Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Икономичен първи мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първи мотор

Ама каква бела направих аз като казах , че кдх 125 е икономичен мотор . Ама с интерес чакам да видя ще има ли мераклии да ползват салфетките , които pe6o74 предлага . И като главен виновник за спора си чакам комисионната , че не знам какво ще правиш толкова мотори в гаража

Коментар

Нищо не давам ! А и рибата е още в морето - ти тигана наточи , пък и филе искаш . Всички ендура са икономични - стига да са оригинални и да се ползват рационално . Още примери давам , Ичо е свидетел : КХ 250 в перфектно състояние , с точно 1 литър гориво , без никаква газ , Карлово - Сопот и на връщане едвам влязохме в Карлово . Гас 300 с 0,5 литра изминах 10 км без да закъсам , пенсионерската .

Коментар

Ей голяма работа сте
        Последно редактирано от Helik; 02-09-14, 19:55.
        SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
          Ей голяма работа сте
          Голяма голяма,колко да са голяма!?Не можахме да пием по бира с теб!
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
            Ей голяма работа сте
            За ново име на темата - Вие си мерете презервоарите или резервативите на кой как му е угодно . Само бих помолил не ебавайте пенсионерите , лично се засягам . Все пак има някои които сме се качили на мотор доста преди някои активни списователи да бъдат родени.

Коментар

Първоначално публикуван от bascho Преглед на мнение
              Ама каква бела направих аз като казах , че кдх 125 е икономичен мотор . Ама с интерес чакам да видя ще има ли мераклии да ползват салфетките , които pe6o74 предлага . И като главен виновник за спора си чакам комисионната , че не знам какво ще правиш толкова мотори в гаража
              Доста си пропуснал от написаното по на горе.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                Доста си пропуснал от написаното по на горе.
                Ами то при разхода не зависимо дали на мотор или на кола две еднакви мнения няма така , че просто прехвърлих темата ама доста спам

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                  ХТ 600 , 86 набор съм докарвал от Кюстендил до Карлово на ход . 250 км са , под 80 км/ч рядко съм падал . Тук градско над 50 км направих . В Кюстендил заредих за всичките пари , които ми бяха останали - около 10 ,5 литра . Смятайте ....
                  Аз говоря за ТТ350, не внимаваш.
                  Не си хваля моя мотор колко гори, казвам за най-икономичния мотор в групата. Другите са ХР400, ХЛР250 и моя, ДР650СЕ. Те всичките са над 5. Само ТТ-то е под 4. А си кара пича, той и още един са шампиони по даунхил, не ги слушат много главите.

Коментар

Внимавам и то много здраво - за това дадох пример с 600 куб. ямаха , която прави пак същия разход - 3,5 на 100.

Коментар

Golf 4 5/100 извънградско

Коментар

Танк Т 34-3.2 градско,я вземете да се събудите,къде са тези икономични мотори,дайте ги насам да ги покарам,и клипче ще им направя колко са икономични,ще ги уредим и в музея на мадам Тюсо.

Коментар

От "сянката" няма и следа, а вече 3 страници се води спор без изход , а темата май беше за друго. Ама на кой ли му пука

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                            Голяма голяма,колко да са голяма!?Не можахме да пием по бира с теб!
                            Да и тази година се разминахме, но дай Боже, времето е пред нас
                            SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Първоначално публикуван от piron45 Преглед на мнение
                              темата май беше за друго. Ама на кой ли му пука
                              Темата е за друго и е най-лесно да се трие или заключва, но за момента мисля че е доста активна и затова нека я оставим да се развива....
                              SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

От: Икономичен първи мотор

Трабантчето гори 5/100, а е 600 кубика

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X