Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РЪКАВИЦИ ЗА ЕНДУРО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: РЪКАВИЦИ ЗА ЕНДУРО

През късна есен, зимата и рано напролет, когато валят дъждове и времето е студено, слагайте под стандартните ръкавици латексови - медициски.
    Те помагат особено при дъжд, като не позволяват на влагата от напоените ръкавици да контактува с пръстите директно и по този начин да ги изстудява
    Откакто ползвам този трик, нямам характерните болки при силно изстудяване на пръстите, така че го препоръчвам и на вас.

Другият начин е неопренови ръкавици, но тогава чувствителността на ръцете към дръжките и ръчките става по-слаба, ако това е толкова важно за вас.

Коментар

Здравеите и аз да изкажа едно мнение от не 4ак толкова дългия си стаж като моторджия .И така и аз сам на мнение 4е каквито и да са ракавиците те винаги спарват и след няколко месеца ползване пръстите ти се показват отпред и ако те е зака4ил и някои шубрак може и да си ги распрал от сякаде .Затова в на4алото от мерак си бях купил по скъпи ракавици скотт някакъв си но след не далго време те ве4е за нищо не ставаха и ми дадоха идея да си копувам за колело за фрераид които са около по 30лв и като ги скъсаш по не не те е яд и така попаднах на тези модели които закупих и сега ползвам.
      Но разбирасе и без ракавици не може
      Прикачени файлове
      ----------Moto lud-Troyan----------
      няма непреодолим път за упоритите

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
        През късна есен, зимата и рано напролет, когато валят дъждове и времето е студено, слагайте под стандартните ръкавици латексови - медициски.
        Те помагат особено при дъжд, като не позволяват на влагата от напоените ръкавици да контактува с пръстите директно и по този начин да ги изстудява
        Откакто ползвам този трик, нямам характерните болки при силно изстудяване на пръстите, така че го препоръчвам и на вас.
        Мерси за добрата идея, при съботното каране на Дефилето всички ги оценихме.
        Honda Africa Twin RD07 '95

Коментар

Като стана въпрос за съботното карене на дефилето ?!браво на кикето ,че си носеше повечко ръкавички!(медицински)
          ТА да знаете че стават и на пръстЕтата на кра4ката
          така добре бяха премръзнали ,че не е за разправяне !-то не бе локви снЕг....ледоразбивач
          Нахлузвате под мокрите чорапи и ботуши и пръстите веднага се стоплят(явно от запаряването)-някой ентусиязт миже да пробва и до глезена да ги нахлузи но не вярвам да се получи
          В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Пробвах този трик с ръкавиците на краката когато останахме да спиме подгизнали в гората с австрийците Помогна ми да дремна за ... цели 15 минути
            DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от kiketo Преглед на мнение
              Мерси за добрата идея, при съботното каране на Дефилето всички ги оценихме.
              Моля, радвам се, че съм бил полезен и Кики ще почерпи !

На Шумен Магарето кара с презерватив, за да не му измръзва ... , ама това е съвсем друг въпрос !

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                Моля, радвам се, че съм бил полезен и Кики ще почерпи !

На Шумен Магарето кара с презерватив, за да не му измръзва ... , ама това е съвсем друг въпрос !
                Айде и бизнеса с презервативи потръгнаа а пък може и цял ден да не спираш да караш
                Кавазаки КЛХ 300 04г
                Кавазаки КХ 65 04г
                Опел Астра 94г
                Мерцедес 124 91г

Коментар

[quote=zdu6;257448]Като стана въпрос за съботното карене на дефилето ?!браво на кикето ,че си носеше повечко ръкавички!(медицински)
                  ТА да знаете че стават и на пръстЕтата на кра4ката
                  така добре бяха премръзнали ,че не е за разправяне !-то не бе локви снЕг....ледоразбивач
                  Нахлузвате под мокрите чорапи и ботуши и пръстите веднага се стоплят(явно от запаряването)-някой ентусиязт миже да пробва и до глезена да ги нахлузи но не вярвам да се получи[/quote

Същата работа вършат и наилоновите торбички от супермаркета. Отдавна изпитана марка. Става парников ефект. А за ръцете при проливни дъждове има едни перфектни ръкавици - жълти от "М-р Бриколаж" при работните ръкавици ги продават. С такива изкарах първите 4 дни на Адвенчър България, в които имаше нон стоп проливни дъждове
                  Живей за всеки дъх!

Коментар

От днес съм собственик на тези неопренови ръкавици

Ще ги пробвам събота и неделя и ще споделя...
                    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                    KTM 350 SX 2011

Коментар

Ето, това е най-доброто решение за зимата

miki64, веднага да споделиш от къде се сдоби с тях !

Разбира се, че трябва да са с червена украска !

Коментар

Няма ли да спарват доста тези ръкавички?!?
                        Наскоро като бях разлепил кожата на бедрото, доктора ми бе казал да я стягам с неопренова затяжка и спарването беше невероятно, а от там и едни обриви, а бе гадна работа. Дано за ръкавиците да е помислено за някаква вентилация.
                        Иво Георгиев
                        Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от Husaberg Преглед на мнение
                          Няма ли да спарват доста тези ръкавички?!?
                          Наскоро като бях разлепил кожата на бедрото, доктора ми бе казал да я стягам с неопренова затяжка и спарването беше невероятно, а от там и едни обриви, а бе гадна работа. Дано за ръкавиците да е помислено за някаква вентилация.
                          Дай боже да запарват. При нулеви и отрицателни температури, когато ръкавиците ти са мокри и замръзват във формата на стиснатите дръжки на кормилото...е, бога ми, по-добре да ми запарват!
                          Намъчих се доста последните 4-6 седмици с обикновени ръкавици при мокро и студено време.
                          А иначе са от този линк: http://www.ufoplast.com/en/product-d...enduro/GU04276

Достави ми ги никикар от Варна, с единствената забележка, че не спази обещания срок от 2-3 седмици с 2 седмици. А се чувствах все едно съм "приклещил" лице от противоположния пол, пък нямам презерватив...при което никикар обеща "до 5 мин ти донасям"...пък се забави 2 часа...Е...сещайте се как се чувствах!
                          Но, в крайна сметка - всичко е добре, когато завърши добре! УТре ги тествам.
                          Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                          KTM 350 SX 2011

Коментар

ето с какво пък се сдобих преди 4 дни и съм много доволен - никакви проблеми с водата!

ACERBIS KLIMA LIBERTY

TECHNICAL CHARACTERISTICS
                            Guarantees warmth and waterproofi ng through
                            of the use of high-tenacity Nylon and from the
                            breathable Hipora inner membrane.
                            • Liner is made of pile for a soft feel and extra comfort.
                            • Clarino® palm
                            • Thermoplastic rubber patches
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от DOBERMANN® Преглед на мнение
                              ето с какво пък се сдобих преди 4 дни и съм много доволен - никакви проблеми с водата!

ACERBIS KLIMA LIBERTY

TECHNICAL CHARACTERISTICS
                              Guarantees warmth and waterproofi ng through
                              of the use of high-tenacity Nylon and from the
                              breathable Hipora inner membrane.
                              • Liner is made of pile for a soft feel and extra comfort.
                              • Clarino® palm
                              • Thermoplastic rubber patches
                              От къде на каква цена и за колко време ?
                              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                              [/FONT]________________________________________
                              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                                От къде на каква цена и за колко време ?
                                oт "еди моторс" на околовръсното за 115 лв - веднага.

Като цяло ръкавиците са много хубави.
                                Не изпотяват ръцете, държът топло и много много трудно се мокрят.
                                В момента карам (на сняг) без никакви предпазители на ръцете - вятъра удря пряко пръстите ми и смело мога да кажа, че не ми е студено на ръцете. Хладно да, но не и студено.

..преди 2 седмици поръчах този резервлар на Acerbis директно от Италия и пристигна за по малко от 10 дни.
                                Излезе ми с около 300 лв по евтино от обявената ми цена в "еди моторс"

Сам си прави изводи...
                                Прикачени файлове
                                Последно редактирано от DOBERMANN®; 02-01-08, 08:58.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X