Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за: Husaberg Fc550

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мнения за: Husaberg Fc550

Този Хусаберг в мобилето изглежда много добре.За мен тази цена ми се струва доста ниска,незнам но Ерик Брандауер кара такъв.Тои е друг естественно по нов модел, но е добра реклама за тази марка.Ако няма някои проблем по двигателя мотора за тази цена е супер.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
      Този Хусаберг в мобилето изглежда много добре.За мен тази цена ми се струва доста ниска,незнам но Ерик Брандауер кара такъв.Тои е друг естественно по нов модел, но е добра реклама за тази марка.Ако няма някои проблем по двигателя мотора за тази цена е супер.
      Ерик Брандауер кара модел след 2003... не съм сигурен какъв точно е, но определено е от периода на KTM. Този от mobile-то за съжеление наистина е много спортен за мен...

Коментар

Брандауер кара винаги последния модел на Хусаберг, защото им е рекламен състезател ! За него хусабергите не се чупят, защото кара един сезон и на следващия му дават друг. Него не го гледайте.

Много интересно е, че нямаме в нашия клуб такъв, който кара Хусаберг, така че обявата явно е от някой, който го е вкарал за продажба ...
        Сега вече не виждам и обявата, тъй че сигурно вече е продаден.

Ендуро моделите от по-късните години са със стартери

Коментар

http://www.dackhuset.net/dackhuset/D...256DDC005002DC

бе новия двигател изглежда интересно!

Коментар

Първоначално публикуван от Tuflek Преглед на мнение
            http://www.dackhuset.net/dackhuset/D...256DDC005002DC

бе новия двигател изглежда интересно!
            Експеримент на КТМ !
            Сложили са му и такава маска дори.
            Ми те и без това бяха с едни телевизори отпред ...

Коментар

Мотора е много готин на вид идвигателя май е коренно различен.Мен много ме грабна това моторче,ама кой знае колко ли ще струва .Сигурно ще е бая пари.

Коментар

3дравеите колеги ако позволите да се вкл4а ктм използва патент за 4 тактов двигател на хузаберг вместо да патентова нов в момента са едно и сущо нещо затова 4астите са в кутии ктм за претпо4итане са моделите от 2005 нагоре старите имат много трески за дялане запалваниа карбуратори специални познаниа за ремонт и тем подобни шведски глупости 4асти може да намерите в всеки оторизиран от ктм оказион успех на любителите на тази марка аз ли4но я намирам за много екстравагантна и бих я предпо4ел пред бета например.Забравих да ви кажа 4е моделите от 2005 надолу е вероятно да имат проблеми с паленето на студено без да са за ремонт така са родени дефект на хузаберг.Новият 2008 е страхотен на вьншен вид излиза в края може би септември и мисля с мн. добур центьр на тежеста затова е с напре4ен цилиндьр поради сущата при4ина и пиниона на бмв е на оста на задната вилка
                Последно редактирано от gargata; 22-02-08, 00:32.

Коментар

Като гледам май е само на ел.стартер!
                  offroad фен
                  1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                  TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

..чух и аз за тоя модел но не го бях виждал..
                    ..много интересна концепция ..явно са искали мотора да стане по компактен и прибран..ама..ноо са вдигнали коляновия вал нагоре ....добре поне че е горе долу точно в центъра на мотора ..много оригинални решения..да видим на практика кво ше стане ..но концепцията е ясна-"трее да сме различни"

Коментар

Аз лично съм съгласен, че това решение за нов двигател е основно с експериментална цел и определено до някъде има доста оригинални решения както каза и Митков за центъра на тежестта която се пада максимално в центъра на мотора, но пък си има и сигурно недостатъци цялото разположение на двигателя..Това което веднага ми се наби на очи беше карбуратора и определено ако вземеш такъв мотор и се започнат настройки на карбуратора то това ще е едно дълго и голямо приключение
                      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                      [/FONT]________________________________________
                      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                        Това което веднага ми се наби на очи беше карбуратора и определено ако вземеш такъв мотор и се започнат настройки на карбуратора то това ще е едно дълго и голямо приключение

Ха-ха!Туйков мисли малко бе!Какъв карбуратор сънуваш
                        Буксата за лаптопа със сигурност е на подходящо място

http://www.bike.se/img/content/large/1932.jpg

http://www.bike.se/img/content/large/1933.jpg
                        offroad фен
                        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Той Даниел сигурно има предвид, че "ако тръгнеш да му слагаш карбуратор ... " ще изгубиш много време и е прав.

Коментар

Уф-ф, сори !
                            Сега видях, че му "се е набил на очи".
                            Даниеле, да имаш приятел очен лекар ?

Коментар

Що му се нафърлихте така на момчето, то от снимките не се вижда много че е инжекционДееби глупостите, ся заради еко-нормите всички ще ги правят така.И ще се почне едно-помпи, регулатори на налягане, филтри, дюзи, лаптопи. Абе......
                              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                              Суперскан България www.decbg.com
                              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Що му се нафърлихте така на момчето, то от снимките не се вижда много че е инжекционДееби глупостите, ся заради еко-нормите всички ще ги правят така.И ще се почне едно-помпи, регулатори на налягане, филтри, дюзи, лаптопи. Абе......
                                ...и чип туниг колега..
                                ..например от сега си казват че вече комплектите нови ауспуси ще си вървят и с нови чипове или програми за инжекциона
                                ..познайте и с цената на тези неща какво ще се случи ....???

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X