Видях този модел на Хусаберг в действие и да ви кажа честно ....
Тази машина ми се видя истински звяр... видях разни спецификации в интернет но са за 2002-ра модели.. а този май е 2001 (според продавача).
Ще ми е интересно ако някой изкаже мнение за тази моторетка.
Изводи си правя от гостуващите Австрийци, че тази марка не е лоша и то изобщо щом повечето от клуба бяха с такава марка мотори
Как върви въпроса с частите, защото съм чел мнения от типа "части бол" но дали е така всъшност.....
С нетърпение ще следя темата

Ето и снимки на самия мотор:

Тази машина ми се видя истински звяр... видях разни спецификации в интернет но са за 2002-ра модели.. а този май е 2001 (според продавача).
Ще ми е интересно ако някой изкаже мнение за тази моторетка.
Изводи си правя от гостуващите Австрийци, че тази марка не е лоша и то изобщо щом повечето от клуба бяха с такава марка мотори
Как върви въпроса с частите, защото съм чел мнения от типа "части бол" но дали е така всъшност.....
С нетърпение ще следя темата

Ето и снимки на самия мотор:

мамата си е таковало та си мисла ко изкарам някав лев и по нататак бая по нататак да си зема и аз такова някво чудовище щот знам за кво става вапрос вече почти за сичко знам и онзи с оня доминатор че няма значение каде го кара гледа един са реже такав и вика тоя му давам само 200 та метра и после ми диша праха отзаде нема значение каде даже и предната гума му е за асфалт а па задната е като асфалт гладка па то няма и значение от мотора и малко ся да се извина за офф топика де ама то трябва тва да се знае щот имаш ли пари кефти скоци кеф ти и сичко падания фарляния нлево на десно и така после само отиваш и сменяш и пак го почваш пак аз се чуда как да си паза мотора и каде да не го карам и кат кажа е..л сам го ша го троша и после кво да карам дядовия ли и за тва трябва да помисли човек ама то и вие си го знаете де
Коментар