Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Икономичен първи мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Икономичен първи мотор

Зарежи го трабанта,тук сме мотоциклети ендуро във форум офроуд,значи всички шосейни и разни други разходи не са от значение,тук от значение е единстевено разход при каране извън пътя.Така икономичен мотор който в същото време е със кубатура над 200 е хт 225,с два клапана това наистина гори малко,друг подобен двигател е зонгшен 250.

Коментар

Хайде състезателите , не се натискайте , ами си извадете моторите и елате . Голям страх , голямо нещо . Спокойно - не боли , само козелите ви ще взема . 125 = 6 /100 ......
      То и в онази тема от преди години ( за положението на разпределителния вал ) имаше много активисти , ама рязко намаляха и те , когато темата излезе извън клавиатурното пространство .

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
        Хайде състезателите , не се натискайте , ами си извадете моторите и елате . Голям страх , голямо нещо . Спокойно - не боли , само козелите ви ще взема . 125 = 6 /100 ......
        То и в онази тема от преди години ( за положението на разпределителния вал ) имаше много активисти , ама рязко намаляха и те , когато темата излезе извън клавиатурното пространство .
        От кога разхода от 4.5 стана на 6.Първоначално спора започна че кдх 125 гори 4.5.Аз пак заставам твърдо че разход 6 с каране а не с влачене няма как да го докараш.

Коментар

Върни се в началото и виж какво съм написал : 4,5 е за мокра девойка 15 годишна . Аз като закуся съм над 90 кг . Моята оферта си е същата както СЪМ Я НАПИСАЛ в пост номер 30 и нищо не е променено : Карлово - Б. камене - Карлово (без носене , тикане и тем подобни тарикатлъци ) , над 6 го подарявам . Който го е страх , че ще му го взема - да не идва .

Коментар

Преди време карах една Априля етх 125,вървеше добре, но ми даваше разход 12. И не говоря за масло.
            WR 250 F, KLX 450 R

Нито съм вреден,
            нито излишен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X