Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Edi Motors Kawasaki - изказвам недоволство

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Edi Motors Kawasaki - изказвам недоволство

Колега си взе ново Кавазаки от Еди Моторс на околовръстен път. Покрай него още един колега си взе и днес ме зарибиха и аз да се огледам.

Та отидохме до Еди Моторс, разгледах чопърите, хвърлих око и на една оранжева Ninja. Тъй като съм много висок, много малко мотори стават за мен, реших да го пробвам. Предвидливо си свалих якето, за да не го удраскам с цип или нещо.

Дотърча някакъв тип

- Върху моторите не се качваме !

Аз го изгледах странно..

- А продаваме ли ги тея мотори или само за красота така тук?

Нали съм се бил сещал, че ако го надраскам следващият клиент нямало да му хареса. А аз да не съм клошар някакъв ? Значи в името на потенциалния, възможен, бъдещ клиент, те прогонват реалният, намиращ се пред мотора такъв, очевидно проявяващ интерес.

Вместо да дойде да ме зарибява, да ми обясни какъв е двигателят, какво са възможностите, цена, да го постели щом се притеснява от одраскване и да ме покани да го пробвам, тоз господинг идва и с гъзарски тон ме прогонва да не съм пипал.

Страшно много се издразних, не пропуснах да ги нахраня едно хубаво за това и да изкажа мнението си за тяхното обслужване. Особено голяма загуба за тяб, като имаш предвид, че съм човек с относително добри възможности и харесам ли си нещо, навия ли се - то става мое.

За мен такива "търговци" не заслужават да просперират, не заслужават моите пари, а смятам и тези на всеки уважаващ се човек.

Да почиват в спокойствие и мир. Амин.
    VW Touareg V10, 5000cc

До: Edi Motors Kawasaki - изказвам неводолство

За съжаление, Митко, обслужването в България е все още на такова ниво. Със съседката обикаляхме две седмици да си купи нова кола. Никъде, ама никъде не и дадоха да врътне едно кръгче с колата дори в двора. Само Хюндай имаха тест автомобил, обаче той бил незнам си къде си и нямало да е на разположение да незнам си кога си. Освен това не бил точно същия модел.......

Иначе правилно си постъпил! Аз също не бих купил мотор без да го пробвам, камоли без да се кача.
    Последно редактирано от disem; 25-04-08, 13:06.

Коментар

Колега, мотора е техен - като не го дават, не го дават... ако бях на тебе щях да му се усмихна мило и да го пусна по наклона. Отивам директно при по-горна инстанция и щях да се разправям с нея. Ако толкова го харесваш мотора - ми направи така, че да ти го дадат! Иначе, ако беше дюнер да ги напсувам от сърце, но за мотор по бих си отстоявал позицията.

Коментар

И мене там ме изгониха по подобен начинА бях отишъл да си купувам мотор, парите ми бяха в джоба.
        Зарежи ги.
        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
        Суперскан България www.decbg.com
        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

О, ако бях толкова силно навит и решил да купувам мотор и точно този мотор - разбира се, че щях да отстоявам позиция. Но аз не съм на този етап - проявявам интерес да си взема мотор от доста време, сега за пръв път изобщо влизам в магазин за мотори, остави да пробвам мотор.

Точно сега беше моментът, в който можеше да стане или така, или иначе. Разбираш ли - ако обслужването беше на ниво, ако се бяха държали приятелски, дори само с приказки и човешка молба да не се качвам засега на него, или да го постели първо - сигурно щяха да ме навият доста лесно.

Но не - йок да се правим на чубани, нали бачкат в гъзарски магазин, могат да говорят на хръц както им дойде - абе я духание. И Хонда имат чопъри, и пистарки и какво ли не.

Тоя ми вика да съм ги бил помолил да се кача. Направо полудех - аз да не съм отишал там да им се моля ве ?? Какво ще му се моля, той трябва да ме моли да се кача !

Аре у лево, както се казва.

Просто споделям с вас колеги, защото за мен лошото обслужване в този магазин беше отвращаващо и може би бих се почувствал по подобен начин, ако ми сервират хлебарка във вечерята в 5 звезден ресторант, пък и ме нахокат, че сам съм си сложил хлебарката.

Пак казвам - за мен такива хора не заслужават да са в бизнеса.
          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

На мене в Сузуки ми дадоха тестовата Витара за цял ден ей така без нищо ,даже бяха я заредили с бензин.
            На мене ми е удоволствие да си обслужвам клиентите,мъча се да го предам и на перснала.
            Но от еди моторс найстина нямам добро впечатление,отидох да питам нещо за някакъв мотор и ми остана горчиво че никой не ми обърна внимание и аз им теглих една.

Коментар

Верно има го тоя момент. Малко по - топлото посрещане би било само в плюс на Еди. Но и в тяхната политика има резон-не че в случая са прави , но зависи на кой си попаднал.Самият Еди си предлага стоките екстра. Относно пробването на мотора- аз процедирам по следният начин-оставят се парите за мотора и се пробва.Ако падне клиента с него-плаща го,ако му хареса плаща го,ако ли не - здраве.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                Верно има го тоя момент. Малко по - топлото посрещане би било само в плюс на Еди. Но и в тяхната политика има резон-не че в случая са прави , но зависи на кой си попаднал.Самият Еди си предлага стоките екстра. Относно пробването на мотора- аз процедирам по следният начин-оставят се парите за мотора и се пробва.Ако падне клиента с него-плаща го,ако му хареса плаща го,ако ли не - здраве.
                Аз не исках да го карам, само да премеря как ми е като размер, защото съм 2 метра, 120 кила. Изглеждам смешно на 90% от моторите
                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                  На мене в Сузуки ми дадоха тестовата Витара за цял ден ей така без нищо ,даже бяха я заредили с бензин.
                  На мене ми е удоволствие да си обслужвам клиентите,мъча се да го предам и на перснала.
                  Но от еди моторс найстина нямам добро впечатление,отидох да питам нещо за някакъв мотор и ми остана горчиво че никой не ми обърна внимание и аз им теглих една.
                  Еми нормално конкуренция голяма - борба е за всеки клиент.
                  Аз бих похвалил КТМ - е така страшно любезни момчета.

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                    Аз не исках да го карам, само да премеря как ми е като размер, защото съм 2 метра, 120 кила. Изглеждам смешно на 90% от моторите
                    аз съм като тебе и те разбирам-като мечка на колело сме.
                    Единственото дет ми пасва е Ес класа ама няма кросов вариант.

Иначе че си обслужен некачествено спор няма.Да не говорим че в 95 % от представителствата в чужбина има тест машини , имянно з а това.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                      Еми нормално конкуренция голяма - борба е за всеки клиент.
                      Аз бих похвалил КТМ - е така страшно любезни момчета.
                      И аз
                      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                      Суперскан България www.decbg.com
                      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

А, забравих да добавя, един от колегите, с които бяхме заедно, остана да си вземе филтър за новия (купен от тях преди 1 седмица ! ) мотор. След като аз напуснах заведението, той им казал, че не трябвало така да правят, и че са пропуснали в случая. Отговорът бил "То клиенти много.."

Ми то и магазини много.
                        Последно редактирано от tutin; 25-04-08, 13:54.
                        VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

...и все пак е хубаво човек да може да тества предлаганата стока, а не да я гледа само като експонат... поне така е в нормалните държави, каквато България претендира да бъде... не съм свидетел на ситуацията за да съм арбитър, но аз лично съм доволен от обслужването в магазина, особено на втория етаж, където са мацките ...
                          [URL="http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=3742&AlbumId=115312&PhotoId=6567279"][/URL]

Коментар

До: Edi Motors Kawasaki - изказвам недоволство

Липсата на сериозна конкуренция води до подобни изтъпления.И липсата на контрол от управата.
                            От друга страна ако си имал късмет да попаднеш на собственика,щеше да си много доволен. Най вероятно обаче и Еди има същите проблеми с песонала, както всички нас.

Аз също си купих от тях АТВ. След около месец отивам да си купя багажник за него. Говоря с някакъв герой- той ми показва един багажник, който харесвам. Казвам му:" Взимам го, но ще дойда утре.Искаш ли капаро?" Той ми отговаря: "Не ,няма проблем.Теб те познаваме."
                            Отивам на другия ден и същия герой ми казва: "Съжалявам, продадохме го на Гриша Ганчев, нали знаеш - ВИП клиенти, не можах да му откажа..."

Като отворят още 2 конкурентни МотоЦентъра ще се оправи обслужването.....надявам се
                            Nissan Patrol Y61

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                              .... Отговорът бил "То клиенти много.."

Ми то и магазини много.

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X