До: Edi Motors Kawasaki - изказвам недоволство
еми Колега и аз да ти кажа сам разочарован от обслужването в "ЕДИ МОТОРС" и както написах в 1 друга тема за оплаквания ""че преди 1 месец и малко отгоре си поръчах части от ЕДИ моторс и о6те чакам за тези части и всяка седмица званя и гов за тези части обаче не6то все ми се правят и наистина въобще не сам доволен от обслужването на фирмата кам клиентите а казаха изрично 4е за 20 дена ще ги доставят за да сам готов за 1 МАИ ааа все още чакам 1 месец и 10 дена някаде и пропускам 1 маи със сигорност!!!!!!

еми Колега и аз да ти кажа сам разочарован от обслужването в "ЕДИ МОТОРС" и както написах в 1 друга тема за оплаквания ""че преди 1 месец и малко отгоре си поръчах части от ЕДИ моторс и о6те чакам за тези части и всяка седмица званя и гов за тези части обаче не6то все ми се правят и наистина въобще не сам доволен от обслужването на фирмата кам клиентите а казаха изрично 4е за 20 дена ще ги доставят за да сам готов за 1 МАИ ааа все още чакам 1 месец и 10 дена някаде и пропускам 1 маи със сигорност!!!!!!

клиент на фирмата. ДА не кажа, че и от 1 година почти не съм стъпвал там...Просто си поддържам връзка по мобилния телефон с един от служителите(мога да цитирам и името му, но ще се "черви" 
 после пред Еди), човека любезно ме изслушва, консултира, проверява каквото трябва, звъни ми после, имало е случаи съм го тормозил и в извънработно време и - пак не е казал "копче" за това...Договаряме се, аз дори не ходя до магазина, вече на доверие ми поръчва каквото трябва, а когато пристигне часта(ако я няма налична, разбира се) пращам някой приятел(колега, жена ми и т.н.) който има път оттам и ..готово.

Коментар