Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РЪКАВИЦИ ЗА ЕНДУРО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: РЪКАВИЦИ ЗА ЕНДУРО

Колега, не си попадал на верните тръни явно! Ръкавиците са добри, но не са предвидени да те пазят от тръни - за тази цел си има съвсем друга протекция. Предвидени са да те пазят от вятър и студ! Че може да те опазят от някоя по-мека клонка е съвсем друг въпрос, макар при по-висока скорост да няма голямо значение дали е "мека" клонката - все боли и при това ужасно! Преди време си бях забрал двусантиметров трън от акация! Няма ръкавица, която да те спаси от това.

Коментар

Аз имам от гореспоменатите ръкавици Драгомир с пластмасовата защита на кокалчетата. Не мога да ги сравня с по-скъпи откъм удобство, запарване и т.н., защото други не съм имал
      Обаче мога да кажа, че са страшно неудобни, заради пластмасата отгоре - разранява кокалчетата направо до кръв. Решението за мен - почнах да огъвам и мачкам пластмасата, докато тя омекна. Сега хем е достатъчно здрава, за да те предпази донякъде от удари от клони, хем е достатъчно еластична, за да не прави рани, и да не убива.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
        Колега, не си попадал на верните тръни явно! Ръкавиците са добри, но не са предвидени да те пазят от тръни - за тази цел си има съвсем друга протекция. Предвидени са да те пазят от вятър и студ! Че може да те опазят от някоя по-мека клонка е съвсем друг въпрос, макар при по-висока скорост да няма голямо значение дали е "мека" клонката - все боли и при това ужасно! Преди време си бях забрал двусантиметров трън от акация! Няма ръкавица, която да те спаси от това.
        Може би си прав че,не съм попадал на такива тръни,но за такива тръни на моторите се слагат ГАРДОВЕ,а вече хора които нямат гардове си прав че ръкавицата трябва да бъде с друга протекция.И е от значение кой за какъв терен използва ръкавиците.Които кара по- горите му трябват да има по-засилена гума върху рукавицата,но които кара по-трасе както е в моя случай ръкавици като мойте ще му свършат чудесна работа.
        [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

В началото на сезона си купих такива...

http://scottusa.com/gb_en/product/298/432/sre

Много съм доволен. Удобни са много, с жегата няма проблем, с прането също. Стягат добре китката. Имат карбон и на външната страна на дланта. Имат и силикон на пръстите, за да се залепват за лостчетата и велур на дланта. Успях да ги скъсам между пръстите , но карам и колело и другия мотор с тях. Така че при нонстоп експлоатация, бая издържаха. Сега ще си купя пак такива сигурно.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение

Много съм доволен. Удобни са много, с жегата няма проблем, с прането също. Стягат добре китката. Имат карбон и на външната страна на дланта. Имат и силикон на пръстите, за да се залепват за лостчетата и велур на дланта. Успях да ги скъсам между пръстите , но карам и колело и другия мотор с тях. Така че при нонстоп експлоатация, бая издържаха. Сега ще си купя пак такива сигурно.
            Дано не прозвучи нахално - а от къде ги купи колега?

Коментар

не е нахално въобще... по магазините за колела ги има. по-точно http://www.bikescenter-bg.com/ , лошото че се оказа че това е модела за 2006 и вече има само малки размери, но пък има от новата колекция, които са почти същите. струват от 70 до 85 лева.

Коментар

А ръкавиците кросови или пистови се водят?

Коментар

Първоначално публикуван от Ради_DR 350 Преглед на мнение
                  А ръкавиците кросови или пистови се водят?
                  За колело са Даунхил. Търсих доста по магазините, ама не намерих по-добри и взех белите-малко повече пране идва, ама са супер.

Зацепих, че като се слагат трябва да се внимава ръкавицата да се хване с другата на специално място за дърпане, иначе пръста попада на велкрото и мто ги яде малко по малко на показалеца. Така ще издържат повече.

Коментар

За колело са Даунхил. Търсих доста по магазините, ама не намерих по-добри и взех белите-малко повече пране идва, ама са супер.

Зацепих, че като се слагат трябва да се внимава ръкавицата да се хване с другата на специално място за дърпане, иначе пръста попада на велкрото и мто ги яде малко по малко на показалеца. Така ще издържат повече.
                    Еми супер,то е важно ръкавиците да са удобни и хубави,пък няма значение какви са.Аз попитах защото ме интересуваше, за в бъдеще какви да си взема, но мойте са още здрави.

Коментар

Открих им още една екстра на мойте ръкавички вчера. Карахме в един много гадничък ситен дъжд, който полепва по маската на ситни капчици и така си седи - не се стича. Та тези ръкавици имат от горната страна на пръстите по един гумен ръб и като мина един път с четирите пръста през маската, ги изчиствам все едно с чистачки : )

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X