тя вече не се продава! Тази вечер я пробвах и нали свалих някой и друг килограм и бузките също, та ми стана. Ще си я слагам в комплект със сивият Acerbis-екип. Сори ! Иначе я препоръчвам на всеки. Тежи само 980 гр. и синята вече я тествах в едно дърво. Бетон е
Колкото до екипа, май платих малко повече от 400 лв, но няма да говоря за продуктите на UFO, вие ги знаете. Само ще ви кажа, че брича е невероятен, със силиконови крачоли и много мек и удобен
Знам, че Nikicar току-що получи пратка от Италия.
Коментар
-
wheell, опита ли с "Търсене" във форума - горе в ляво до "Върпоси/Отговори" има линк ... върши доста работа ...
И пиши по-конкретни въпроси: каква екипировка търсиш? Ендуро? Крос? Туристическа?
и какво от екипировката? Каски? Якета? Ботуши? ... или всичко на куп?
аз не съм намерил място, където да има много хубави неща и да са почти без пари ... ако ти го намериш казвай къде е и да ходим там
Път без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
Магазин Никомотор на Кирил И Методий ама незнам кой номер мисля че 86 май беше. Там има Ацербис и Прогрип скоро ходих.
Магазин Две Колела - ул. Три Уши 9 - точно срещу федерацията по мотоциклетизъм имат Прогрип на значително ефтини цени спрямо Мотобум.
За Данчо Ендурото казахте СЕМОТО също добра екипировка на добри цени.
Ади...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Голяма ама нищо няма в нея
Коментар