Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Физическа подготовка за ЕНДУРО?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Физическа подготовка за ЕНДУРО?

Сега ако кажеш и как да се отърва от мързела, цена няма да имаш

Коментар

Отговорът е железен.
      Заради жени,като тръгнах на фитнес там имаше много жени предимно хубави,леко полеко ми стана навик да ходя в залата и сега съм там всеки ден.
      MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
        Отговорът е железен.
        Заради жени,като тръгнах на фитнес там имаше много жени предимно хубави,леко полеко ми стана навик да ходя в залата и сега съм там всеки ден.
        По-лесно е с пистарка

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
          По-лесно е с пистарка
          Нека не разводняваме темата.
          Пистарка съм имал възможност да си купя много пъти но не ме кефи.
          MG RACING

Коментар

Съгласен.

Удобно е да си купи човек и от тези пружини за стискане.
            Аз си взех такава и си стискам когато се сетя обаче.

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
              Съгласен.

Удобно е да си купи човек и от тези пружини за стискане.
              Аз си взех такава и си стискам когато се сетя обаче.
              Удобно е наистина но само с нея не става,аз също имам такава но я прилагам като тренирам предмишница,
              MG RACING

Коментар

миналата година -когато се готвех по сериозно-почти всеки ден бягах по 5 + километра-правех няколко серии набирания по 13 + броя /тва всеки ден/ и велоергометър по 2 и + часа....имаше голям ефект ..мотора и бензина да му свърши..с бутане можеш да го закараш до финала ..надявам се да е полезен съвета за някой

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
                  Препоръчвам при посещението на фитнес залите да се ползват услугите на фитнес инструкторите който ще следят за правилното изпълнение на всяко упражнение.
                  Баща ми на много места е питал из Варна но никаде няма такива инструктуриНо пък аз сам си тренирам всички мускулни групи но за съжаление не знам дали ги правя правилно което е по важно защото понякога се получава обратен ефект което е много лошУ.
                  Димитър Тенев

Коментар

Да найстина това е проблем.
                    Ако имаш някакви въпроси относно тренировки,хранене-питай насреща съм.
                    MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от BikerBoyy Преглед на мнение
                      Баща ми на много места е питал из Варна но никаде няма такива инструктуриНо пък аз сам си тренирам всички мускулни групи но за съжаление не знам дали ги правя правилно което е по важно защото понякога се получава обратен ефект което е много лошУ.
                      ми ако има ефект дигаи ако няма спираи
                      зависи от колко месеца дигаш и преди да започнеш да дигаш се теглиш колко килограма си и след няколко месеца пак се теглиш да видиш да ли си качил някое кило или си свалил.апак на нас мотористите не ни требват мусколи трябва ни издражливост
                      KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Първоначално публикуван от rambo Преглед на мнение
                        ми ако има ефект дигаи ако няма спираи
                        зависи от колко месеца дигаш и преди да започнеш да дигаш се теглиш колко килограма си и след няколко месеца пак се теглиш да видиш да ли си качил някое кило или си свалил.апак на нас мотористите не ни требват мусколи трябва ни издражливост
                        Колега не е точно така,нещата са комплексни не е само това дали си качил или не си,тук става въпрос за това даден ендураджия да съумее да постигне желаните от него резултати,било то постигане на дадена форма килограми състояние.Да прав си че трябва издържливост но преди да търсиш тази издържливост трябва да постигнеш една обща подготовка,защото ако те накарам да изкараш с мен една тренировка за издръжливост едва ли и половината ще изкараш.
                        В основата на всичко е движението.Колеги тренирайте това помага.
                        MG RACING

Коментар

Та като говорим за предмишница, ето ви един нагледен пример:

Мисля, че тази група мускули се товари най-много, особено при скоростното каране в ендуро тестовете през втория ден При липса на добре тренирана предмишница, бързо ръцете от лактите до пръстите вкл. се уморяват от там управлението и хвата стават неконтролируеми. Това състояние рязко увеличава опастността от нежелания падания.
                          А сега Станислав да препоръча няколко упражнения, трениращи тази група мускули ! Аз бих препоръчал някои по-елементарни, които можеш да си тренираш и вкъщи - разпъването на пружини, закачени пред теб, само от лактите и гирички, отново с разгъване само от лакетната става.
                          За стискането на пружина, гума или тенис топка, вече казах по-рано.
                          Тази тема е много полезна и е хубаво да се доразвие още
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Упражненията:
                            1. Навиване на тежест
                            Можете да си го правите вкъщи,взимате метален прът дебел колкото дръжките на мотора,дълъг около 50см.,пробивате го в средата и вкарвате въже там,на другият край тежест около 2-3кг.
                            Упражнението се изпълнява-хващате така направеният от вас уред и вдигате ръцете на нивото на очите,ръцете да перепендикулярни на земята,и започвате да навивате,като стигнете края започвате да развивате също в умерено темпо.Упражнинието се повтаря в няколко серий през минута,като всяка серий съдържа няколко навивания и развивания,докато усетите силно натоварване.

2. Повдигания на щанга от стоеж за предмишница
                            Също може дасе прави вкъщи.Вземате щанга около 20% от вашето тегло,вземате я зад вашето тяло на дупето да стой в надхват,изправяте се и започвате движение на повдигане в китките,все едно даваш газ на мотора.Упражнинието се прави в умерено темпо 3-4 серий,повторенията се до отказ.

3. Стискане на пружине или топка за тенис
                            Упражнинието също може да се прави вкъщи,купувате си въпросният уред струва около 5лв,и започвате движения стискане,4-5серий,повторенията до отказ.

Упражненията описани от мен по-горе препоръчвам да се правят както следва:
                            Почивка между серийте 1мин
                            Почивка между упражненията 3мин
                            Дадените упражнения да се правят 3-4 пъти седмично,не повече защото мускулът се преуморява

Ако на някой не му е ясно дадено упражнение ще направя снимки да му покажа.
                            MG RACING

Коментар

http://bb-team.org/
                              Тук пише всичко относно хранене тренировки.Има много полезни неща
                              Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                              Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

"не става само с тренировки трябва и акъл"
                                иначе и храненето играе голяма роля в това не става само с агнета да се ядат аз ако не тренирах с моя 170 кила мотор не се виждам за каде сам то и аз сам 100тина де ама ми е добре за ся не са оплаквам и даже ми се е случвало да го бурам бая моя
                                [IMG]http://htftp.domainbg.com/didkata_s/Avatars/lqto.gif[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X