Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жените атакуват офф роуда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво да ви кажа за жените,момчета...
    Онзи ден имаше Състезание на Хунгароринг (на което за мое ОГРОМНО съжаление не можах да отида).Няколко наши състезатели бяха там,както и сърби и други известни състезатели от нашия регион.За пример ще кажа,че най-големия ми конкурент от миналата година-балканския шампион Ненад Петрович се е класирал 7ми,което е добре в конкуренция от 31 пилоти.
    Но става въпрос за това,че на 5то място е била една германка на 45 години ,която на всичкото отгоре е карала с време на обиколка с 2 сек по-бързо от Петрович и с....няма да казвам колко пред другите наши състезатели
    Не бива да подценяваме жените.
    Преди 2-3 години на Риека (Хърватска) пък нашия Александър Тодоров постигна най-големия си успех в 125.Стана 4ти на европейско!!! Трето беше едно момиче...
    К. Кулев

Коментар

• Явно въпроса вече не опира само до качеството, а до голяма степен в количеството
      За мене е малко късно да се пъна да постигам разни спортни успехи, но има момичета с доста големи шансове. И все пак - кой татко би качил 9 годишното си момиченце на кросов мотор? Само бивши спортисти и настоящи треньори. И то не всички. Много малко родители биха се опитали да възпитат у дъщеря си любов към моторите въобще, да не говориме за кални мотори. Доста пъти ми се е налагало да споря за това, че жените могат да бъдат наистина добри и да постигат успехи, също така да защитавам увлечението си, но винаги са ме обявявали за еманциПАТКА Вече не се опитвам да споря, а правя каквото си знам, пък да става каквото ще Ма да ви кажа не е лесно да си сам срещу всички. Нямаш право на грешки. За това ми е най - спокойно, когато карам сама. Тогава карам и най-добре.
      Наистина, добрите тренирани ендуристки не са за подценяване. В жените има страшно много агресия и спортна злоба. Не знаеш какво можеш да очакваш от жена, впуснала се в един от най-мъжкитте спортове.
      Статията, която е постнал Митков ми беше страшно интересна, изгълтах я на един дъх Преди да взема малкия крос, доста търсих подходящ мотор за моя ръст и килограми...Мъчих се да измисля начин за сваляне на мотора по-ниско - да се "спусне" задния амортисьор, за да кляка повече, да вкопая седалката, да сложа джанти с по-малък цолаж, ама не става - винаги се променя управляемостта на мотора. Начина, по който е решен проблема при мотора на Шери Крус е доста хитър, през ум не м мина да направя такова нещо. Доста и завидях за демпефра
      Като гледам в щатите нивото на състезателите от женски пол е много високо, което ще рече че има и доста конкуренция. Освен това не съм срещнала нито един голям онлайн магазин за екипировка, в който да не предлагат женски модели екипи. Даже и на дамски ботуши попаднах Освен цвета друго дамско е видях, но ...
      DCRT®

Коментар

• Трето беше едно момиче...

Статията, която е постнал Митков ми беше страшно интересна, изгълтах я на един дъх Преди да взема малкия крос, доста търсих подходящ мотор за моя ръст и килограми...Мъчих се да измисля начин за сваляне на мотора по-ниско - да се "спусне" задния амортисьор, за да кляка повече, да вкопая седалката, да сложа джанти с по-малък цолаж, ама не става - винаги се променя управляемостта на мотора. Начина, по който е решен проблема при мотора на Шери Крус е доста хитър, през ум не м мина да направя такова нещо. Доста и завидях за демпефра
        ами ивче аз щото те видях че си с размерите на шери круз горе долу и тая статия донякъде и за тебе я пуснах да я прочетеш щото явно стандартните мотори са ти големи като за твоето "шаси"

значи така като гледам тва което най много се прави в такива случаи е че резват от зад тази част от рамата за която се закрепва седалката скъсяват я там където се вързва за основната рама,сменят и пружините ама това вече е по скъпо решение
        за демпфера пък да не говорим че е бая пари
        но все пак можеш да си отпуснеш пружината отзад да резнете рамата да свалите и предницата от трипъла да опре в кормилото и всички винтове крайно на софт може би без ребаунда щото той бива да си го има
        кормило също ти трябва по тесничко и възможно по ниско

Коментар

• една новозеландка ще е на гости в Европа

http://www.motocrossmx1.com/default....pe=news&id=871

само не разбрах дали ще дойде и до Севлиево
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• дано дойде да се пробваш колко си плейбой

Коментар

• тя мъничка бре, само 17 годишна
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• ти на тва малка ли викаш
                баш е
                те хората по дърти от тва не щат да видят

Коментар

• Първоначално публикуван от mitkov
                  те хората по дърти от тва не щат да видят
                  DCRT®

Коментар

• еее не се засягай
                    ти имаш по дъбър вид от повечето 17 годишни

хммм тия последните мнения май са за триене

Коментар

• Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• Първоначално публикуван от mitkov
                        еее не се засягай
                        ти имаш по дъбър вид от повечето 17 годишни
                        Тя Ивчето не изглежда на повече така или иначе...

Коментар

• Ох, успокоих се вече
                          Бях започнала да се притеснявам, че опашката ми е голяма и зелена и се влачи по земята и имам пясък между люспичките ))

Аз поне този сезон не смятам да сменям машината с по-голяма. Въпреки, че е 80-тка все още не мога да свикна на нервното и поведение. Пък и е доста лека, с по-голям мотор все още няма да мога да смогвам на по-дълги маршрути. Започвам все повече да свиквам да го карам в режим, но ми трябва още практика. Няма спор, че мотора е много неподходящ за ендуро, и иска доста подръжка. Следващия мотор най-вероятно ще е KX125, понеже от препатили съм чувала, че е с най-уравновсен "характер". Много ми хареса и RM-a на Митков, видя ми се доста спокоен, но все пак е претърпял доста модификации.
                          DCRT®

Коментар

• Първоначално публикуван от Димитър
                            Лично аз предпочитам яка кросаджийка отколкото куха манекенка
                            един мъж достоен за уважение!!!!!!!

РЕСПЕКТ МИТАК

Коментар

• е ако се водим от тва че жената е на толкова на колкото изглежда
                              значи ивчето не влиза в списъка на "над 17 годишните"

RM а на митков като двигател не е претърпял никакви модификации освен нормалната поддръжка и ауспух FMF но само предната част

просто е стегнат запазен и добре поддържан
                              както и някои жени обичат да са

пп тази асоциация е-сега ми дойде на ума
                              ммм дааа РМ а ми е като 39 годишна кака стегната и докарана от сякъде слагаща в джоба си дори и някои от 17 годишните "кухи манекенки"

Коментар

• вижте кво става в американския мотокросс шампионат за жени
                                http://dirtrider.com/news/141_0605_2..._race_results/

има една дето прескачала троен скок който и от мъжете професионалисти само няколко го правели

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X