Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Erzberg Rodeo 2009 ! отново с българи на борда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Българският отбор за Erzberg Rodeo 2009 !

Успех и добри резултати.... това е от мен.

Коментар

Това неса избранници на България а твоите Жоро. Ако ти си България извиняваи.

Коментар

Първоначално публикуван от sifona Преглед на мнение
        Това неса избранници на България а твоите Жоро. Ако ти си България извиняваи.
        Айде сега... Ерзберг родео да не е народното събрание, че да ходят избраници на България там

Аз вместо да пожелавам успех на отбора ще им пожелая яка подготовка и късмет.

п.п. като гледам мнението на sifona, май му се иска и той да е на Ерзберг. Записванията за състезанието мисля, че не са свършили още.
        2010 CRF 250 R

Коментар

Това састезание не е отборно ,а индивидуално.Но без хора ,които да ти помагат, си до първия сипей и се молиш някой да ти помогне.
          Последно редактирано от sifona; 27-12-08, 21:48.

Коментар

Аз,също ще пожелая успех на българските участници,и ще повторя Димитър (на този лагер яки тренеровки,и на Ерзберг много късмет !!!)
            Още веднъж УСПЕХ
            [COLOR=Magenta][B]Ендуро клуб ™Crazy Job™ - Стара Загора [COLOR=Cyan]![/COLOR]
            [/B][/COLOR][FONT=Arial Black][COLOR=Magenta]Hard Enduro Team [COLOR=Cyan]![/COLOR][/COLOR][/FONT]
            [COLOR=Lime][COLOR=Cyan]-------[/COLOR] [COLOR=Magenta]И.Илиев[/COLOR] [COLOR=Cyan]-------[/COLOR][/COLOR]
            [URL="http://www.sixdayscrazyjob.com/"][IMG]http://ftp.domainbg.com/JORO_HD/Six-days-logo.jpg[/IMG][/URL]
            [COLOR=Red][B][URL="http://sixdayscrazyjob.com/"]http://sixdayscrazyjob.com[/URL][/B][/COLOR]
            [B][URL="http://crazy-job.com/"]http://crazy-job.com[/URL][/B]

Коментар

момчета таксата която катох ни спестява с този жест е ..70 евро за единият ден и 70 за вторият ..ако се класираме за него../което също не е никак лесно , миналата година от 3 мата ни участници само кокера се класира за вторият ден/ така че сами разбирате че този жест е по скоро символичен и с цел да покаже добра воля и приятелско отношение отколкото ..някакви финансови облаги..

краси к има предвид че само аз съм с двутактов мотор ,и мисля че това като шега , а не нещо негативно е целял с изказването си .. ..все пак обаче ако мислите че по някакъв начин ощетяваме с колегата Геле Минков някого с това участие ..ще говоря с него и съм сигурен че и той както и аз ще е съгласен да си плати тези 70 евро ..или ако се класираме и за вторият ден..евентуално 140 евро ../още повече че това ще са само една много малка част от разходите там/...
              като разбира се все пак сме благодарни и на Жоро и на катох за записването и за жеста.

Не ми се ще обаче никой да остава с впечатление че сме го ощетили по някакъв начин..още повече че сифона е и много прав че там представянето на пръв поглед е индивидуално..но всъщтност всеки от участниците може да се наложи и да има и нужда от помощт все в някой момент от състезанието..така че ако ще отиваме с лоши настроения..и няма да се държим там и да си помагаме..по добре да си стоим в къщи ..

ПП
              дори..самият дейвид найт го каза миналата година..и го писаха после по пресата това изказване..-"не сте ли се подготвили за ерзберг..-по добре си стойте в къщи" ..и между другото и точно така направи и той ..въпреки че е победител бил там и е много наясно с нещата-понеже не се бе подготвил..предпочете да не отиде ..ние така или иначе сме решили да ходим! но все пак там нещата могат да бъдат в определени ситуации и доста сериозни.. а..колкото и да се подготвяме .едва ли ще стигнем нивото на дейвид..дори и на ниво "неподготвен" ..така че ако поне не си помагаме с каквото можем и не се държим а си правим сечено още от тук..наистина по добре да не се захващаме ..дайте да опитаме този път наистина да загърбим негативните настроения и да се постараем да представим страната ни и нивото на любимият ни спорт по един максимално /според възможностите ни/-добър и достоен начин.
              Последно редактирано от mitkov; 28-12-08, 00:40.

Коментар

митков квото и да пишеш няма кои да ти помогне на тва състезание
                ако не си доведеш някои .

Коментар

Успех на отбора ! Дано да вземат от 1-во до 5-то място!
                  Последно редактирано от Мартин Иванов; 28-12-08, 22:21. Причина: ;]
                  [SIZE=1][B][SIZE=2][URL="http://sixdayscrazyjob.com/"][IMG]http://ftp.domainbg.com/JORO_HD/Six-days-logo.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
                  [B][SIZE=1]КТМ 450EXC-R '09[/SIZE][/B]
                  [B][SIZE=1]-------------------------[/SIZE][/B]
                  [B][SIZE=1]Ендуро клуб "Луда работа" - Стара Загора[/SIZE][/B]
                  "Колкото по-трудно , толкова по-лесно"
                  [/SIZE]

Коментар

Давайте момци Покажете на света какво кораво животно е това Български ендурист Важното е да отидете с кеф и да се върнете с двоен. Много се радвам, че вие ще представяте страната на най-трудното състезание. УСПЕХ може да дойда и аз да помагам с някое друго въже
                    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Аз се чувствам ощетен от това че никой не ме покани да участвм неискам да е безплатно ще си платя(майтапя се ).А с колко мотора може да участва един състезател щото ако може с повече от 1 да си взема десетина дано ми стигнат. Успех и от мен не всички сърцати да участват там за сега не бих участвал и пари да ми дават само да ги разсмивам няма смисъл. Ако е нужна помощ на Българският отбор с моята дружина ще дойдем но ще сме пеша! УСПЕХ ОЩЕ ВЕДНЪЖ!!! Ако наистина е нужна помощ напишете една тема и да се записваме от рано?
                      Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                      Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Само за протокола.Като ще го печелим това състезание, да уточним как се казва.

Aerzberg - Рудна планина се произнася Ерцберг.
                        Градчета Eisenaerz - правилно - Айзен ерц - Желязна руда.

Нали и самият котлован на трасето е бивша открита мина.

Коментар

Стискам ви палци и се радвам, че има кой да представи България на такова известно състезание. Не се излагайте, ей.

Коментар

краси к има предвид че само аз съм с двутактов мотор
                            Митков с какъв мотор точно ще се състезаваш ако не е тайна разбира се

Успех на това голямо състезание и от мен!

Поздрави,
                            БП
                            [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Митков с какъв мотор точно ще се състезаваш ако не е тайна разбира се
                              ..ами ..с къкъвто имам моя си-200ехс то най вероятно
                              ..то там май..не е и за ходене с много-нов мотор
                              Последно редактирано от mitkov; 29-12-08, 12:15.

Коментар

Взимай КДХ-са и им разбий чувствата
                                Ма май като се върнете от състезанието на КТМ-чето ще са му поразбити чувствата. Особено като имам в предвид втория ден
                                2-3 прегряваня не му мърдат
                                KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X