Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жените атакуват офф роуда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Разликата при мен беше че аз нищо не съм я навивал....каза един ден искам и аз да карам..и аз казах добре идвай на камбаните...на една полянка.. ето това е мотор това съединител това газ...давай...момичето е дребничко не стигаше земята даже.....страх не страх тръгна..пада става после и помогнах ....седях отзад хихиихи и лека полека си се научи....
    А мотора си го купи САМА!!! помогнал съм и с 500 лева само)
    Абе късметлия съм с това момиче ей)) пфу да не чуе дявол
    [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

Ивке, ти си частен случай, моето момиче!
      Аз говоря за общата маса.
      Ама и ти можеш да се възползваш от правилата, ако не ти приготвят редовно закуска.

Коментар

plakatista, моите почитания към твоето момиче. Евалата и за сериозния мотор, с който се е наела... това са си доста килограми, аз с доста усилия успявам да изправя такъв мотор от земята, преди да взема мойта осичка, похвърчах малко с един такъв ДР600 на родната софийска мотописта, бая зор докато тръгна...а после и спирането... а на всичкото отгоре мотора беше свален доста ниско и седалката му беше допълнително изкопана, явно предишния собственик е бил нисък. И пак не стигах до земята Иначе е доста спокойна машинка, евалата, че се оправя с нея, и че въобще се е покачила на такова нещо ) и я поздравявам за това, че с гордост може да нарече мотора си "МОЙ" , защото само този, който може да го направи, знае цената на своето удоволствие.
        Жоре, гората може да има невероятна притегателна сила към мойта светла личност, ама не съм отраснала в нея Правилата отдавна ги знаеме... само да ми падне подходящия момент и да видиш какво прилагане ще падне ))
        DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx
          Жоре, гората може да има невероятна притегателна сила към мойта светла личност, ама не съм отраснала в нея Правилата отдавна ги знаеме... само да ми падне подходящия момент и да видиш какво прилагане ще падне ))
          Ей, в тоя форум само умни момичета събрани

Коментар

Ива благодаря ти много ще и предам)) просто много мрази компютрите момичето и затова няма да може да ти благодари лично във форума))
            И на нея и е тежък за вдигане ама аз и помагам)) със здраве и умната ей тряя да се пазите мацките вие повечко от нас...не че ние не трябва ама...мъжка му работа се ти се иска да си ербап) ама умната
            [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

от Шириней

Здравей, Ива! Искаше ми се да те попитам, как гледат на твоето увлечение по моторите твоите приятелки? Ако не е тайна
              "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Коментар

Първоначално публикуван от plakatista
                със здраве и умната ей тряя да се пазите мацките вие повечко от нас...не че ние не трябва ама...мъжка му работа се ти се иска да си ербап) ама умната
                При нас мъжете, дори е по-наложително пазането, че повече неща ни стърчат и подлежат на чупене
                При последното "внезапно спиране" като видях колко високо върху краката ми се е отпечатало кормилото.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                  При последното "внезапно спиране" като видях колко високо върху краката ми се е отпечатало кормилото.
                  Пак добре ,че удара е по-нагоре а стърчилото ти е надоло защото ако беше като преди 10 год.щеше да го . . . .

Коментар

То живот ли беше тогава, все внимавах!
                    Сега поне го контролирам, а се надявам още 50-60 години да изкарам така.

Коментар

• Ох, наистина болезнено...веднъж станах свидетел на това, как един метален резервоар се превърна в лешникотрошачката...много неприатна гледка Ама и при нас има едни стърчащи работи, които в даден момент играят роля на буферни зони, ама в определен период от месеца е по-добре да не се използват за такива, ефекта е същия както този при резервоара... А за пазенето, аз се пазя, разбира се, до колкото ми позволява здравия разум ( който се предполага че не е в огромно количество ) . А относно това как реагират приателките ми, с прескърбие трябва да съобщя, че около мен не се навъртат много такива от женски пол...разбирам се по-добре с мъже от край време, и най - вероятно поради факта, че не понасям лигавщини, а голяма част от девойките, които познавам са възпитавани по доста по-различен начин, имат друго мислене и някак си не си намирам приказка с тях, което не значи, че не съм опитвала. Тези, които познавам наистина са добри момичета, и всичките казват, че съм луда, че не си знам приоритетите, че е опасно, деца съм щяла да раждам (това от майка ми ) Виж, родителите ми са доста по-интересен случай, непрекъснато се вайкат, ама си им личи, че ми се радват. Даже не стана скандал, когато онзи ден обявих, че вместо кола, съм решила да взимам по-голям шосеен мотор
                      DCRT®

Коментар

• Първоначално публикуван от iva_kx
                        ...ама и при нас има едни стърчащи работи, които в даден момент играят роля на буферни зони
                        Недей така обобщава, че някои с по-слаби буфери доста ребра могат да изпочупят

Първоначално публикуван от iva_kx
                        Даже не стана скандал, когато онзи ден обявих, че вместо кола, съм решила да взимам по-голям шосеен мотор
                        Ясно, няма да те вкараме с тази шосейка в гората на сянка, а толкова разчитахме на теб да се включиш в дамския клас на шампионата

Коментар

• Аз споменах, че ще взимам шосейката вместо кола, не вместо кросовата моторетка... не се бъркай, този мотор не бих го заменила и за 10 шосейни ( е, може, ама ще ги продам и ше си купя нов кросов, едно ендуро, екипировка за всяко време...май се отнесoх в мечти). Имам една пистова 125-ца и с нея лятото си ходя из софия и на работа. По-лесно е и по задръстванията цена няма. Смятам да го продам и да си взема 400 кубиков, и за извънгадско, разхода на гориво е доста по - малък, не пие масло . Кросовия мотор никога няма да го подложа на такова изтезание, че да го карам на градско (гумите ще отидат за нула време, пък и постоянните обороти определено няма да му се отразят добре). Да не говорим, че не е регистриран. А за дамския клас - дано съм достатъчно напреднала до тогава, че да не се излагам на състезанието, ама съм там живот и здраве ( на мен и на мотора )
                          DCRT®

Коментар

• Т'ва е друго нЯщо!

Коментар

• Хайде сега и аз да се похваля с моето първо горско каране
                              Е, каране е пресилено, беше по-скоро падане, но това са подробности Условията бяха изключително подходящи за първо каране, имаше няколко сантиметра сняг с ледна коричка отгоре, отдолу лед, замръзнали и на места доста дълбоки коловози, от които колкото пъти се опитвах да избягам, толкова пъти падах в тях ( и не само в тях). Добре поне, че баирчета нямаше ) Моторетката излключително много отказваше да влезе в правия път, колкото и да я молех. При всяко подаване на газ се извърташе около оста си, кормилото биеше наляво - надясно (понеже силите да го удържам стигнаха само пъръите 15 минути), общо взето никаква управляемост. При едно от поредните падания вече бях толкова уморена и бясна, че отвъртях газта и с изненада установих, че така по-лесно се пази желаната траектория. Съответно паданията саваха с по - висока скорост, но по нарядко Имаше една единствена кална локва по целия път и аз разбира се не пропуснах да се овъргалям. Цялото премеждие бяха нищо и никакви 4 километра (които на мен ми се сториха 40) и пътуването приключи преждевременно за мен, на първото излизане на асфалта, понеже колегите вече искаха непременно да се отърват от моето нежно присъстве, защото искаха и да покарат малко )

Тук преди старта се любуваме на най-новата придобивка и гордост на групата - напълно девствен и неопетнен КТМ 525 EXC, който също като мен сефтоса гората , но и се справи доста по - добре !!

А това е едно от многото падания

Никой не пропусна да "пробва малката чикия"

DCRT®

Коментар

• Еми така е казах ти аз че като взема/оправя мотор ще караш с мен и няма да падаш, ама ти не по метода на родри караш-като се научиш на трудно, ще ти е лесно после

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X