Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотокрос школите - развитие и надежди...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

сложи още някоя нула отзад

Коментар

между другото един от най големите плюсове на децата е че слушат и като не го правят може да им дръпнеш ушите ..и да не ти се разсърдят

а даниел ..първо не слуша
      и второ ако му се скараш ше се разсърди..което е нормално де
      та така трудно ще научи нещо и от най добрият треньор според мен де

Коментар

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
          а даниел ..първо не слуша
          той може да направи всичко, стига да знаеш как да го накараш.....а в случая той иска да прави това,но.....нъзможността в случая не е на негова страна.....

ако нещо не го прави, то е само от инат........

Коментар

Напротив! Когато сме били заедно с Даниел не съм имал никакви проблеми и поведението му бе само за похвали
            ... и на старозагорския кръг и на Бузлуджа -Емине !!!
            Сега има моменти, когато малко се лигави!
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
              Напротив! Когато сме били заедно с Даниел не съм имал никакви проблеми и поведението му бе само за похвали
              ... и на старозагорския кръг и на Бузлуджа -Емине !!!
              Сега има моменти, когато малко се лигави!
              Вярно, по някога попрекалявам, но то е защото държа много на хората тук и някой като се бъзикне по-"тежко" и ми идва на нагорно, но може би си го заслужавам, а колкото до темата обмислям идеята да взимам 2 мотора 1-ния със цел да го предоставям на мои приятели с които просто да си прекарваме по приятно времето заедно и същевременно да се учим...
              И тук идва въпроса.... защо 18 годишен хлапак е готов на това при положение, че и това ще му е трудно и ще му дойде на нагорнище, а други с по-високи възможности не си отпускат душиците, за да прогресира любимия им спорт
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

Готов ли е сайта ???

Какав искаш да е домайна ?

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия
                  Готов ли е сайта ???

Какав искаш да е домайна ?
                  Не бързай толкова, нека да стане както трябва !
                  Хубаво беше да имам мотор + апарат, за да се снимат разни кадри, които ми трябват за клипа, но ще видя да се оправям и без такива екстри !
                  В момента се прави клипче
                  Какво ще излезе незнам, но съм сигурен, че ще ми отнеме доста повече от 2-3 дни !
                  Все пак смятам да го направя както трябва, а не някакъв надъхващ текст със 2-3 картинки на CRF, YZF & etc...
                  Спокойно домейна ще е .info смятам, че ще е по-добре и за теб и за самия сайт !
                  За сега мога да кажа, че се развива. Друго какво да ти кажа освен, че няма да е всъшност нищо особено
                  ----
                  ПП. Исках само да те питам може ли да се ползва PHP & MySQL или да се опитам, да не ползвам такива неща ?
                  [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                  [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                  [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

Еми.. действай !

Бъдещето на младите е в твойте ръце !

Коментар

Еми.. действай !

Бъдещето на младите е в твойте ръце !
                      Това ми прозвуча доста подигравателно, но както и да е, няма да обърна внимание на коментара !
                      Ако е така ще се опитам да не ГИ разочаровам аз младите и да се добие повече интерес
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

Много си докачлив

Коментар

Много си докачлив
                          Нали, направо съм върхът !
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

то жоро по състезанията може и да го слушаш
                            но например нас дето ти даваме акъл какъв мотор да вземеш
                            ..хем ни питаш ..хем не ни слушаш кво отговаряме ..
                            както и да е де това в кръга на шегата ..но наистина -децата слушат и попиват всичко без да роптаят и коментират и го взимат за чиста монета а по големите все се съмняват и тр да ги убеждаваш итн ..имат вече изграден стереотип и точно това е наистина една от причините
                            другата е и чисто физиологичната страна
                            която е установена и която също не е за подценяване
                            но по скоро ми се струва че тя по може да се преодолее
                            аз също съм на мнение че човек и в по късна възраст може да научи много неща
                            според мен малко попрекалиха напоследък с тва вдетиняване
                            то на практика мотокроса стана -детски спорт
                            докато 80 те години например повечето състезатели са почвали на доста по късна възраст
                            -Ралф Дифенбах например е почнал бая след 20 тата си година и е бил в световният елит
                            -Рангелов също мисля че не е почнал чак от много малък и дру ги и други
                            то верно ловкост и умения се добивали по лесно до под 13 години но според мен и хора практикували и други спортове и развили що годе тези неща могат после доста успешно да се прехвърлят на мотори
                            това се доказва напоследък и от разни скиори сноубордисти и др които докъто се качат на мотор и почват да напредвът много бързо

но..тва е мотокроса взе да си става детски спорт
                            е го евертс вече го смятат много дърт и че тр да се отказва а сега на мотокроса на нациите ..натупа самия Джеймс Стюард дето уж детето чудо и мноо кара ..както и да е де
                            а има един Родни Смит на 40 и кусур години тупа другите в щатите яко
                            да не говорим за Дик Бурлесон че е вече на над 50 години и тупа чат пат пичове като Джими Левис и е в първите 10 и топ тест пилот

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                              то жоро по състезанията може и да го слушаш
                              но например нас дето ти даваме акъл какъв мотор да вземеш
                              ..хем ни питаш ..хем не ни слушаш кво отговаряме ..
                              както и да е де това в кръга на шегата ..но наистина -децата слушат и попиват всичко без да роптаят и коментират и го взимат за чиста монета а по големите все се съмняват и тр да ги убеждаваш итн ..имат вече изграден стереотип и точно това е наистина една от причините
                              другата е и чисто физиологичната страна
                              която е установена и която също не е за подценяване
                              но по скоро ми се струва че тя по може да се преодолее
                              аз също съм на мнение че човек и в по късна възраст може да научи много неща
                              според мен малко попрекалиха напоследък с тва вдетиняване
                              то на практика мотокроса стана -детски спорт
                              докато 80 те години например повечето състезатели са почвали на доста по късна възраст
                              -Ралф Дифенбах например е почнал бая след 20 тата си година и е бил в световният елит
                              -Рангелов също мисля че не е почнал чак от много малък и дру ги и други
                              то верно ловкост и умения се добивали по лесно до под 13 години но според мен и хора практикували и други спортове и развили що годе тези неща могат после доста успешно да се прехвърлят на мотори
                              това се доказва напоследък и от разни скиори сноубордисти и др които докъто се качат на мотор и почват да напредвът много бързо

но..тва е мотокроса взе да си става детски спорт
                              е го евертс вече го смятат много дърт и че тр да се отказва а сега на мотокроса на нациите ..натупа самия Джеймс Стюард дето уж детето чудо и мноо кара ..както и да е де
                              а има един Родни Смит на 40 и кусур години тупа другите в щатите яко
                              да не говорим за Дик Бурлесон че е вече на над 50 години и тупа чат пат пичове като Джими Левис и е в първите 10 и топ тест пилот
                              Пляс-пляс-пляс Ето за това си говори, а колкото до мен, ще ви послушам, но на каквото се спрях вече, не е предлагано !
                              Или поне самата марка и модел де
                              Веднъж карах на Малък Кеко мотора..... брех... то бая върви... като гледам тея моторчета и за ендуро са готини, за мотокрос са едни от най-добрите... супер леки са.... за сега не съм чул някой да се е оплакал от поддръжка или нещо такова, така че КХ 250F си е KX 250F
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

Немога да заспя и сега взех, че се почовърках със фотошоп-а и ето какви дизайни ми искочиха от главата
                                ---> Тест 1 Тест 2 <---
                                Втория може да се каже, че е горе долу стандартен, а първия е с по-нестандартната подредба...
                                Аз лично продължавам с изграждането на сайта просто, не исках да си мислите, че не се занимавам сериозно... в момента се изгражда близо 4-5 минутен клип и се работи по интрото.... аз се занимавам предимно с клипа и с текстовото съдържание...
                                Много моля ако някой има свои снимки или клипове как кара в стил Мотокрос... да ми пише едно ЛС да се разберем как може да ми ги даде, защото имам нужда от снимки и клипове правени (много желателно) със не-професионални мотори, "актьори" и "режисьори"
                                ----
                                ПП. Текста е пробен, но го има и в сайта който сложих в хит.бг за набиране на "консултанти" от моя калибър
                                [/CENTER]
                                [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X