Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РЪКАВИЦИ ЗА ЕНДУРО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: РЪКАВИЦИ ЗА ЕНДУРО

Зравейте колеги!
    Случайно открих в интернет,че има ръкавици на "Dragomir" който ги дават и за мотокрос,а посля видях и мнението на "Valex_82" за същата марка!
    Днес реших да ида до един вело магазин да поразгледам и видях и си закупих горепосочените ръкавици!
    Все още нямам впечатления от тях,но в скоро време ще пиша за тях след тестване!
    На пръв поглед изглеждат добе и удобни с предпазител за кокалчетата са и подложка на дланта за обиране на вибрацийте.
    Цената им е 35.90 лв.(доста прилична)
    Има ги в синьо и в червено.
    Прикачени файлове
    NO PAIN NO GAME!
    Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
    gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Честито, Иване! Имам същите, за тази си цена, въобще не са лоши! Първоначално ме убиваше карбона, но се отпуснаха и сега нямам проблеми. В гората въобще няма да ти е студено с тях, на пътя, хладно, но не студено... и така със здраве да си ги носиш
      KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
        Честито, Иване! Имам същите, за тази си цена, въобще не са лоши! Първоначално ме убиваше карбона, но се отпуснаха и сега нямам проблеми. В гората въобще няма да ти е студено с тях, на пътя, хладно, но не студено... и така със здраве да си ги носиш
        Момчета карал съм с такива ръкавици и след цял ден каране просто нямаш ръце, това за мен не е ръкавица, ако оставим карбона настрани.
        Ужасни материали за изработка малка износоустойчивост и какво ли още не.
        Откакто има тор и фокс просто други ръкавици не искам и да чуя. Може изказването ми да ви се стори малко крайно, ако е така съжелявам.
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Сега имам е такива(сиви обаче) и съм доволен...Харесват ми повече от Imapct Glove на Acerbis. Много бързо свършиха нещо.

Коментар

Споделяйте и някакви цени на ръкавиците та да се ориентираме ...
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
              Момчета карал съм с такива ръкавици и след цял ден каране просто нямаш ръце, това за мен не е ръкавица, ако оставим карбона настрани.
              Ужасни материали за изработка малка износоустойчивост и какво ли още не.
              Откакто има тор и фокс просто други ръкавици не искам и да чуя. Може изказването ми да ви се стори малко крайно, ако е така съжелявам.
              Като за първи ръкавици са ми добре начинаещ съм и мислех да тръгна от евтино към скъпо. Следващите ракавици са ми Fox или Thor, речено сторено!
              KTM Fen

Коментар

Ръкавиците Thor от щатите излизат 20-тина лева 2006-та модел. И е най-доброто, което може да се намери. Туйков, това ти много добре го знаеш
                Колкото до износоустойчивост - не знам, винаги успявам да ги изгубя, преди да са се появили и първите следи на износване. Първите оцеляха два сезона.
                DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                  Ръкавиците Thor от щатите излизат 20-тина лева 2006-та модел. И е най-доброто, което може да се намери. Туйков, това ти много добре го знаеш
                  Това го зная, но колегата не спомена от къде е взел алпинките, нито пък на каква цена
                  [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                  [/FONT]________________________________________
                  [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                  [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                    ...Колкото до износоустойчивост - не знам, винаги успявам да ги изгубя, преди да са се появили и първите следи на износване. Първите оцеляха два сезона.
                    Два сезона с едни ръкавици и се оплакваш
                    Ами те са направени за един сезон бе!!!
                    2010 CRF 250 R

Коментар

Не съм я написла щото не я знам... Заедно са с един нов комплект на Scott. Снимка вече има : http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...270#post305270

Коментар

Aз съм хвърлил око на ръкавиците на фокс ама тия с карбоновите предпазители. 80лева са но си струват според мен Ще се сдобия в най скоро време с тях и тогава ще ги прокоментирам
                        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Здравейте колеги, намерих ръкавица в раиона на Мало Бучино модела е на Драгомир като тази от по-горните постове
                          Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 17-02-08, 10:40.

Коментар

Аз имам лява на Драгомир, така че ако твойта е дясна можем да съберем 1 комплект!
                            [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Koлега егати късмета.. един приятел е намерил вчера другата на моя чифт из квартала и ми я даде и са си имам чифтче дано зглобиш един чифт с някой

Коментар

До: продуктови тестове

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
                                Тествах ги.
                                Удобни са, но имат един голям недостатък - Лесно влизат тръни през плата. Явно плетката не е достатъчно гъста или трябва да има гума на пръстите отгоре.
                                Тези отиват при жената да си кара колелото, следва теста на другите.
                                Мойте ръкавици са същите като тези на Thor но са друг цвят,и не бих казал че влизат тръни!

Ето предлагам ви снимка за да ги видите.
                                Последно редактирано от Ради; 26-08-08, 19:36.
                                [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X