До: Edi Motors Kawasaki - изказвам недоволство

Липсата на качествен персонал е в дилемата на всичко. Все пак съгласете се че Еди който е дал милиони за този магазин и чака чрез продажби да му се върнат едва ли има желание да създаде подобно мнение особено в форума.Лично аз поддържам връзка с едно момче от там-продавач е - водил съм клиенти там , които не можем да обслужим в автокъщата-Еди даже им беше казал да ми дават процент.
преди беше пуснал един пистов мотор на хубава цена-отидох и лично еди ми каза да имам в предвид че моторът е отварян.Въпреки всичко го взех.Бе имало е случаи дето са подхождали много сериозно.Ама има и там гнили ябълки вероятно.

Първоначално публикуван от Novice

Преглед на мнение

преди беше пуснал един пистов мотор на хубава цена-отидох и лично еди ми каза да имам в предвид че моторът е отварян.Въпреки всичко го взех.Бе имало е случаи дето са подхождали много сериозно.Ама има и там гнили ябълки вероятно.
 ...
 Хубаво е да си мислиш с горната глава!

след няколко ходения до там обаждания и куп нерви след около 2 месеца въпросните части дойдоха.От тогава мисля,август месец 2007г не съм ходил там и мисля и да не ходя докато не се променят мненията за тази фирма тук във форума.

))
Коментар