Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Edi Motors Kawasaki - изказвам недоволство

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Edi Motors Kawasaki - изказвам недоволство

еми Колега и аз да ти кажа сам разочарован от обслужването в "ЕДИ МОТОРС" и както написах в 1 друга тема за оплаквания ""че преди 1 месец и малко отгоре си поръчах части от ЕДИ моторс и о6те чакам за тези части и всяка седмица званя и гов за тези части обаче не6то все ми се правят и наистина въобще не сам доволен от обслужването на фирмата кам клиентите а казаха изрично 4е за 20 дена ще ги доставят за да сам готов за 1 МАИ ааа все още чакам 1 месец и 10 дена някаде и пропускам 1 маи със сигорност!!!!!!
    [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Ти да не си ъглошлайф , че да го издраскаш , тия са големи попове

Коментар

Миналата есен отидох в Мото Център Еди за наколенки,на въпроса ми,може ли да ги пробвам-може.А може ли да седна на мотор, да ги видя как са? Да, пробвайте ги .
        Качих се на 2 или три мотора,не ми бяха удобни и не ги взех.Но тормозих продавачките поне час и половина.Видях само усмивки и търпение от тяхна страна.

Коментар

И аз не съм доволен от продавачките,не са облечени по бански костюми

Коментар

А всъщност това са много добри новини за Мото центъра,
            Защо ли?
            Защото продажбите му са изключително добри, дори и да има недоволни и изпуснати клиенти.
            А представяте когато нещата с персонала се пооправят как ще стоят нещата
            Фирмата в момента се разраства много бързо и в момента има още три нови магазина в Пловдив,Бургас и всеки момент във Варна,продава и на едро.
            До колкото познавам собственика скоро нещата ще се оправят,но за сега фирмата е малко пренатоварена с разрастването си...

Коментар

Краси, кои са "добрите новини" , че май не разбрах? Оплакването и изпуснатия клиент ли?
              А това
              Защото продажбите му са изключително добри, дори и да има недоволни и изпуснати клиенти.
              е толкова лишено от смисъл като заключение, че няма да го коментирам изобщо.
              Не това е правилната реакция в случая, не е това...

Коментар

Аз лично от 2 години вече съм непостоянен клиент на фирмата. ДА не кажа, че и от 1 година почти не съм стъпвал там...Просто си поддържам връзка по мобилния телефон с един от служителите(мога да цитирам и името му, но ще се "черви" после пред Еди), човека любезно ме изслушва, консултира, проверява каквото трябва, звъни ми после, имало е случаи съм го тормозил и в извънработно време и - пак не е казал "копче" за това...Договаряме се, аз дори не ходя до магазина, вече на доверие ми поръчва каквото трябва, а когато пристигне часта(ако я няма налична, разбира се) пращам някой приятел(колега, жена ми и т.н.) който има път оттам и ..готово.

Колкото до частите за "зелените" стрели....вероятно има някакъв проблем с тях. Аз лично преди пак 2 години търсих "гуминизираната" капачка за маслото на първия мотор на сина - Кх85, но не я поръчвах тогава при Еди - поръчах я в друг магазин в София, без да зная, че те също я били "пре-поръчвали" чрез Еди...Ставаше въпрос за нЕкакви си 13 лв. и 50 ст., но вместо за 1 месец - я доставиха за малко повече от 2...И се оправдаха с Еди накрая...
                Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                KTM 350 SX 2011

Коментар

Колега си взе ново Кавазаки от Еди Моторс на околовръстен път. Покрай него още един колега си взе и днес ме зарибиха и аз да се огледам.

Та отидохме до Еди Моторс, разгледах чопърите, хвърлих око и на една оранжева Ninja. Тъй като съм много висок, много малко мотори стават за мен, реших да го пробвам. Предвидливо си свалих якето, за да не го удраскам с цип или нещо.

Дотърча някакъв тип

- Върху моторите не се качваме !

Аз го изгледах странно..

- А продаваме ли ги тея мотори или само за красота така тук?

Нали съм се бил сещал, че ако го надраскам следващият клиент нямало да му хареса. А аз да не съм клошар някакъв ? Значи в името на потенциалния, възможен, бъдещ клиент, те прогонват реалният, намиращ се пред мотора такъв, очевидно проявяващ интерес.

Вместо да дойде да ме зарибява, да ми обясни какъв е двигателят, какво са възможностите, цена, да го постели щом се притеснява от одраскване и да ме покани да го пробвам, тоз господинг идва и с гъзарски тон ме прогонва да не съм пипал.

Страшно много се издразних, не пропуснах да ги нахраня едно хубаво за това и да изкажа мнението си за тяхното обслужване. Особено голяма загуба за тяб, като имаш предвид, че съм човек с относително добри възможности и харесам ли си нещо, навия ли се - то става мое.

За мен такива "търговци" не заслужават да просперират, не заслужават моите пари, а смятам и тези на всеки уважаващ се човек.

Да почиват в спокойствие и мир. Амин.
                  ..колегата е ядосан и..за съжаление ..с право
                  -иначе съм сигурен че ако самият Еди беше там..нямаше тъй да стане защото е много готин и приятен човек

подобно отношение като това за което спомена човека..бях срещтнал на няколко пъти в магазина на ямаха .. никак не бе приятно и каквото и да правят вече..все тая

..сега обмислям закупуването на една БЕТА триал..тъй че може би скоро и аз ще пробвам обслужването в мотоцентъра..дано да случа Еди да е там

..и понеже стана въпрос и за КТМ..не знам за София но в Пазарджик съм страшно доволен от обслужването им .. имат и много части в наличност и..веднага отреагират на всякакви запитвания..днес дори получих части от тях..вчера ги поръчах -имаха ги в наличност..а всъщтност само един такъв мотор като моя са продали до сега дори вместо едно лагерче за буталния болт както бях поръчал ми пратили 2 а..цената хванали на едно ..обадих им се разбира се ..но наистина..много готини пичове с абсолютно приятно отношение към клиентите ..въобще както е споменал краси..една фирма вземе ли да се става много голяма и да се разширява много ..неименуемо контрола към персонала се занижава и започва да се превръща в едно голямо ТКЗС .. Еди обаче е сериозен човек и съм сигурен че ще вземе мерки..макар че..продавачи от чужбина с морал ..не може да си внесе човек.а нашите... между другото имало е случаи и аз да гоня клиенти от фирмата си-въпреки че съм свръхтърпелив с тях. просто има някои които направо ме изкарват от равновесие особенно ако се заредят един след друг няколко от тоя тип .. тъй че ..и клиентите се иска някакво поведение все пак..макар че в случая с човека който е недоволен не е така
                  Последно редактирано от mitkov; 25-04-08, 22:22.

Коментар

Да не изместваме темата,но и аз си купих КТМ от представителството в Пазарджик и наистина съм много доволен от отношението на момчетата ,по късно си поръчах и части от там и доставката наистина беше учудващо бърза и имаше бонуси Вчера едно приятелче си купи БЕТА от ЕДИ и той остана доволен май зависи кой какво търси, ако търсиш нагативно отношение винаги го намираш
                    Последно редактирано от Smilen; 25-04-08, 22:42.
                    NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Краси, кои са "добрите новини" , че май не разбрах? Оплакването и изпуснатия клиент ли?
                      А това

е толкова лишено от смисъл като заключение, че няма да го коментирам изобщо.
                      Не това е правилната реакция в случая, не е това...
                      Тук може да ме настъпваш по мазола,имам "професионални изкривявания" по темата за персонала
                      Всъщност в моя бизнес за това вече се грижи външна фирма,навремето съм изчел доста книги и съм посетил доста семинари

Това е знаменита фраза на д-р Грегъри Санд /ако това име ти говори нещо/ след проверка в Coca-Cola Европа...
                      Помисли или прочети внимателно преди да пишеш

Всъщност имам честа да се познавам лично с Грегъри ,който е посещавал не веднъж фирмата ми.

Няма никакъв смисъл да се спори по темата винаги има предоволни и недоволни клиенти независимо дали продаваш салам или мотори.

Коментар

винаги има предоволни и недоволни клиенти независимо дали продаваш салам или мотори.
                        ..и това е много вярно ..
                        -на времето бях чирак при един много много известен в нашия край майстор и бивш състезател..както и да е та човека като ме видя че се старая и взимам доста навътре нещата ми каза веднъж..-"никога няма да можеш да угодиш на всички клиенти и всички да са доволни-като цяло гледай по големия процент да са доволни и нещата ще са наред "

Коментар

Аз вчера си купих нов мотор от Еди и съм доволен.Имах проблем и се обадих на Еди и човека ми обясни че не е наясно с техническата част и ни даде телефона на момчето което ми поясни много изчерпателно нещата.Моето лично мнение е че са добри професионалисти и добри търговци.
                          Има едно вярно нещо и то е че винаги на този свят има ДОВОЛНИ и НЕДОВОЛНИ никога не може да се угоди на всички.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                            ..и това е много вярно ..
                            -на времето бях чирак при един много много известен в нашия край майстор и бивш състезател..както и да е та човека като ме видя че се старая и взимам доста навътре нещата ми каза веднъж..-"никога няма да можеш да угодиш на всички клиенти и всички да са доволни-като цяло гледай по големия процент да са доволни и нещата ще са наред "
                            Това е много умно !
                            Ще го кажа на братовчед си, той е очен хирург, че нещо много се притеснява за процентите си !
                            Ендурото и сексът не са шега работа !
                            -------------
                            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                            http://crazy-job.com

Коментар

винаги има предоволни и недоволни клиенти независимо дали продаваш салам или мотори.
                              Краси, не е там въпросът - и аз съм търговец, и го знам това. Въпросът на цялата тема е , че Митко /tutin/ е бил обслужен зле и не така , както трябва да бъде като клиент. Тоест, акцентът не е върху недоволния или доволен клиент , а върху лошото обслужване от страна на продавачите.
                              И тук няма никакво значение дали е той /Митко/ или някой друг, защото добре се вижда, че недоволният е не само той, а доста повече хора. Да се защитава Еди няма нужда - никой не е застрахован от лоши работници, това просто трябва да му послужи като сигнал, че е наложително да преоцени работещите за него и да вземе съответните мерки. Колкото и добре да върви бизнесът му и дори
                              .

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                Краси, не е там въпросът - и аз съм търговец, и го знам това. Въпросът на цялата тема е , че Митко /tutin/ е бил обслужен зле и не така , както трябва да бъде като клиент. Тоест, акцентът не е върху недоволния или доволен клиент , а върху лошото обслужване от страна на продавачите.
                                И тук няма никакво значение дали е той /Митко/ или някой друг, защото добре се вижда, че недоволният е не само той, а доста повече хора. Да се защитава Еди няма нужда - никой не е застрахован от лоши работници, това просто трябва да му послужи като сигнал, че е наложително да преоцени работещите за него и да вземе съответните мерки. Колкото и добре да върви бизнесът му и дори
                                .

+1 - Добре казано!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X