Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Edi Motors Kawasaki - изказвам недоволство

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Edi Motors Kawasaki - изказвам недоволство

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
    +1 - Добре казано!
    Точно за това става въпрос

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      ... Да се защитава Еди няма нужда - никой не е застрахован от лоши работници, това просто трябва да му послужи като сигнал, че е наложително да преоцени работещите за него и да вземе съответните мерки. Колкото и добре да върви бизнесът му и дори
      .
      Изключително в наложително дори. Обиденият клиент - никога не забравя. И след години, когато се появи достойна конкуренция, веднага отива при нея.
      По този начин се създава стартов потенциал от клиенти за бъдещия конкурент.
      Защото са клиенти от немай-къде.
      А продавач дето не може да прецени Tutin, като евентуален купувач, просто не е търговец. Вижте италианските ви колеги.
      Предлагат ....нищо , ама го предлагат с размах и чар ))
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

също и аз съм бил в магазина на еди и подкрепям недоволството на съфорумците.
        според мене това лошо обслужване се дължи на култ към личността.този култ е формиран според мене и от някои вип клиенти на еди.много се кефих на излъсканите
        бети когато бяха в магазина му.сега не знам дали са още там.но исках да видя дали ще
        се потвърдът думите на един който ми каза да вмивамам ако купувам от еди.загледах се
        внимателно в детайлите по двигателите на бетите да видя дали има някъде драскотина.
        обаче на единия маркуч за антифриза си личеше как е раздърпан леко конеца на мар-
        куча.това говори,че маркуча не е нов.който купува нова машина от магазина на еди
        няма да е зле да развие свеща на цилиндъра и да бръкне с памуче да види дали ще
        има нагар.или други трикове които гарантират нова машина.

Коментар

Колега си взе ново Кавазаки от Еди Моторс на околовръстен път. Покрай него още един колега си взе и днес ме зарибиха и аз да се огледам.

Та отидохме до Еди Моторс, разгледах чопърите, хвърлих око и на една оранжева Ninja. Тъй като съм много висок, много малко мотори стават за мен, реших да го пробвам. Предвидливо си свалих якето, за да не го удраскам с цип или нещо.

Дотърча някакъв тип

- Върху моторите не се качваме !

Аз го изгледах странно..

- А продаваме ли ги тея мотори или само за красота така тук?

Нали съм се бил сещал, че ако го надраскам следващият клиент нямало да му хареса. А аз да не съм клошар някакъв ? Значи в името на потенциалния, възможен, бъдещ клиент, те прогонват реалният, намиращ се пред мотора такъв, очевидно проявяващ интерес.

Вместо да дойде да ме зарибява, да ми обясни какъв е двигателят, какво са възможностите, цена, да го постели щом се притеснява от одраскване и да ме покани да го пробвам, тоз господинг идва и с гъзарски тон ме прогонва да не съм пипал.

Страшно много се издразних, не пропуснах да ги нахраня едно хубаво за това и да изкажа мнението си за тяхното обслужване. Особено голяма загуба за тяб, като имаш предвид, че съм човек с относително добри възможности и харесам ли си нещо, навия ли се - то става мое.

За мен такива "търговци" не заслужават да просперират, не заслужават моите пари, а смятам и тези на всеки уважаващ се човек.

Да почиват в спокойствие и мир. Амин.

Всеки човек с възпитание първо ще попита дали може да се качи на мотора а и начина по които си му отговорил след като човека те е казал да не се качваш мисля че си заслужил някакво отношение .
          Май не само продавачите трябват да се научат на обноски в България но и КЛИЕНТИТЕ
          [SIZE=4][I][B][SIZE=3]/ При златна треска не инвестирай в златни мини, а в лопати [/SIZE]/[/B][/I][/SIZE]

Коментар

Я решете проблема по следният начин: Краси ще спомене на Еди , Еди ще хвърли едно око и ако обиденото момче иска да си купи моторче, еди ще му прасне една хубава отстъпка , за извинение и заживели мирно и щастливо 2008 летото.....

Краси спомена че се разраства фирмата-имам един приятел-е така фирмата докато се разрастваше беше някакъв хаос, ама после го оправи.Бях много озадачен на решението след време да продаде бизнеса,но той ми каза:Фирмата стана толкова голяма , че практически не мога да я управлявам...

Коментар

Налагало ми се е да си купувам няколко неща от там и добре че съм хубавец, та поне мацките ми обръщат внимание. На другите трябва да им досаждам , за да си купя каквото искам. Но имат страхотна стратегия - Отиваш да им се молиш да ти вземат парите с двойната печалба, но те не се дават лесно на някакви балъци с мотори дето нямат и 5000 лв. Важното е, че когато успееш да ги навиеш се чувстваш специален- като Гриша Ганчев.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                Налагало ми се е да си купувам няколко неща от там и добре че съм хубавец, та поне мацките ми обръщат внимание. На другите трябва да им досаждам , за да си купя каквото искам. Но имат страхотна стратегия - Отиваш да им се молиш да ти вземат парите с двойната печалба, но те не се дават лесно на някакви балъци с мотори дето нямат и 5000 лв. Важното е, че когато успееш да ги навиеш се чувстваш специален- като Гриша Ганчев.
                1.Стига с тия мъжки красоти.

2.Аз пък казвам нека и тройна печалба да си вкарат - само като се види какво съоръжение поддържа човека-еропейска работа. Мене ми е кеф да влезна вътре честно ти казвам.Ниските печалби са приоритет на разни амбулантни търговци, дето въртат някакви нелегални търговии.Съгласи се , че не върви един да се набутва някви цифри за данъци , да издържа складове и персонали , друг пък да трупа същите печалби с незаконна търговия-не е правилно и справедливо някак.не защитавам Еди - защитавам хората които правят нещата както трябва, по легален начин.Не искам като хода в чужбина да се вика:Булгар,булгар, а искам като дойдат чужденците тука да караме да ИМ СЕ ПОКАЖЕ че и ние сме в европа.

Коментар

Първоначално публикуван от Константин Коцев Преглед на мнение
                  ...да развие свеща на цилиндъра и да бръкне с памуче да види дали ще
                  има нагар.или други трикове които гарантират нова машина.
                  За останалото не знам, но точно това не може да е критерий. Няма нова машина която да не е работила поне няколко минути. Нали трябва да се извади от сандъка, да се сглоби, да се види дали работи...
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Мисля , че нещата би трябвало да са по два начина:
                    Или отиваш при някой дето му пращат кашончета от чужбина и му търпиш глупостите и празните обещания, като накрая плащаш 30% печалба и 100% нерви
                    или
                    Отиваш в лъскав магазин, плащаш си колкото си струва, ама всичко е мед и масло...а то какво се оказва... второто в същност е като първото , ама по-скъпо.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                      1.Стига с тия мъжки красоти.

2.Аз пък казвам нека и тройна печалба да си вкарат - само като се види какво съоръжение поддържа човека-еропейска работа. Мене ми е кеф да влезна вътре честно ти казвам.Ниските печалби са приоритет на разни амбулантни търговци, дето въртат някакви нелегални търговии.Съгласи се , че не върви един да се набутва някви цифри за данъци , да издържа складове и персонали , друг пък да трупа същите печалби с незаконна търговия-не е правилно и справедливо някак.не защитавам Еди - защитавам хората които правят нещата както трябва, по легален начин.Не искам като хода в чужбина да се вика:Булгар,булгар, а искам като дойдат чужденците тука да караме да ИМ СЕ ПОКАЖЕ че и ние сме в европа.
                      Интересна мисъл. Да платиш нещо , знаейки че търговецът си е вкарал в цената тройна печалба и да нямаш нищо против. Само защото бил построил "съоръжения".
                      А , и още една мъдра мисъл:"Ниските печалби са приоритет на разни амбулантни търговци, дето въртат някакви нелегални търговии."
                      Интересна гледна точка.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                        Мисля , че нещата би трябвало да са по два начина:
                        Или отиваш при някой дето му пращат кашончета от чужбина и му търпиш глупостите и празните обещания, като накрая плащаш 30% печалба и 100% нерви
                        или
                        Отиваш в лъскав магазин, плащаш си колкото си струва, ама всичко е мед и масло...а то какво се оказва... второто в същност е като първото , ама по-скъпо.
                        Ох силна тема задълбаваме.
                        Предполагам тук- аз,ти и Еди , както и целия форум ще стигнем до заключението , че живеем в държава с кофти стандарт. Значи проблемът на Еди в персоналът-ясен. Малко заплащане води до липсата на персонал.Да ама човека как да изкара за персонал , като има 500 човека дето мислат 500 различни начина да изкарат някой лев с облекчени откъм данъци продажби,като лекинко заобикалят закона.Нали се сещаш отдела с движимото имущество с вътрешно горене и частите , че е толкова в сиваата икономика , че не е истина.Е вземи пример от пазарът на Горубляне.Значи аз плащам зверските данъци и такси да съществува автокъщата ми,да може да пускам фактури и договори и да поемам отговорност,в същото време има "търговци' с по две коли , дето по цял ден им мият изттормозените двигатели и при евентуална продажба и дефект , не могат да бъдат открити.Е правилно ли е един да се набутва и да се отчита на държавата , а друг да си върти далаверите?

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                          Ох силна тема задълбаваме.
                          Предполагам тук- аз,ти и Еди , както и целия форум ще стигнем до заключението , че живеем в държава с кофти стандарт. Значи проблемът на Еди в персоналът-ясен. Малко заплащане води до липсата на персонал.Да ама човека как да изкара за персонал , като има 500 човека дето мислат 500 различни начина да изкарат някой лев с облекчени откъм данъци продажби,като лекинко заобикалят закона.Нали се сещаш отдела с движимото имущество с вътрешно горене и частите , че е толкова в сиваата икономика , че не е истина.Е вземи пример от пазарът на Горубляне.Значи аз плащам зверските данъци и такси да съществува автокъщата ми,да може да пускам фактури и договори и да поемам отговорност,в същото време има "търговци' с по две коли , дето по цял ден им мият изттормозените двигатели и при евентуална продажба и дефект , не могат да бъдат открити.Е правилно ли е един да се набутва и да се отчита на държавата , а друг да си върти далаверите?
                          Айде стига, не само той и ти страдате от нелоялна конкуренция на сивия сектор. Това не е оправдание да за лошо отношение. Като ти чета редовете ми иде да заплача от умиление за горкия човечец. Още малко и ще изкараш клиента виновен , че е влязъл в магазина му.

Коментар

Първоначално публикуван от kalin b Преглед на мнение
                            Всеки човек с възпитание първо ще попита дали може да се качи на мотора а и начина по които си му отговорил след като човека те е казал да не се качваш мисля че си заслужил някакво отношение .
                            Май не само продавачите трябват да се научат на обноски в България но и КЛИЕНТИТЕ
                            Митко, Тутин, е определено възпитан и тактичен човек. Освен това е доста спокоен. За да се издразни, значи има реална причина. Не знам дали е ВИП клиент, но аз в никакъв случай не бих желал да го загубя ако беше мой клиент!!!

Коментар

Aко бях потенциален клиент на Еди след тази тема не бих стъпил в магазините му.
                              Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Хубаво ще е Еди да вземе мерки относно културута на обслужване на клиентите му.И магазина му е европейски, и стоките са хубави, и отстъпки добри прави понякога
                                Ако и обслужването беше на ниво и с уважение към клиента, цена нямаше да имаОбърнете внимание на това бе хора, клиентите са тия дето носят паритеА когато излезе лошо име, ходи после го оправяй.
                                А твърдението че имало много продажби и клиенти и нямало грижи за момента е направо смешно, днес е така, утре може да не е.Аз съм чувал че добрите търговци гледат в перспектива
                                0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                                Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                                Суперскан България www.decbg.com
                                Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X