Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жените атакуват офф роуда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• е що не карат КТМ-и тез девойки , няма ни един в класирането

повечето жени харесват оранжевите мотори
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• аз пък съм си харесала синичък

Коментар

• Първоначално публикуван от mitkov
        ммм дааа РМ а ми е като 39 годишна кака стегната и докарана от сякъде слагаща в джоба си дори и някои от 17 годишните "кухи манекенки"

Туй значи ли, че отвън е издокаран, а отвътре ...

Коментар

• Сега, последния път в Стара Планина в австрийската група имаше и две жени. Едната бе шампионката по ендуро на Австрия
          Впечатлен съм, най-вече от дух и желание! Фактът, че двете жени изкараха прехода без да мрънкат, като сами си вдигаха моторите след падане, сами си ги ремонтираха и след като спирахме в хотелите, тръгваха да карат още наоколо е достатъчно показателен.
          Двете минаха без проблем и Ендуро теста от старозагорския кръг, за който наши състезатели ореваха орталъците!

Ще ви разкажем за това в специален материал в списанието OFF ROAD-BG (следващия брой).

Коментар

• ето я -имаше жена участничка и я засякох към средата на състезанието а бе още почти към началото
            значи е преминала нагорнищата надолнищата стръмният баир с камъните ваната и горските участъци
            после не знам какво е направила но и до там да е стигнала само....пак е много макар че не ми изглеждаше изморена или решена да се отказва напротив много спокойно си каркаше даже не бе и задъхана

Коментар

• Мдам ей с такива жени искам да се запознавам не да ме влачат по магазините ми да ме карат в гората с мотор да ги гоня
              Тая каска на пича с 553-и номер ми е легнала на сърцето между другото...ама пусто не ми се дават толкоз пари...лелей красота кална още по-готина изглежда

Коментар

• Ето я Белинда, за която ви споменах!
                Снимката е направена със сапунерка след едно яко падане в голяма локва. Хич не и пука.

Митков, тя три пъти е участвала на Ерзберг, но тази година пропусна заради карането в България.

Коментар

• Митков, тя три пъти е участвала на Ерзберг,

Коментар

• Re: от Шириней

Първоначално публикуван от Шириней
                    Е радвам се, че и дамите се включиха. Нека това не е последното мнение по въпроса от тях. Надявам се красотата на ендурото, не само като мотор, но и като усещане за природа да завладее повече вниманието на дамите за в бъдеще...
                    Според мен има още доста жени,които като мен досега само са чели форума без да се включват по темите.Лично аз открих това място благодарение на стар мой познат,който ми се похвали,че Crazy jobs правят страхотни мероприятия(Браво на Жоро за страхотните пътеписи-Нешенъл Джиографик могат само да съжаляват,че не си техен кадър защото аз след като ги изчетох имах чувството,че съм била с вас)и оттогава следя редовно (и основно)приключенията на Crazy jobs.Определено ще има тепърва мнения от дамите,защото такива като мен които харесват природата и приключенията има доста(...а и мъжете тук показват доста добро отношение към нежния пол)

Коментар

• Crazy Job ти благодари за хубавите думи Женя и си помисли сериозно върху това, че нямаме дама в клас "жени"

Коментар

• Жоре, ти си!!!
                        http://bikerz.netissat.bg/viewtopic.php?p=31757#31757
                        DCRT®

Коментар

• Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                          Ето я Белинда, за която ви споменах!
                          Снимката е направена със сапунерка след едно яко падане в голяма локва. Хич не и пука.

Ако не бяхте казали че е жена нямаше и да си го помисля.

Коментар

• Митков, тя три пъти е участвала на Ерзберг, но тази година пропусна заради карането в България.
                            то и ние покрай каране в българия бая ерзберзи сме изпуснали

Коментар

• Първоначално публикуван от iva_kx
                              Ивке, мерси!
                              Ще му направим кастинг на момичето, ако се обади.

Коментар

• Ми така де
                                Аз вече подех рекламната кампания в София за следващия сезон Запознах се с 2 момиченца и си каркаме горско уикендите и след работа по софийската мотописта ... но доста тренировки ще трябват май.
                                DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X