Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Финалният кръг от СШ по фристайл мотокрос ще бъде в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Финалният кръг от СШ по фристайл мотокрос ще бъде в София

Разгледах с интерес,всичко от златният фонд на Чинела!
    БРАВО....бе човеко,спомних си какво ми каза в Севлиево,че не можеш едно състезание
    да изгледаш от както се хвана с тази фотография!
    Сега като гледах снимките и си мисля,докъде се простират човешките възможности!
    ТюркеДжиев старши
    sigpic

Коментар

Интервю с Хавиер Вийегас:
      http://www.offroad-bulgaria.com/content.php?r=3398-Javier-Villegas-Zapochvam-s-truden-skok-zashtoto-publikata-poludiava

За мен това беше невероятен коледен подарък. Настроението беше отлично. И в публиката, и в екшъна...
      За освиркването. Всеки си има право на мнение. И всеки можеше да свирка или да ръкопляска. За мен беше очевидно към кого е насочено освиркването и не вярвам да сме създали международен проблем . Или това да е причина да не видим повече кръг от световното в България...
      А за награждаването - повечето хора мислеха, че с награждаването за кръга, всичко приключва...
      Независимо от всичко, за мен беше изключително преживяване. Надявам се да не е последно.

Чинела, недей да скромничиш, а пускай още от снимките. Имаш уникални попадения. Сашо, огромно благодаря! А къде са снимките на Яна?!?

Бизуар и Пилат пред Офроуд България
      http://www.offroad-bulgaria.com/cont...FRoad-Bulgaria

Коментар

Не, че трябва темата да се обръща на политическа, но аз никак не си падам по максимата "Сакън да не се изложим пред чужденците". Аз просто не виждам как може човек да остане равнодушен, когато на награждането на едно спортно състезание, министърът на спорта вместо да отдаде заслуженото на участниците има наглостта да благодари на министър-председателя, без който явно нищо не може да се случи. Как още дишаме сами не ми ясно! Вие представяте ли си какво им идва на акъла на момчетата като са чули превода на тази реч?! Аз лично веднага се сещам с асоциации с типична бананова държава, или някоя безумна диктатура с неизменния култ към една личност. Ми, в такъв случай по-добре "чужденците" да чуят какво мисля за цялата тази работа. После нали ме заболяха ръцете да аплодирам тях.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Залата не е малка, същата е като в Германия, имам и видео от там, по-късно ще ви го пусна.
          А за снимките, ако не качвате и вие, спирам и аз, този форум не е да си мерим снимките, а да споделяме преживяното.
          Наистина, стотина колеги от форума снимаха, или пускайте кадрите, или аз мигрирам във фейса....
          Колеги ето ги и моите снимки, скромно но от сърце
          Прикачени файлове
          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Шоуто беше страхотно, дано пак да има. Догодина дано поканят и някоя от несъстезателните програми, който са си насочени изцяло към шоуто без състезателен характер.
            Все пак няма как да не отбележа, че за пореден път доказахме, че сме един малък, но много прост народ!!!
            За освиркването става въпрос (ако някой не се е сетил) ... Бай Ганьо пак реши да се покаже колко е либерален ... що не го направихте на изборите преди 2 месеца? В залата 80% освиркваха, а на изборите ... обратно!?! Не го харесваш - ми покажи го на изборите! Може пък извадката в залата да не беше представителна.
            Извинете за отклонението, но много грозно беше ....

Коментар

Да покажа и аз някоя снимка.Ние бяхме голяма група от Шумен.Благодаря на Община Шумен за предоставените ни билети.http://www.facebook.com/#!/media/set...1673946&type=1
              Стоян Драев тел:+359877915301
              blood 0 RhF +

Коментар

Догодина ако искате пак такова ШОУ, ей с такива плакати ви искам, иначе ще гледате само турски сериали.... Неблагодарници... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:zx980_1131634.jpg
Прегледи:1
Размер:374.4 КБ
ID:5329032

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  Догодина ако искате пак такова ШОУ, ей с такива плакати ви искам, иначе ще гледате само турски сериали.... Неблагодарници... [ATTACH=CONFIG]395633[/ATTACH]

Плаката добре но като гледам ПУБЛИКАТА 90% от нея не знаят за какво са там.

Маже би да свирят срещи Бойко.

Знаех си че и на този цирк ще има клоуни.
                  МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                    Плаката добре но като гледам ПУБЛИКАТА 90% от нея не знаят за какво са там.

Маже би да свирят срещи Бойко.

Знаех си че и на този цирк ще има клоуни.
                    Първо да благодаря на колегите за прекрасните снимки! И!

Чекай да ти кажа за клоуните тогава. Като един от тях. Платих поисканата цена да отида да се забавлявам. И вместо това получавам Р.Петков за аперитив. Аз лично одюдюках само него. И смятам че съм изразил мнението си по въпроса "Искам ли да ми се явява пред очите по някакъв повод?". Дори някой да не е разбрал защо го освирквам - не ме интересува. Другия път като пак се яви някъде пак ще освирквам. Ако му е хубаво - да заповяда отново. А организаторите да са си правили сметките предварително кого ще турят на трибуната. Можеха и Веско Маринов да поканят да попее дето се вика. И Доган и него..... по някакъв повод.

Мен ако питате по-силно звучаха освиркванията на съдийски решения. Въпреки че публиката едва ли има ясна представа за критериите по които се дават оценки, това не пречи тя да даде израз на своето виждане за нещо. С това показва , че следи състезанието внимателно и има мнение. Пък било то и отрицателно. Даже съм убеден че такава "интрига" с публиката в подобно шоу е желана и търсена от сценаристите. Всеки е бил на концерт предполагам. И там е заложено "ядосването" на публиката с нещо задължително по сценарий.

С други думи - не виждам повод за самооплюване. Просто публиката игра по свирката на сценаристите и при това добре. Може би почти до края с награждаването. Там вече си се орезили тази част от хората която си тръгна. Пък и пропусна фойерверките и другите красоти в желанието си да изпревари задръстванията. И тука са виновни организатори обаче. Ако бяха оставили томболата за финал щеше да е друго. Тъжно ама е така.
                    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

• От: Финалният кръг от СШ по фристайл мотокрос ще бъде в София

В Библията е казано : "Не БоЙкохулствайте"

Богдан Николов /според информационен източник/ се заканил да не ни довеждат състезателите отново, щото публиката не заслужавала. Била тъпа.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4400691

П.С. Аз се радвам, че все още ми разрешават да си лягам вечер до гаджето, без да се налага да им благодаря.

П.П.С.

Някой има ли снимка или клип на падането> Не можах да видя причините довели до него
                      Последно редактирано от Evgeni Enduro; 19-12-11, 10:15.
                      "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                      А+
                      LZ1DRZ

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение
                        Някой има ли снимка или клип на падането> Не можах да видя причините довели до него
                        Точно при един такъв скок(снимката долу), от същата рампа, не успя да прибере мотора навреме и се приземи лошо на задна гума.
                        А при този скок параболата е изразена като много остро излитане и също толкова остро приземяване.

И между другото този скок ме впечатли адски много именно с това как успяват да приберат мотора и да го насочат към попивката.
                        Гледах внимателно и ми направи впечатление, че при прибирането си запъваха каската в кормилото, за да си помогнат.
                        Направете си сметка каква координация, колко действия, каква сила прилагат и всичко това трябва да се случи само за 2-3 секунди в противен случай видяхме резултата при приземяването на чеха, който от своя страна беше действащия световен шампион.
                        Уникални акробати!!!
                        Последно редактирано от Жоро Донечки; 19-12-11, 10:40.

Коментар

Не знам какво е било шоуто, защото не можах да присъствам, въпреки желанието ми. Щом казвате, че е било страхотно, значи е така. Не знам и кой кого е освиркал... вероятно е имало причина. Но човек на длъжност, каквато заема Богдан Николов да нарече публиката "ТЪПА"... ето това никъде, никога и по никакъв повод не бях го чувал! Хайде да поразсъждаваме, какво би станало ако френският, немският или който и да е друг колега на Богдан Николов направи такова изказване!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
                            Точно при един такъв скок(снимката долу), от същата рампа, не успя да прибере мотора навреме и се приземи лошо на задна гума.
                            Не знам дали те разбрах правилно, но падането беше на другата попивка. Все ще излезе някое клипче от приземяването на чеха

Първоначално публикуван от popov308 Преглед на мнение
                            Но човек на длъжност, каквато заема Богдан Николов да нарече публиката "ТЪПА"... ето това никъде, никога и по никакъв повод не бях го чувал!
                            Няма да се учудя ако журналята пак са си поизмислили и украсили
                            "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                            А+
                            LZ1DRZ

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение
                              Не знам дали те разбрах правилно, но падането беше на другата попивка. Все ще излезе някое клипче от приземяването на чеха
                              Очевидно не си ме разбрал баце.
                              Падането беше пред мен. На същата попивка, на която приземява пича от горната снимка(тя не се вижда на снимката). А попивката която се вижда на горната снимка не е въпросната!!!

Коментар

Имам кадрите на самият скок където всичко изглежда ОК, в момента на приземяването докато свалях апарата от окото си, мотора вече беше без шофьор. Беше ми интересно, но на последния кадър пича вече е върху седалката и изглежда нормално.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X