Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Erzberg Rodeo 2009 ! отново с българи на борда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Erzberg Rodeo 2009 ! отново с българи на борда

Бързам да пусна още малко снимки преди Ж. Хаджиев да е пуснал неговите, защото в България след Жоро и Лили Иванова никой не може да излиза на сцената...
    Пък и моите снимки ще изглеждат като жалки карикатури пред неговите...

След по-малко от час се появи и първият състезател който беше следван от един хеликоптер неотлъчно.
    На вашето внимание представям полският еквивалент на Митко Митков,
    Теди Блазусиак дами и господа..може да не ставате, все пак това е само Теди не е Митков.

Захожда към 15-та контрола....

Първото качване преди да се насочи челно към мен.

Тук дилемата е, дали да завие веднага надясно или да направи кръг около храста за да има засилка..

Завива надясно и пак поглежда към мен...дали или.....???

През това време братчеда се намеси и му вика толкова силно, че чак горе се чуваше...
    - Без засилка няма да се качиш а Чинела е горе с фотоапарата и ще те разлепи после из форума и ще станеш за смях...
    По-добре направи кръгче и се засили....
    Теди като чу, че аз съм горе и каза:
    - Аааа, Чинела щом е горе обръщам и ще му покажа аз на него ....само ако не ме снима да му мисли...

Добре, че сме ние та да не изпадат в комични ситуации...
    И като раздаде една гас това поляче, изобщо не използва предната гума, ето вижте сами...ЕВАЛА.

Довижданеееее Чинеееелллл.....

Довиждане Теди, до догодина....

А така братчеда изгледа качването...

Коментар

Бре, Иване...дай боже на всички оная работа да им е твърда като твоя език!

А сега 1/100 от снимките на фристайла...

Малко аплодисменти и пак "More!!!"

Толкоз...Ако някой иска с много висока резолюция снимка, нека да ми пише на ЛС с номера(или линка към снимката от фтп-то), за да я кача...
      Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
      KTM 350 SX 2011

Коментар

След като минаха първите трима братчеда грабна радиостанцията и нареди:
        - Бегом към следващата контрола номер 16...помните ли я..???

Ето я, на нея кипеше живот...и още нещо, но на мен не ми стана ясно какво..

16-та контрола на вашето внимание....

Аз седнах на кмъните, пуснах си в слушалките песента "Я елате пиленца при батко да ви щракне сладко"..

А на отсрещния "тротоар" бяха останалите MG-та...

Ето така мога и аз....

Пак в мой стил...

Не се блъскайте моля...един по един...

Имайте в предвид, че до тук стогат само "The best of the best"..

Тук се наложи да извикам на колегата..."НамаИм мУ ГАЗСТА" и ето...

А по-надолу битката продължаваше ама за това после, че ми пресъхна устата да разказвам.

Последно редактирано от Chinela; 18-06-09, 11:12.

Коментар

Ще пусна един два поста с по една снимка за да не натоваря повече страницата и да може да минем на нова.
          Тук имаше някаква опашка от жени и като проверих се оказа, че Гълъбин раздавал автографи..

Коментар

Имаше и много "уморени"...

Коментар

Имаше и влак в мината който не спря да върви и по време на състезанието.

Коментар

Продължавам с 16-та контрола, полякът е минал от тук за точно 4 минути и половина.

Коментар

Това е цялото миньорско градче Айзенерц...поглед от мината.

Коментар

А тук по този каменист улей и после в дясно в горичката която се вижда е контрола номер 19.
                    Додох тук точно след 2 часа и 40минути и бяха минали само 3-ма състезатели...очаквайте неочакваното...

Коментар

А това е стръмното спускане преди да навлезеш в улея, но пак трябваше да се направи голям кръг и да заходиш правилно иначе.....

Коментар

Ето я и въпросната контрола, чадъра в храстите..

Коментар

А това беше "допингът" за състезателите преди да навлязат в улея....
                          колкото и невероятно да звучи един германец от публиката взе и изпи едното шишенце...
                          Добре, че извиках един от маршалите и го накараха да донесе голяма бутилка за сметка на малката....
                          А ако се питате какво има в опаковката КТМ, ще ви кажа КОРНИ...

Коментар

Красоти...

Коментар

Сега спирам малко за да ви дам възможност да изкажете вашите благодарности... към папараците от offroadbg.

П.П. На този улей се случиха не по-малко интересни неща....очаквайте включване..

Коментар

Малко извън темата, ама на мен ли ми се стори че на Теди заглушителя на КТМ-а е акрапович досега нямам спомени да съм виждал такъв на 2Т мотор ....
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X