До: Erzberg Rodeo 2009 ! отново с българи на борда
Бързам да пусна още малко снимки преди Ж. Хаджиев да е пуснал неговите, защото в България след Жоро и Лили Иванова никой не може да излиза на сцената...
Пък и моите снимки ще изглеждат като жалки карикатури пред неговите...

След по-малко от час се появи и първият състезател който беше следван от един хеликоптер неотлъчно.
На вашето внимание представям полският еквивалент на Митко Митков,
Теди Блазусиак дами и господа..може да не ставате, все пак това е само Теди не е Митков.

Захожда към 15-та контрола....

Първото качване преди да се насочи челно към мен.

Тук дилемата е, дали да завие веднага надясно или да направи кръг около храста за да има засилка..

Завива надясно и пак поглежда към мен...дали или.....???

През това време братчеда се намеси и му вика толкова силно, че чак горе се чуваше...
- Без засилка няма да се качиш а Чинела е горе с фотоапарата и ще те разлепи после из форума и ще станеш за смях...

По-добре направи кръгче и се засили....
Теди като чу, че аз съм горе и каза:
- Аааа, Чинела щом е горе обръщам и ще му покажа аз на него ....само ако не ме снима да му мисли...

Добре, че сме ние та да не изпадат в комични ситуации...
И като раздаде една гас това поляче, изобщо не използва предната гума, ето вижте сами...ЕВАЛА.

Довижданеееее Чинеееелллл.....

Довиждане Теди, до догодина....

А така братчеда изгледа качването...
Бързам да пусна още малко снимки преди Ж. Хаджиев да е пуснал неговите, защото в България след Жоро и Лили Иванова никой не може да излиза на сцената...

Пък и моите снимки ще изглеждат като жалки карикатури пред неговите...

След по-малко от час се появи и първият състезател който беше следван от един хеликоптер неотлъчно.
На вашето внимание представям полският еквивалент на Митко Митков,
Теди Блазусиак дами и господа..може да не ставате, все пак това е само Теди не е Митков.

Захожда към 15-та контрола....
Първото качване преди да се насочи челно към мен.

Тук дилемата е, дали да завие веднага надясно или да направи кръг около храста за да има засилка..

Завива надясно и пак поглежда към мен...дали или.....???
През това време братчеда се намеси и му вика толкова силно, че чак горе се чуваше...
- Без засилка няма да се качиш а Чинела е горе с фотоапарата и ще те разлепи после из форума и ще станеш за смях...

По-добре направи кръгче и се засили....
Теди като чу, че аз съм горе и каза:
- Аааа, Чинела щом е горе обръщам и ще му покажа аз на него ....само ако не ме снима да му мисли...

Добре, че сме ние та да не изпадат в комични ситуации...

И като раздаде една гас това поляче, изобщо не използва предната гума, ето вижте сами...ЕВАЛА.
Довижданеееее Чинеееелллл.....
Довиждане Теди, до догодина....

А така братчеда изгледа качването...
Коментар