Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няма мотори!!! или какъв е пазара в БГ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Няма мотори!!! или какъв е пазара в БГ

Реших да си купя за лятото някъкво малко моторче 250-450 кубика, 4Т, да имам да си бръмкам така между колите по задръстванията. Освен това и да мога и в гората да излезна да покарам, или до село да отида.....
    Заделих едни 3000 лева. Идеята: моторче за 2500 и екипче, каска... т.н. за още 500.
    И какво се оказа... НЯМА МОТОРИ !
    Или разни чисти кросарки на безумни цени 8000-10000лв за 250-тки
    или самоходни гробове за по 2000лв.
    А между 2500-3500 НИЩО.
    гледах в МОБИЛЕ-то... пак така. Или са 91-92г. или над 5000лв.
    (Баси, няма да карам мотор, по-дърт от гаджето ми.)

Направо съм разочарован.
    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
    http://www.cardomain.com/ride/2562837

До: Няма мотори!!!

Помня миналия сезон като гледах стига желание да имаш ще се побъркаш от мотори. Докато сега гледам мобилето и обявите на изуст ги знам вече. Само скутери и нищо друго. И аз си търся нещо точно в този клас и както викаш ти, нищо няма!!!
    [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
      Помня миналия сезон като гледах стига желание да имаш ще се побъркаш от мотори. Докато сега гледам мобилето и обявите на изуст ги знам вече. Само скутери и нищо друго. И аз си търся нещо точно в този клас и както викаш ти, нищо няма!!!
      Гледах го и твойто моторче... ама 125.
      Иначе имах навремето една Aprilia 125 TUAREG с двигател ROTAX AF1 много бях доволен от нея, освен на извън градско. Там тоя 2Т двигател за да има скорост бяха едни обороти... един разход. Иначе в града и в гората грешка няма.

Коментар

Решението ти се казва "Китай", не е невъзможно да се вместиш в бюджета. Питай Явор от Vromos, внася едни моторчета Sachs (които дори не съм сигурен дали са китайски, май са си немски или поне по немски проект, а двигателите май са Morini), и са се утрепали за градско.
        Кофтито е че границата 250-300 кубика е малко трудна за постигане с китайско, там повечето са 125 кубикови, но решения има, и не са всичките саморазпадащи се.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Решението ти се казва "Китай", не е невъзможно да се вместиш в бюджета. Питай Явор от Vromos, внася едни моторчета Sachs (които дори не съм сигурен дали са китайски, май са си немски или поне по немски проект, а двигателите май са Morini), и са се утрепали за градско.
          Кофтито е че границата 250-300 кубика е малко трудна за постигане с китайско, там повечето са 125 кубикови, но решения има, и не са всичките саморазпадащи се.
          Замислях се много пъти, пък и идеята на километража да пише 0км е доста добра. Абе трябва да седна и да го УСЕТЯ. Той сам ще си каже дали е моя мотор. Направих грешката да си взема пистов мотор (за гъзария) и ми излезна доста солено. Сгазих 2 табели (ВНИМАНИЕ! Пътят в ремонт) с около 200км/ч. След около 3 месеца изписаха гаджето от болницата. Аз имах по-голям късмет.
          За това... карай си ендурцето....

Коментар

И аз наблюдавам неверояни тенденции в предлагането на ендура втора употреба... явно търсенето го превишава многократно, за да се се продават такива гробници на невероятни цени... Преди си мислех, че повечето обяви са тип "ако мине", но сега вече се замислям. Не може всички обяви да са "ако мине"... Все си мислех, че един мотор '92-ра година ще струва едни пари през 2000 година и с няколко хиляди по-малко (а не повече ) през 2008-ма... ама не ... цените си се качват, а избора намалява.
            DCRT®

Коментар

Това си е лично мое мнение но аз съм против китаиските стоки.Преди време ме излъгаха с една резачка щил ама китаиска ами неможа да направи един сезон така че моторите няма да са много по качествени човека сам да избира но аз съм против китайското
              0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                И аз наблюдавам неверояни тенденции в предлагането на ендура втора употреба... явно търсенето го превишава многократно, за да се се продават такива гробници на невероятни цени... Преди си мислех, че повечето обяви са тип "ако мине", но сега вече се замислям. Не може всички обяви да са "ако мине"... Все си мислех, че един мотор '92-ра година ще струва едни пари през 2000 година и с няколко хиляди по-малко (а не повече ) през 2008-ма... ама не ... цените си се качват, а избора намалява.
                наистина няма много предлагане а цените са доста дебели
                аз сега чакам да си продам моя мотор и се услушвам за друг но като гледам все нищо не може да ми хване окото
                мисля да похарча около 5К но дори за тези пари все някакви мотореки до 2000 година

но пък си мисля че така по сайтовете не ги предлагат много. в смисъл - ако тръгне човек по автокъщите и пазарите няма начин да не си намери нещо подходящо
                EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Maй и тука скоро ще има гробници за мотори.Като гледам много скрап се събра за няколко години.Май и будалите посвършиха.

Коментар

А бе то по автокъщите има и читави но има и такова гробници дето са ги закрепили да тръгнат изсипали са един куп подобрители в масла бензин само и само да те впечатлят и след като го вземеш се разпада Трябва си да си 1/2 механик та да ги познаеш кой е читав и кой не. Особенно в ДУПНИЦА там не само механик ма и супер търговец трябва да си щото нестига, че ти дава трошляк ма ти одере и кожата за него Въобще предпочитам от човек да си взема мотора отколкото от авто борса, просто някакси по имам вяра на някой колега който все пак ще се почувства поне малко гадно да ми пробута бангия и най малкото преди да го купя ще ми каже това и това са за смяна.
                    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Колега на теб ти е смешно, на други им се плаче... Истината е, че за читав четиритактов мотор ще трябва да си приготвиш поне 4500-5000 лева само за мотор. За екипировка - поне още 1000. Поне аз така виждам нещата.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                        Колега на теб ти е смешно, на други им се плаче... Истината е, че за читав четиритактов мотор ще трябва да си приготвиш поне 4500-5000 лева само за мотор. За екипировка - поне още 1000. Поне аз така виждам нещата.
                        мда - и аз до това мнение съм стигнал, остава и парите да стигнат
                        EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                          Maй и тука скоро ще има гробници за мотори.Като гледам много скрап се събра за няколко години.Май и будалите посвършиха.
                          Като се сетя преди 2 години ДР 250-350 се търгуваше към 2000-2600 лв. Сега същите мотори се препродават с печалба... Не знам къде потъвт моторите "нов внос"...
                          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

А аз като се сетя, че преди година чисто нов мотор под 13.000лв. нямаше а сега из форума се продават за около 10-11.000.
                            Тоест какъв е извода, че чисто новите мотори са поевтиняли с около 20% за разлика от старите... Нямам логично обяснение...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                              А аз като се сетя, че преди година чисто нов мотор под 13.000лв. нямаше а сега из форума се продават за около 10-11.000.
                              Тоест какъв е извода, че чисто новите мотори са поевтиняли с около 20% за разлика от старите... Нямам логично обяснение...
                              Има - пазарно търсене...

Малко хора могат да си купят нов, а всеки се е замислял за стар!
                              Последно редактирано от господин никой; 03-06-08, 16:50. Причина: Добавка...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X