Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Икономичен първи мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първи мотор

Момите ги зарежи . Въпросът е Принципен , а не на живот и смърт ! Рибата си я чакам , още....

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
      Момите ги зарежи . Въпросът е Принципен , а не на живот и смърт ! Рибата си я чакам , още....
      Аз предпочитам момите,а риба няма!Няма и да има вече в това море!
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
        Аз предпочитам момите...
        Е покажи го де, знаеш ли от колко време чакам на снимките ти от морето да има и по някоя полугола, а може и гола русалка

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
          Аз предпочитам момите,а риба няма!Няма и да има вече в това море!
          Е как да има риба,тоновете ла.на и други химически препарати които се изливат безнаказано в морето,в нормалните държави ги няма тези филми ама ние нали сме все най най,обаче голям кеф,сутрин да отидеш до тоалетна и после да се къпиш в собствените си течности и твърди продукти,за справка в гуглето Ода за ла.ното.

Коментар

Първоначално публикуван от piron45 Преглед на мнение
            Е покажи го де, знаеш ли от колко време чакам на снимките ти от морето да има и по някоя полугола, а може и гола русалка
            Ааааа не може!Който иска да идва да си ги гледа натурално!
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
              Е как да има риба,тоновете ла.на и други химически препарати които се изливат безнаказано в морето,в нормалните държави ги няма тези филми ама ние нали сме все най най,обаче голям кеф,сутрин да отидеш до тоалетна и после да се къпиш в собствените си течности и твърди продукти,за справка в гуглето Ода за ла.ното.
              Голямо момче си и много добре знаеш че това не е от днес и ли вчера!И по бай Тошово време си беше така,просто през летния сезон се изсипва половин(може и повече) България да кенза на морето

А бе тази тема за какво беше?
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Виж аз на никакъв не се правя, но тоя мотор може да харчи под 6 литра само ако се кара супер пенсионерски и то по асфалт.
                Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

На моя мотор двигателя беше износен и беше ремонтиран от до без пестене на пари. Гореше ми около 8,9 при ръчка, лошо окачване, но за първи мотор бива, казвам за първи мотор не за първи ендуро мотор. Да не говорим, че обикаляне около едно текезесе г-д на ден по 1 час каране ми изгоря целия резервоар, а говорим за изминати САМО 50 километра при добре настроен карбуратор. Може разработката да е играла роля не знам, но си гореше доста и да не говорим, че бързо загряваше въпреки това мен ме знаете, че няма къде да прегрея мотор на моята "планина". Дрз 250 детствен 6/100

Коментар

Стани ВР : Продължаваш да ме убеждаваш , че не си на ясно ИЗОБЩО с нещата - опитах се няколко пъти да ВИ обясня (на теб и на другите състезатели в темата ), че освен вашите очила , съществуват и розови . Хубаво е човек някой път да вижда и по-далеч от носа си .

Коментар

Не аз не казвам, че не е възможно, но просто трябва да е настроен карбуратора да гори малко, да го караш доооста бавно и без селски изцепки и пак според мен такъв разход трудна работа
                      Kawasaki 125 KMX(av. 2003) : 7,10 L/100 km * https://www.facebook.com/realistmoto...44318522310241

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                        Стани ВР : Продължаваш да ме убеждаваш , че не си на ясно ИЗОБЩО с нещата - опитах се няколко пъти да ВИ обясня (на теб и на другите състезатели в темата ), че освен вашите очила , съществуват и розови . Хубаво е човек някой път да вижда и по-далеч от носа си .
                        Пепи аз с теб няма да споря защото знам, че спора няма да ни излезе ти си знаеш твоето.. няма значение съгласявам се харчи толко и това е.
                        Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Спор за мен няма - аз ти давам факти , многократно потвърдени лично . Помисли : имам ли файда да те лъжа с разхода - нали аз го сипвам този бензин и лъжа джоба си ??? Давам ти пример : имам 50 куб. скутер и от 15 години го карам "заварен" - разход в града под 5 никога . Същата марка и кубици има и жена ми . Нейният разход рядко надхвърля 3 . Спирам , че разводнихме темата .

Коментар

6 разход имам на 4т 350 на пенсионерско каране,от там си вадете изводи за 125 2т,на 250 2т пенсионерския разход ми е 7,в балкана по пътеки 10,с отворена клапа 15.Газката на Петър гори,5.5-6 на пенсионерско ама оборотите на двигателя до сега не са стигали над половината,ако се кара с газ няма да е така.Та така разликата между моите двата е че 4т с пълна газ не качва повече от 7,докато 2т е 15-20,а по пътеки и двата са на разход 10.
                            Последно редактирано от hristo jivota; 01-09-14, 17:08.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                              6 разход имам на 4т 350 на пенсионерско каране.....
                              Не ми е работа да се намесвам сред Вас, че не съм Ви на нивото, но все пак да кажа и аз нещо от опит.

КТМ 350 ЕХС 2012 инжекцион, със заводска карта и неотпушен, ми даде 196км с един резервоар.
                              Карането беше по черно, но в режим на разработка, само черни пътища и баири, без хард секции.

КТМ 300 ЕХС 2Т 2014 със заводски настройки ми даде 55км. с един резервоар в режим на разработка....

Коментар

Да , но твоето хт 350 е с 2 карбуратора , а на кивито отворът на карбуратора е колкото на мишленце ушенцето . За неверниците ще направим следното : Аз взимам девствен кмх или кдх 125 , пълня резервоара до горе и правим едно Бяло камене . Нормална разходка , а не състезание . Връщаме се в изходната точка и допълваме до горе . Ако съм направил разход над 6 на 100 подарявам на участниците горкият кавазак . Не съм ли го направил - прибирам козелите на всички участници неверници и ги изпращам до гарата по живо , по здраво - осигурявам достатъчно количество салфетки за сълзи и сополи . Хайде състезателите да ви видя сега ....Предложението е съвсем истинско .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X