Значи си наясно какво трябва да стане Колелото може да направиш от алкален полиамид или такъв който е достатъчно евтин и издържа на ниски температури,за износването не му мисли защото полиамида е много износоустойчив пък и ти няма да го правиш на такси предполагам .Успех
А, той е много тежък, да.
Ама какво си поръчал за 300 лева? Марката знаеш ли? Щото той се и обработва свински - яде ножовете. Много мазно се реже но ги износва.
незнам марката на материала но продавача ме убеждаваше че е от най здравия
Аман от дебили. Здрав кога? На студено? На топло? На удар? На огъване? На повторен удар? Марката да каже, неговата верица! А дали е здрав решава конструкторът а не скопения от природата в кухия мозък алчен началник-склад!
Това му кажи от мене. За толкова пари имаш право да научиш къв буклук купуваш. А като не знае - да иде да се убие с глава в стената. Аз не знам друго за сутиените освен как се махат, и не мога да се правя на продавач на сутиени. И оня да не се прави.
Следващата световна реболюция ще е още по-кървава от предишните. И ще е срещу търговците.
Онзи го подкараха било е яко кеф,само,че требвало да се кара само на рьчка,щото иначе пропадала отпред ската.Искам да видя твоя проект,качи снимки до каде си стигнал.
Коментар