Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Техники за каране на мотокрос
Свий
X
-
До: Техники за каране на мотокрос
Уроците са супер. Толкова теория сега големите цели сапоставени, голям зор ще е напролет
http://www.youtube.com/watch?v=ft_Dha-ZOck - за скокове http://www.youtube.com/watch?v=up7W5onD7y4 - whipping
[IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]
Коментар
-
Заповядайте една по новичка ,да покажа малко от техникатаПървоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение...а бе ..как ще ти е кофти мотора...глезят се не ги слушай
..
..значи..при 2 т ..контрола много зависи от владеенето на съединителя
та..като влезеш в завоя..пробвай следното -включи една скорост по горна от колкото си влизал до сега..и контролирай тягата не толкова с газта но повече със съединителя..държиш газта по равномерно а със съединителя подаваш плавно мощтност към гумата..и без резки движения и рязко подаване на газ/лявата ти ръка тр да я научиш да работи като -тракшън контрол/..с 250 2 т колкото по мазно и спокойно и на по висока предавка го караш по бързо върви
..иначе ..вземеш ли да го форцаш и навиваш рязко ръчки ще те умори за 10 минути и после си аут

..ето една снимка на въпросната техника от ..времето когато карах ср250

Коментар
-
Ето малко мое "плъзгане" на мотора
,снимката е от Ботунец.
Последно редактирано от MoniRacing; 27-01-09, 17:02.
Коментар
-
До: Харманли Екстрийм Ендуро
Ето това има впредвид Ива,ето и на снимки.За тези които незнаят,това е Ангел Караньотов,а да се похваля снимката е правена от менПървоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнениеЗа това профитата "счупват" мотора хоризонтално във въздуха, защото така се увеличава хоризонталната скорост за сметка на вертикалната. С по-висока хоризонтална скорост се получава по-плавно приземяване.
хмм
...дали да почна с професионалната фотография 
хаa.

Коментар
-
много интересна снимка..е гати хлъзгането
..яко
давай още такива
.. имах някъде и аз подобна снимка
но тази е по яка...я си признай..сега ..колко пъти падна докато направите снимката
..шегувам се
..това някакъв пясък ли е там 
..изглежда много финно почти като пепел
..много е кеф да се кара на такива ..обаче и много се скапва мотора..тез финни частици се напъхват навсякъде-минават и през филтъра
..лагери вериги всичко започва да скърца
ето няколко и от мен:
..тези харесват ли ти
..други два вида хлъзгане ..тва с като си с двата крака на мотора и върви странично с "вратите "е голям кеф също
..не знам на мотокрос обаче дали много се ползва..
..може би на някакъв завой на равно и тр да е много разлигавено..инак е по ендуро и рали ориентирана техника
..за чакълести равни завои с влизане на висока скорост
но най става на сняг де..колкото по дълбок толкова по е интересно и хвърчи по голяма "струя" назад 
и от мен малко пясък
..
и няколко много стари за кдх феновете..

мз..

пак кдх

КДХ - Йеееее

ср
рм тайм

Друг скок

малко и от црф времената

и дваа :

..много чест завършек на нещата
__________________Последно редактирано от mitkov; 28-01-09, 01:16.
Коментар
-
Къде в Ботунец е правена снимката?Първоначално публикуван от Rijkoo Преглед на мнениеЕто малко мое "плъзгане" на мотора
,снимката е от Ботунец.
MG RACING
Коментар
-
това последното само не го разбрах...Митков много добри снимки,колкото повече ги гледам(и снимките от харманли екстрийм)толкова повече се заканвам да дойда ...Първоначално публикуван от ktm450sxs Преглед на мнение

освен ако Америка е се намира на ботунец
Коментар
-
..много са кефаджийски тези 80та ..вървят една идея по слабо от 125 а са много леки че и стават и за големи хора даже не са чак толкова малки мотори..виждал съм дори Мак Грат на времето да тренира с 80 ка

..нямам търпение малкия да поотрастне та да му взема една ...че да я ръчкам и аз от време на време
..дори на скоро видях една уз 80ка внос от англия преправена на 110кубика..едвам се въздържах..да не я отнеса на към къщи
..ако тр да съм честен..само финансова бе причината това да не се случи
в щатите дори ги преправят слагат им някакъв двигател 4т между 125 и 200кубика и карат на -мини сериите с такива..имаше цяла статия в дирт райдър като идеята бе всъщтност на е-бей ..отпуска по 8000$ бюджет на няколко отбора и тр да направят мотор за миникрос купувайки само части от е -бей
..много интересно..като накрая правят и състезание между тях
..което май бе и с добър награден фонд..
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар