Какво да ви кажа за жените,момчета...
Онзи ден имаше Състезание на Хунгароринг (на което за мое ОГРОМНО съжаление не можах да отида).Няколко наши състезатели бяха там,както и сърби и други известни състезатели от нашия регион.За пример ще кажа,че най-големия ми конкурент от миналата година-балканския шампион Ненад Петрович се е класирал 7ми,което е добре в конкуренция от 31 пилоти.
Но става въпрос за това,че на 5то място е била една германка на 45 години
,която на всичкото отгоре е карала с време на обиколка с 2 сек по-бързо от Петрович и с....няма да казвам колко пред другите наши състезатели
Не бива да подценяваме жените.
Преди 2-3 години на Риека (Хърватска) пък нашия Александър Тодоров постигна най-големия си успех в 125.Стана 4ти на европейско!!!
Трето беше едно момиче...
Онзи ден имаше Състезание на Хунгароринг (на което за мое ОГРОМНО съжаление не можах да отида).Няколко наши състезатели бяха там,както и сърби и други известни състезатели от нашия регион.За пример ще кажа,че най-големия ми конкурент от миналата година-балканския шампион Ненад Петрович се е класирал 7ми,което е добре в конкуренция от 31 пилоти.
Но става въпрос за това,че на 5то място е била една германка на 45 години
Не бива да подценяваме жените.
Преди 2-3 години на Риека (Хърватска) пък нашия Александър Тодоров постигна най-големия си успех в 125.Стана 4ти на европейско!!!
Трето беше едно момиче...

Ма да ви кажа не е лесно да си сам срещу всички. Нямаш право на грешки. За това ми е най - спокойно, когато карам сама. Тогава карам и най-добре.
Коментар