Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Икономичен първи мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първи мотор

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
    Да , но твоето хт 350 е с 2 карбуратора , а на кивито отворът на карбуратора е колкото на мишленце ушенцето . За неверниците ще направим следното : Аз взимам девствен кмх или кдх 125 , пълня резервоара до горе и правим едно Бяло камене . Нормална разходка , а не състезание . Връщаме се в изходната точка и допълваме до горе . Ако съм направил разход над 6 на 100 подарявам на участниците горкият кавазак . Не съм ли го направил - прибирам козелите на всички участници неверници и ги изпращам до гарата по живо , по здраво - осигурявам достатъчно количество салфетки за сълзи и сополи . Хайде състезателите да ви видя сега ....Предложението е съвсем истинско .

Аз съм за ама ще караш с моето темпо.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
      Не ми е работа да се намесвам сред Вас, че не съм Ви на нивото, но все пак

да кажа и аз нещо от опит.

КТМ 350 ЕХС 2012 инжекцион, със заводска карта и неотпушен, ми даде 196км с един резервоар.
      Карането беше по черно, но в режим на разработка, само черни пътища и баири, без хард секции.

КТМ 300 ЕХС 2Т 2014 със заводски настройки ми даде 55км. с един резервоар в режим на разработка....
      Ааа това го кажи на Пачароза,аз от кога го дъвча че 4т е по добрия мотор,с тези 2т мотори се върнахме в каменната ера не стига че пият бензин на корем,след каране си изварям дрехите че миришат на поган,станахме и химици с тоя примес с масло,абе пълен ужас.

Коментар

Цвайката не е за всеки , миризмата от ауспуха е като наркотик , трябва да си зависим за да можеш да караш този мотор , а знаеш ли какво е като застанат 40 мотора на бариерата? Едно време , на Мито Рангелов , и на Роман Николов/Бог да го прости/ , резервоарите на КХ250 , пресъхваха след един манш , а един манш е около 35км. , разход около 24/100. Но цвайката може да харчи много и от неправилно каране , обаче ако знаеш кога колко газ да даваш , на каква скорост , при какви обороти да караш икономично , разхода може да е нисък.
        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
          Цвайката не е за всеки , миризмата от ауспуха е като наркотик , трябва да си зависим за да можеш да караш този мотор , а знаеш ли какво е като застанат 40 мотора на бариерата? Едно време , на Мито Рангелов , и на Роман Николов/Бог да го прости/ , резервоарите на КХ250 , пресъхваха след един манш , а един манш е около 35км. , разход около 24/100. Но цвайката може да харчи много и от неправилно каране , обаче ако знаеш кога колко газ да даваш , на каква скорост , при какви обороти да караш икономично , разхода може да е нисък.
          Е да бе Весо знаем,нали всички сме тръгнали с 2т,на времето са ме помъкнали от 6 години по мотокросите,питаш ли ме какво ми беше като ме накарат да изброя първите 10 състезателя и да ги запомня иначе няма мотокрос,а относно икономията на дълго транспортно каране правя икономия,не отварям клапа карам на възможно по голяма скорост и накрая резултат 7 на сто,по надолу не става,лошото че на цвайката не можеш да контролираш разхода като даваш газ.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
            Аз съм за ама ще караш с моето темпо.
            Написал съм : разходка , не състезание .

Коментар

6 разход имам на 4т 350 на пенсионерско каране,от там си вадете изводи за 125 2т,на 250 2т пенсионерския разход ми е 7,в балкана по пътеки 10,с отворена клапа 15.Газката на Петър гори,5.5-6 на пенсионерско ама оборотите на двигателя до сега не са стигали над половината,ако се кара с газ няма да е така.Та така разликата между моите двата е че 4т с пълна газ не качва повече от 7,докато 2т е 15-20,а по пътеки и двата са на разход 10.
              Къде ги изгаряш 6 с това ХТ. Заведи го на доктор.
              Адаша с ТТ-то без никаква поддръжка и настройки винаги дава най-нисък разход и все е между 3 и 4. Ние сме си пенсионери с тея мотори.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                Адаша с ТТ-то без никаква поддръжка и настройки винаги дава най-нисък разход и все е между 3 и 4. Ние сме си пенсионери с тея мотори.
                6 на черен път,средна гора е само така.

Коментар

Написал съм : разходка , не състезание .
                  Че към Бяло Камъне кога сме давали газ,аз казвам само с моето темпо.

Коментар

6 на черен път,средна гора е само така.
                    Черен път,среден разход ли означава?
                    HONDA DOMINATOR 650
                    ОРЕЛ ASTRA
                    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                      ХТ 600 , 86 набор съм докарвал от Кюстендил до Карлово на ход . 250 км са , под 80 км/ч рядко съм падал . Тук градско над 50 км направих . В Кюстендил заредих за всичките пари , които ми бяха останали - около 10 ,5 литра . Смятайте ....

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                        Черен път,среден разход ли означава?
                        Ама асвалт не караме,иначе съм го пробвал 4.5 ама 4т.

Коментар

Ама асвалт не караме,иначе съм го пробвал 4.5 ама 4т.
                          За мен тази тема с разхода на гориво е като да ми кажете къде свършва космоса,никой няма да каже къде,а и няма кой да му повярва!Да минава един мод и да ни забърсва оаканите дупета!
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

Коментар

ХТ 600 , 86 набор съм докарвал от Кюстендил до Карлово на ход . 250 км са , под 80 км/ч рядко съм падал . Тук градско над 50 км направих . В Кюстендил заредих за всичките пари , които ми бяха останали - около 10 ,5 литра . Смятайте ....
                            Тея пластмасови разходи ги зарежи,вземи го тоя козел да говидим в балкана,помниш ли миналата година къде ходихме на 9 ти септември,до бунтовна направихме 115 км,аз бях с хт,брата с дъртия сузук,ти с газката,и тримата изгорихме по 6.5л на разходка.

Коментар

Помня , ама тогава гаска още нямах - бях с добрия сузук дрз 400, който въпреки , че ми служи вярно и безотказно повече от 3 години - никога не съм го засичал колко е апетитен .

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                                За мен тази тема с разхода на гориво е като да ми кажете къде свършва космоса,никой няма да каже къде,а и няма кой да му повярва!Да минава един мод и да ни забърсва оаканите дупета!
                                Мод да не минава още . Дал съм дума и очаквам включване .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Днес.

Зареждам...
                                X